Over JobXion

JobXion: hét uitzendbureau in de Bouw & Techniek

JobXion is al ruim 16 jaar gespecialiseerd in het vinden van passende banen voor vakmensen in de bouw & techniek. Wij spreken de taal van mensen in de bouw & techniek en zetten jou als werkzoekende centraal. JobXion kenmerkt zich door moeite te steken in het vinden van projecten die écht bij jou passen. Voor enthousiaste timmermannen, betontimmermannen, loodgieters, elektromonteurs en voor lassers vindt JobXion passende projecten in zowel utiliteit, woningbouw als renovatie. Met projecten door heel Nederland hebben wij er ook zeker eentje bij jou in de buurt!. Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Kom langs op de open dag

Op donderdag 18 november organiseren wij een open dag om ons nieuwe pand in Geldermalsen te laten zien. Kom langs en ontdek de mogelijkheden van Jobxion mét het nieuwe Opleidingscentrum. Lees meer >>

Onze missie

In 2004 werd het idee ‘JobXion’ geboren en inmiddels zijn we niet meer weg te denken uit de wereld van bouw & techniek. Onze missie is om landelijk vakmensen te voorzien van passend werk in de bouw en techniek. Daarin is het ons doel om mee te denken met de lange termijnwensen van onze vakmannen. Opleiden, trainen, en constant blijven verbeteren is waar wij voor staan. 

Oprichter en directeur André Schuijl: ‘In 2004 ben ik gestart met het uitwerken van het idee ‘JobXion’, een jaar later was ‘JobXion’ een feit. Dit was in de tijd dat er nog veel Duitse vakmensen in Nederland werkten en er nog geen sprake was van een crisis. Het was een bijzondere en enerverende tijd, waarin ik veel geleerd heb! Ik zet mij nog elke dag volledig in om jou als uitzendkracht op een passend project te plaatsen.'


Het team

JobXion werkt met een jong team van zo'n 30 medewerkers. Zij zetten zich elke dag in voor dezelfde missie: jou een baan aanbieden waar je energie van krijgt. We zijn eerlijk, je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons kan verwachten. 

Met oprechte interesse, heldere communicatie en een goede persoonlijke samenwerking zetten we ons in voor jouw carrière. Jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw vakmanschap is waardoor wij elke dag met plezier naar het werk gaan! 

Voor jong en oud

Of jij nu 17 jaar bent en nog moet beginnen met je carrière in de bouw en techniek, of je bent 50 en wil een carrièreswitch maken, JobXion maakt het voor je mogelijk. Opleiden is waar wij voor staan, en je bent nooit te oud om te leren.

Op zoek naar een baan?

JobXion heeft honderden vacatures in de bouw en techniek. Jouw droombaan staat hier tussen!

Op zoek naar personeel?

JobXion heeft ruim 15 jaar ervaring met het uitzenden van getalenteerde vakmensen voor verschillende projecten.

Het JobXion team

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top