fbpx

Wat is een zij-instromer?

Begin een nieuwe carrière met onze trajecten

Zij-instroomtrajecten Jobxion

Omdat wij bij JobXion geloven dat als je maar wilt en doorzet, je altijd een vak kunt leren, stimuleren wij zij-instromers in de bouw of techniek. Oefen je nu een vak uit waarin je jezelf toch niet thuis voelt? Of is het tijd het roer helemaal om te gooien in jouw carrière? Kies dan voor een zij-instroomtraject met baangarantie bij JobXion.

Wat is een zij-instromer?

Een zij-instromer is iemand die de overstap maakt naar een andere functie. Deze functie valt meestal binnen een vakgebied waar hij/zij (nog) geen ervaring in heeft of opleiding voor afgerond heeft, maar dit vak wel graag wil leren en uitoefenen. Zij-instromers zijn er in alle sectoren. Wij richten ons op zij-instromers die willen werken in de bouw of techniek.

Waarom Jobxion openstaat voor zij-instromers?

Simpelweg om het feit dat er een gigantische krapte is op de arbeidsmarkt in veel sectoren. De ambitie voor de bouwsector is bijvoorbeeld dat er in 2030 een miljoen woningen bij gebouwd moeten worden. Woningen en gebouwen moeten door de energietransitie ook verduurzaamd worden, er is dus veel vraag naar extra vakmannen in de bouw en techniek.

Daarnaast zijn wij bij JobXion gek van ons vak. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij een ongekend enthousiasme voor de bouw opgebouwd. Dit enthousiasme en onze vakkennis samen, zorgen ervoor dat wij ook anderen willen enthousiasmeren voor de mooie bouwwereld. Van niets maken onze vakmensen iets.

Trajecten voor zij-instromers in ons opleidingscentrum

Wat ons als uitzendbureau uniek maakt is dat wij een eigen opleidingscentrum hebben in Geldermalsen en in de toekomst ook op andere locaties in Nederland. Hier bieden wij korte opleidingstrajecten aan voor zij-instromers en voor iedereen die aan de slag wil of is in de bouw en techniek. Of je nu nieuw bent in het vak of al gevorderd, alle opleidingen passen wij aan op jouw niveau. 

Baangarantie bij Jobxion

De opleidingen zijn afgestemd met een aantal grote werkgevers zodat ze aansluiten bij de projecten en werkzaamheden die je in de praktijk gaat tegenkomen. Voordat we een traject met jou beginnen kijken we specifiek naar jouw wensen en de mogelijkheden die wij kunnen bieden. Soms leidt deze combinatie niet tot een baan, daar moeten we eerlijk over zijn, maar je kunt van ons verwachten dat wij ons 100% voor jou inzetten. Onze klanten zijn altijd op zoek naar nieuwe vakmannen en hebben arbeidsplaatsen voor ons beschikbaar. Zo kun je de nieuw geleerde skills gelijk in praktijk brengen bij het bedrijf waar je aan de slag gaat.

Zij-instromer bouw

Wil je graag aan de slag in de uitdagende wereld van de bouw? Dat komt goed uit, want er is werk genoeg! Wij hebben twee zij-instroomtrajecten mét baangarantie specifiek gericht op een beroep in de bouw:

Zij-instromer techniek

Wil je graag aan de slag in de veelzijdige wereld van de installatie techniek? Dan zit je goed bij Jobxion! Wij hebben 3 zij-instroomtrajecten mét baangarantie specifiek gericht op een beroep in de techniek:

Waarom je als zij instromer kiest voor JobXion?

Persoonlijke begeleiding, oprechte interesse in jou als persoon en alleen werk dat écht bij jou past. Dat is wie we zijn en waar we altijd voor gaan. Voeg hier eerlijkheid en een transparante manier van werken aan toe en je hebt het beeld compleet. Zodra je als zij-instromer via JobXion geïntroduceerd wordt in de bouw of techniek, merk je dit meteen. 

Zij-instroomtraject in het kort

We gaan een persoonlijk gesprek met je aan om te ontdekken wat je wilt. Wat jouw verwachtingen zijn. En wat we van jou verwachten. Alleen zó krijgen we een compleet beeld en kunnen we een passend zij-instroom traject voor je opstellen.

Je start het traject met één van onze opleidingen onder begeleiding van een ervaren vakdocent. Binnen een paar dagen leren wij jou de basis die nodig is om als zij-instromer een nieuwe carrière start te maken. 

Ondertussen regelen wij in overleg met jou een nieuwe baan en heb je een kennismakingsgesprek op je nieuwe werkplek. Zo weet je zeker dat je daar wilt werken. Na het afronden van de training ga je in dienst bij het bedrijf en ga je verder leren en groeien als vakman.

Voordelen zij-instromers bij Jobxion

  • Baangarantie
  • Goed salaris
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gereedschap van Makita en werkkleding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Ontwikkeltraject waardoor je als professional aan de slag kan gaan
  • Training en coaching

Zij-instroom traject bij Jobxion aangaan

Ben jij er klaar voor om jouw carrière om te gooien en jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van de bouw of techniek? Bekijk onze opleidingen of neem bij vragen contact op met ons.

Scroll naar boven