fbpx

Het opleidingscentrum van Jobxion

Voor training en selectie van vakmannen voor jouw project

Snel de juiste kandidaat

Het vinden van goed personeel is een hele uitdaging. De krapte in de arbeidsmarkt is groot en zal de komende jaren alleen maar groter worden. Wij spelen hierop in met een eigen opleidingscentrum. Hier kunnen wij vakmannen selecteren en trainen. Zo weet je zeker dat je de juiste kandidaat krijgt voor jouw project.

Bekijk het opleidingscentrum

Opdrachtgevers waar wij o.a. mee samenwerken

Van Kessel logo
Flier logo

Hoe werkt het?

Er zijn meerdere trainingen beschikbaar voor kandidaten gericht op specifieke vaardigheden die nodig zijn in de bouw en techniek. Denk aan het plaatsen van sanitair, aanleggen van elektra, het gipsplaten van een plafond, of het maken van een wand. Alle trainingen worden gegeven door zeer ervaren vakmannen en worden binnen een paar dagen afgerond.

Naast het aanleren van vaardigheden kijken we ook naar andere aspecten. Bijvoorbeeld, heeft iemand aanleg voor het vak en belangrijk: hoe is de motivatie? De training is daarmee ook een goede selectie tool. We zien zo namelijk snel of een toekomstige vakman uit het juiste hout is gesneden. Zo weet je zeker dat je de juiste vakman krijgt.

Wij kunnen een training aanpassen specifiek aan jouw project. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Na een succesvolle training kan de kandidaat aan de slag bij een werkgever om verder te groeien als vakman. Tijdens deze periode regelt Jobxion alles wat nodig is voor de inzetbaarheid van de kandidaat. Denk aan gereedschap, kleding, pbm’s, vervoer en voor arbeidsmigranten is er nette huisvesting in de buurt.

Waar wij in opleiden

Installatie:

Bouw:

Wij hebben de juiste man

Zit jij te springen om goed personeel? Stop met zoeken en het verspillen van waardevolle tijd. Onze jarenlange ervaring, gecombineerd met een enorme database vol vakmannen én het opleidingscentrum maak dat wij snel voor jou de juiste man hebben. Neem vrijblijvend contact op voor een kennismakingsgesprek.

Scroll naar boven