9/10 - 29 beoordelingen
"

Bij JobXion bouwen we graag aan de toekomst. Dat is in deze onzekere tijden misschien even niet mogelijk. Het coronavirus raakt ons allemaal. Uit voorzorg is het JobXion kantoor in Tiel gesloten. Uiteraard zijn we wel telefonisch, per mail en via onze sociale kanalen bereikbaar. 

Samen met alle JobXion collega’s doen we ons best om alle vragen te beantwoorden, maar het zal de komende weken misschien niet altijd zo gaan zoals je van ons gewend bent. Daar vragen we dan ook je begrip voor. 

Wij zijn ontzettend trots op al onze interne medewerkers, onze klanten én onze vakmensen. Die laten zien wat het is om een JobXion hart te hebben. Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Team JobXion

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.


JobXion Vakmensen B.V

Kersenboogerd 11a
4003 BW Tiel

Tel. 0344-673010
E-mail info@jobxion.nl

KVK 51796902
BTW NL850175756B01

Jobxion Poland sp. z o.o.

Fasolowa 33
02-482 Warszawa

NIP 8121916601
Tel. (0048)+48 677 80 98
E-mail info@jobxion.pl

Onze service

Service

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening. Hopelijk deel je deze mening. Het kan voorkomen dat je ergens ontevreden over bent of een suggesties voor verbetering hebt. We horen dit graag, zodat we altijd onze kwaliteit op peil kunnen houden.

Feedback

Jouw feedback kan je aan iedere medewerker van JobXion kenbaar maken. Dit kan via 0344-673010 en via klantenservice@jobxion.nl. Wij nemen jouw inbreng serieus en zorgen graag voor een juiste afhandeling. Stuur je een mail? Vergeet dan niet je contactgegevens te vermelden.

Contact

De JobXion medewerker onderneemt direct actie en krijg je, uiterlijk binnen 2 werkdagen, een reactie. Bij aanvullende vragen, kan je een extra contactmoment verwachten. Alles om jou zo snel mogelijk van dienst te zijn, zodat jij tevreden bent. Goed om te weten: alles wordt vertrouwelijk behandeld.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top