Ik zoek een loodgieter

Loodgieter gezocht

Je zoekt een loodgieter / installatiemonteur, voor een korte tijd of voor je vaste kernteam. Iemand die past bij je bedrijf en elke klus klaart. Wij kunnen je helpen.

Loodgieters van Jobxion

Onze loodgieters verrichten de installatie, aanleg en het onderhoud van zowel eenvoudige als ingewikkelde werktuigkundige installaties en onderdelen daarvan. Denk aan gasinstallatie, rioleringen met beluchting, hemelwater afvoersystemen, warmte terug win-installaties (WTW systemen), CV installaties, verwarmings- en airconditioningssystemen en sanitaire voorzieningen.

Ze bestuderen werktekeningen, voorschriften, productinformatie en op basis hiervan voeren zij (al dan niet zelfstandig) desbetreffende werkzaamheden uit met de juiste gereedschappen en materialen. Onze installatiemonteurs kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden. Maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven bedrijven

Een snelle levering van passende vakmensen

Een tarief evenredig aan de geleverde kwaliteit

Ontzorging vanaf de eerste dag

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Een landelijke dekking voor elk project en elke duur

Vakmensen met werkkleding, pbm’s en gereedschap

Duurzame inzetbaarheid gericht op onze vakmensen

Goede huisvesting voor Europese vakmensen

Onze werkwijze

Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte kandidaat. Hiervoor brengen wij eerst jouw wensen en eisen in kaart. Denk aan het type dienstverband ,de werkzaamheden en de bedrijfscultuur. Dat is belangrijk om te weten, zodat een nieuwe loodgieter goed past binnen het bedrijf. Met al deze informatie gaan wij direct aan de slag.

Jobxion bestaat sinds 2005 ,hierdoor kennen wij inmiddels veel vakmannen in heel Nederland. Wij vinden persoonlijk contact met onze mensen belangrijk, daarom kennen wij iedereen goed die voor ons aan het werk is. Hierdoor kunnen we snel een goede match maken. En lukt het niet om iemand te vinden, dan zijn er ook geen kosten.

Wij hebben een loodgieter gevonden

Bij het vinden van een geschikte installatiemonteur nemen wij direct contact op om een kennismaking te plannen. Als er een match is tussen jullie bedrijf en de kandidaat dan maken wij alles in orde, zodat er snel gestart kan worden.

TIP - In ons opleidingscentrum kunnen wij kandidaten trainen voor jouw project. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede loodgieter / installateur te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.


Snel naar

Diensten voor werkgevers | Opleidingscentrum | Veelgestelde vragen

Leonie Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top