fbpx

Omscholen met baangarantie

Een opleiding met een baan: dat kan bij ons

Omscholen met baangarantie

Omscholen met baangarantie, dát is wat je wil en bij ons kan dat! Met onze opleidingen kun je je omscholen naar een baan in de bouw of techniek, ook als je al wat ouder bent. Lees hoe een omscholingstraject bij Jobxion eruit ziet. 

Je gaat voor een andere baan

Je hebt er over nagedacht: je gaat voor een andere baan. Misschien zit je niet op je plek of je wilt graag iets anders gaan doen. Omscholen naar een ander beroep is dan een goede mogelijkheid.
Mogelijk denk je al langer na om je te laten omscholen, maar is het hebben van zekerheid iets wat je tegenhoudt om de stap te zetten. Je hebt nu een baan, vast contract en je weet wat je verdient. 

Omscholen met baangarantie

Wij snappen dat en daarom bieden wij opleidingen aan met baangarantie. De opleidingen zijn kort (enkele dagen) en zeer praktisch, waarna je aan de slag gaat bij een van onze opdrachtgevers.
Door korte omscholingstrajecten aan te bieden die je met een paar vrije dagen kunt volgen, kun je snel in dienst bij een nieuwe werkgever. Hierdoor loop je geen salaris mis. 

Omscholen met volledig salaris

Bij je nieuwe werkgever kun je direct een volledig salaris krijgen bij een fulltime dienstverband. Waar je wel rekening mee moet houden als je in een nieuwe functie start, is dat het salaris mogelijk niet hetzelfde is als wat je nu gewend bent om te verdienen. Je begint in een nieuwe functie als junior waar je nog veel moet leren en daardoor val je ook in de bijpassende loonschalen . Zaken als jouw leeftijd en het beroep dat jij gaat beoefenen, spelen ook een rol bij het salaris dat jij gaat verdienen. Sowieso is er bij een nieuwe uitdaging volop ruimte op te groeien in ervaring en salaris. 

Omscholen op latere leeftijd

Leeftijd is geen probleem, je kunt je prima laten omscholen op latere leeftijd. In de huidige arbeidsmarkt zijn er juist meer kansen voor oudere omscholers. Bedrijven zitten te springen om extra werknemers. Motivatie en leergierigheid zijn daarbij belangrijk. Als jij dat hebt, is er veel mogelijk. 

Omscholen bouw of installatietechniek

Wil je graag aan de slag in de bouw of in de techniek, dan hebben wij daar omscholingstrajecten voor. Voor omscholen naar een baan in de bouw hebben wij een traject voor betontimmerman, montage timmerman en allround timmerman. Voor het omscholen naar een baan in de installatietechniek hebben wij een traject voor loodgieter, elektricien en zonnepanelen monteur. 

Omscholen bij Jobxion

Je kunt je aanmelden om je te laten omscholen bij Jobxion voor een baan in de bouw of techniek. We nemen daarna contact met je op om kennis te maken en je wensen te inventariseren. Samen maken wij een plan en plannen we de opleiding. Daarna zien wij jou snel in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Wij zoeken een mooie baan voor jou waar je na de opleiding aan de slag gaat en kunt groeien als vakman. 

Waarom omscholen bij Jobxion?

  • Gratis opleiding
  • Opleiding van enkele dagen
  • De opleiding stemmen wij af op jouw niveau
  • Professionele begeleiding door een docent met veel praktijkervaring
  • Slaag jij voor de opleiding, dan zorgen wij voor een baan

Meer informatie omscholen bouw – techniek

Wil je meer weten over de omscholingstrajecten die wij hebben? Neem contact op, wij kijken graag met jou naar de mogelijkheden. 

Scroll naar boven