Timmerbouw


Betonbouw

Timmerbouw

Is de timmerbouw helemaal jouw ding? JobXion heeft verschillende vacatures voor vakmensen die op zoek zijn naar een baan in de timmerbouw. Timmerman zijn is weggelegd voor mensen met technisch inzicht en twee rechterhanden. Maar wat doen timmermannen nou eigenlijk? 

Werkzaamheden timmerman

Timmermannen zijn vooral bezig met het bouwen, installeren en repareren van vooral houten onderdelen. Denk hierbij aan het repareren en plaatsen van deuren, vloeren trappen, vensterbanken, plafonds, daken en nog meer. Timmermannen werken vaak volgens een bouwtekening of ontwerp die ze af en toe ook zelf maken. Dit gebeurt af en toe op een bouwplaats, waar bijvoorbeeld nieuwbouwwoningen of een bedrijfspanden worden gebouwd. Andere keren werken timmermannen in opdracht van bedrijven op een vaste locatie. Eén ding is zeker: een timmerman komt regelmatig in aanraking met hout.

Bekijk onze timmerman vacatures

Betonbouw

Ben jij benieuwd naar jouw mogelijkheden in de betonbouw? JobXion heeft een gevarieerd aanbod aan vacatures voor vakmensen die niet bang zijn om hard te werken. Betontimmermannen houden zich regelmatig bezig met het ‘grovere werk’. Mensen met dit beroep hebben behoorlijk wat verantwoordelijkheid, omdat de bouwwerkzaamheden niet kunnen beginnen voordat de fundering staat.

Werkzaamheden betontimmerman

Betontimmermannen worden vaak ingezet voor het vervaardigen van mallen (bekisting) voor het storten van beton. In deze bekistingen wordt vervolgens beton gegoten. Daarna wordt het beton ontkist en wordt de bekisting gedemonteerd. Daarnaast worden betontimmermannen regelmatig ingezet voor grovere houten structuren zoals steigers, bruggen. Dit doen ze vaak volgens schetsen, bouwplannen of bouwtekeningen.

 Bekijk de betontimmerman vacatures  Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top