Wat is een zij-instromer?

Een zij-instromer is iemand die de overstap maakt naar een andere functie. Deze functie valt meestal binnen een vakgebied waar hij/zij (nog) geen ervaring in heeft of opleiding voor afgerond heeft. Maar dit vak wel graag wil leren en uitoefenen.

JobXion, bemiddelingsorganisatie zij-instroom

Omdat wij bij JobXion geloven dat als je maar wilt en doorzet, je altijd een vak kunt leren, stimuleren wij zij-instromers in de bouw. Kortom, oefen je nu een vak uit waarin je jezelf toch niet thuis voelt? Of is het tijd het roer helemaal om te gooien in jouw carrière? Kies dan voor een zij-instroom traject bij JobXion.

Waarom JobXion open staat om zij-instromers in dienst te nemen

Simpelweg om het feit dat er een gigantische krapte is op de arbeidsmarkt als we kijken naar goed en gedegen bouwpersoneel. Zo blijkt er, volgens het Economisch Instituut voor de Bouw (EIB) in 2018 alleen al een tekort te zijn van 55.000 medewerkers per maand in de bouw. Kortom, werk aan de winkel en tijd voor actie.

Daarnaast zijn wij bij JobXion gek van ons vak. Door onze jarenlange ervaring in de bouwwereld hebben wij een ongekend enthousiasme voor de bouw opgebouwd. Dit enthousiasme en onze vakkennis samen zorgen ervoor dat wij ook anderen willen enthousiasmeren voor de mooie bouwwereld. Van niets maken onze vakmensen iets.

Waarom je als zij instromer in de bouw voor JobXion kiest?

Persoonlijke, échte begeleiding, oprechte interesse in jou als persoon en alleen werk dat écht bij jou past. Dat is wie we zijn en waar we altijd voor gaan. Voeg hier eerlijkheid en een transparante manier van werken aan toe en je hebt het beeld compleet. Zodra je als zij-instromer via JobXion geïntroduceerd wordt in de bouw, merk je dit meteen. We gaan een persoonlijk gesprek met je aan om te ontdekken wat je wilt. Wat jouw verwachtingen zijn. En wat we van jou verwachten. Alleen zó krijgen we een compleet beeld en kunnen we een passend zij instroom traject voor je opstellen. Gewoon rechtdoorzee. Geen poespas. Zo kan jij jezelf ontwikkelen tot de ware vakman in de bouw die je wilt worden en zijn.

Wat je van ons mag verwachten

  • Baangarantie
  • Goed salaris
  • Persoonlijke begeleiding
  • Gereedschap en werkkleding
  • Persoonlijke beschermingsmiddelen
  • Ontwikkeltraject waardoor je als professional aan de slag kan gaan
  • Training en coaching

Wij waarderen jou als persoon en belonen je goede prestaties. Tegelijkertijd  bieden we jou vastigheid aan en een baan bij jou in de buurt. Kortom, het complete plaatje.

Zij-instroom traject bij JobXion aangaan

Ben jij er klaar voor om jouw carrière om te gooien en jezelf onder te dompelen in de wondere wereld van de bouw? Bekijk hier alle mogelijkheden of schrijf je in, zodat wij direct aan de slag kunnen gaan. 

Tekort aan personeel bouw en techniek

Wil jij onderdeel uitmaken van de bouw en techniek en het tekort met ons samen aanpakken? Draag jouw steentje bij! Gooi het roer om in jouw carrière en ga in de bouw en techniek aan de slag! Kies voor het zij-instroomtraject van JobXion.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top