Ik zoek een Timmerman

Timmerman gezocht

Je bent op zoek naar een goede timmerman voor je bedrijf, voor een tijdelijk project of voor een vaste aanstelling. In de huidige arbeidsmarkt een lastige klus, maar wij kunnen helpen.

Timmermannen van Jobxion

Onze timmermannen bouwen, installeren en repareren vooral houten onderdelen. Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Ze werken op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders, maar ontwerpen soms ook zelf een constructie. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden, maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven bedrijven

Ontzorging vanaf de eerste dag

Vakmensen met werkkleding, pbm’s en gereedschap

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Een snelle levering van passende vakmensen

Een tarief evenredig aan de geleverde kwaliteit

Een landelijke dekking voor elk project en elke duur

Goede huisvesting voor Europese vakmensen

Duurzame inzetbaarheid gericht op onze vakmensen

Onze werkwijze

De perfecte timmerman vinden voor jouw bedrijf is ons doel. Om dit te bereiken moeten eerst precies weten wat je zoekt. Wat moet iemand minimaal kunnen, op wat voor projecten werken jullie en in welk dienstverband willen jullie een timmerman inzetten? Ook inzicht in de bedrijfscultuur is belangrijk voor een goede match.

Met deze informatie gaan wij direct aan de slag. Doordat we al sinds 2005 aan de weg timmeren kennen wij veel vakmannen in het hele land. Door dit grote netwerk hebben we vaak snel een paar goede vakmannen op het oog die wij benaderen met jullie vacature. Lukt het uiteindelijk niet om een kandidaat te vinden, dan zijn wij daar eerlijk over en worden er ook geen kosten gerekend. Zo loop je geen risico en kun je vrijblijvend een opdracht bij ons neerleggen.

Wij hebben een timmerman gevonden

Als we een geschikte timmerman hebben gevonden nemen we direct contact op om een kennismaking te regelen, dat kan soms dezelfde dag al. Is er een match van 2 kanten dan maken wij alles in orde, zodat de vakman zo snel mogelijk kan starten.

TIP - In ons opleidingscentrum kunnen wij kandidaten trainen voor jouw project. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een ervaren timmerman te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Kaz om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.


Snel naar

Diensten voor werkgevers | Opleidingscentrum | Veelgestelde vragen

Leonie Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top