Ik zoek een elektricien

Elektriciens gezocht

Je zoekt een elektricien voor jouw project, tijdelijk of vast, en uiteraard moet hij zijn vak verstaan. In de huidige arbeidsmarkt een hele uitdaging, maar wij kunnen helpen.

Elektriciens van Jobxion

Onze elektriciens installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en apparatuur, nemen nieuwe systemen en installaties in bedrijf, lossen storingen zelfstandig op door het maken van analyses en uitvoeren van reparaties en modificaties en voeren testprogramma’s uit.

Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden, maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven bedrijven

Een snelle levering van passende vakmensen

Een landelijke dekking voor elk project en elke duur

Ontzorging vanaf de eerste dag

Een tarief evenredig aan de geleverde kwaliteit

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Vakmensen met werkkleding, pbm’s en gereedschap

Duurzame inzetbaarheid gericht op onze vakmensen

Goede huisvesting voor Europese vakmensen

Onze werkwijze

Het begint met een gesprek om jullie wensen in kaart te brengen. Aan welke eisen moet een elektricien voldoen, wat voor werkzaamheden moeten er gebeuren en wat kun je vertellen over het bedrijf? Je geeft ook aan hoe je iemand in dienst wilt nemen. Als we alles weten gaan wij direct aan de slag met het vinden van een geschikte kandidaat.

Door onze jarenlange ervaring en grote database met vakmannen is de kans groot dat wij een goede elektricien kennen. Jobxion kent veel vakmannen persoonlijk waardoor we snel een goede match kunnen maken. Soms duurt het wat langer, want ook wij kennen de uitdagingen van de arbeidsmarkt. En vinden wij niemand voor je, dan heb je ook geen kosten. Je kunt dus vrijblijvend een opdracht bij ons uitzetten om jouw ideale vakman te vinden.

Wij hebben een elektricien gevonden

Als wij een geschikte elektricien hebben gevonden voor jouw project / bedrijf dan stellen wij jullie aan elkaar voor. Is er een wederzijdse match dan regelen wij de inzetbaarheid van de kandidaat in het gekozen dienstverband, zodat deze snel aan de slag kan.

TIP - In ons opleidingscentrum kunnen wij kandidaten trainen voor jouw project. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede elektricien te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.


Snel naar

Diensten voor werkgevers | Opleidingscentrum | Veelgestelde vragen

Leonie Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top