fbpx

Zonnepanelen monteur

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Zonnepanelen monteur – Ervaringsniveau: 1e vakman

Werkgebied

Regio Waddinxveen

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 24-04-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Ja


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10274.

Opleiding zonnepanelen monteur

Opleiding zonnepanelen monteur

Zonne-energie is helemaal van nu, je ziet op steeds meer daken zonnepanalen liggen. De vraag naar zonne-energie neemt toe en dus ook de vraag naar monteurs. Met de gratis 2-daagse opleiding zonnepanelen monteur van Jobxion heb je niet alleen baangarantie, maar draag jij ook je steentje bij aan een duurzame toekomst van Nederland.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding zonnepanelen monteur bij Jobxion

De opleiding geven wij in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Je wordt ontvangen door opleidingscoördinator Karolina en docent Jimmy met een kop koffie. We nemen de opleiding met je door en gaan daarna snel naar het buitenterrein waar een huisje met dak staat waar de opleiding zal plaatsvinden. Houd er rekening mee dat je vooral buiten bezig bent en veel op het dak zit 😉 

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen: plaatsen valbeveiliging, monteren zonnepanelen en het aansluiten van de omvormer. Veiligheid is erg belangrijk als je werkt op hoogte en met elektriciteit, dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Daarna gaan we aan de slag met het monteren van de zonnepanelen op de dakconstructie. Hierbij wordt met gereedschap een frame gemonteerd waarop de zonnepanelen worden geplaatst. Als de zonnepanelen liggen moet alles worden aangesloten op de omvormer en het elektriciteitsnet. Alles goed aangesloten? Dan zetten we de installatie aan en kijken wij meteen op de app of er stroom wordt opgewekt. Hoe gaaf is dat!

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding zonnepanelen monteur biedt veel mogelijkheden voor iedereen die in dit zonnige vak wil werken. Wil jij je graag omscholen en ben je nieuw in deze tak van de installatietechniek? Geen probleem, we kijken met jou naar de mogelijkheden en passen de opleiding daarop aan. Doordat wij een eigen opleidingscentrum hebben zijn wij maximaal flexibel om het opleidingstraject voor jou tot een succes te maken. Het is een korte en praktische opleiding, zodat je snel in de praktijk verder kunt leren.

opleiding zonnepanelenmonteur jobxion

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor een brede doelgroep. Je wilt werken voor Jobxion, je bent 18 jaar of ouder, nieuw of al ervaren in de installatietechniek. Je hebt geen hoogtevrees en vindt het niet erg om buiten te werken. Ook is jouw motivatie voor ons belangrijk, want met een goede motivatie ga jij zeker slagen. Weet je niet zeker of dit vak / deze opleiding iets voor jou is? Kom langs voor een kijktraining!

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Mogelijkheden na de opleiding zonnepanelen monteur

Met de opleiding zonnepanelen monteur heb je goede baanmogelijkheden. Er zijn veel monteurs nodig voor de energietransitie en het verduurzamen van Nederland. Deze opleiding is afgestemd met een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in projecten rondom zonne-energie. Na het succesvol afronden van de opleiding ga je voor Jobxion werken bij dit bedrijf. 

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja
Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Aanmelden opleiding

Je wilt zonnepanelenmonteur worden en aan de slag bij een gaaf bedrijf. Plan je intakegesprek voor de opleiding in ons opleidingscentrum.

Ik zoek een zonnepanelenmonteur

Jobxion heeft een zonnepanelenmonteur voor jouw project

Zonnepanelenmonteur gezocht

Jouw bedrijf is gespecialiseerd in zonne-energie en je bent dringend op zoek naar een zonnepanelen monteur. Jobxion leidt ze op of vindt er één voor jou.

Zonnepanelen monteurs van Jobxion

Onze zonnepanelen monteurs kunnen op elk type dak zonnepanelen monteren en werken met verschillende panelen. Veiligheid staat hierbij altijd hoog in het vaandel. Monteurs kunnen de hele installatie zelfstandig aanleggen, de omvormer plaatsen, bekabeling aanleggen en het geheel aansluiten op de meterkast. Daarnaast kunnen ze worden ingezet voor onderhoud, reparatie en het oplossen van storingen.

Wij beloven

Onze werkwijze

De perfecte kandidaat vinden is tegenwoordig een hele uitdaging. Gelukkig kennen wij de markt goed, hebben wij jarenlange ervaring en hebben wij een groot netwerk van vakmannen. Het begint echter bij het goed in kaart brengen van jullie eisen, wensen en type dienstverband. Zo formuleren wij de zoekopdracht en gaan we aan de slag.

Wij hebben een zonepanelen monteur gevonden

Bij het vinden van een geschikte installatiemonteur nemen wij direct contact op om een kennismaking te plannen. Als er een match is tussen jullie bedrijf en de kandidaat dan maken wij alles in orde, zodat er snel gestart kan worden.

Wij leiden zonnepanelen monteurs op

Toen wij in 2005 begonnen met Jobxion was er nog geen vraag naar zonnepanelen monteurs, die vraag steeg gestaagd vanaf 2012. De vraag naar installateurs zal voorlopig alleen maar toenemen gezien de ambitie van de energietransitie.

Om aan de vraag van onze klanten te voldoen zijn we een opleiding gestart voor zonnepanelen monteurs. Op het buitenterrein van ons opleidingscentrum hebben wij een huisje met 2 type daken waar we deze opleiding geven. Tijdens deze opleiding leren kandidaten 3 belangrijke onderdelen: veilig werken, het monteren van zonnepanelen op daken en het volledig aansluiten van de installatie met omvormer op het elektriciteitsnet. Door zelf installateurs op te leiden kunnen wij snel onze klanten voorzien van een geschikte kandidaat.

Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Help mij aan een zonnepanelen monteur

Laat ons helpen om snel een goede zonnepanelen monteur te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken.

Beroep zonnepanelenmonteur

Scroll naar boven