Ik zoek een betontimmerman

Betontimmerman gezocht

Een goede betontimmerman vinden in deze tijd is lastig. Waar vind je deze vakman die aan de basis van elk gebouw staat? Jobxion weet het!

Betontimmermannen van Jobxion

Onze betontimmerlieden maken en plaatsen zelfstandig ingewikkelde bekistingen, verwerken beton, ontkisten en demonteren de bekisting. Samen met de ijzervlechter geeft de betontimmerman zelfstandig vorm aan de diverse betonnen bouwelementen. Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Ze werken op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden. Maar ook voor grote utiliteitsprojecten draaien zij hun hand niet om.

Wij beloven bedrijven

Vakmensen met werkkleding, pbm’s en gereedschap

Een tarief evenredig aan de geleverde kwaliteit

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Ontzorging vanaf de eerste dag

Een snelle levering van passende vakmensen

Duurzame inzetbaarheid gericht op onze vakmensen

Een landelijke dekking voor elk project en elke duur

Goede huisvesting voor Europese vakmensen

Onze werkwijze

Een geschikte kandidaat vinden voor jouw bedrijf, dat is wat wij doen. Jouw eisen en wensen zijn daarbij het uitgangspunt. Welke vaardigheden moet een betontimmerman kunnen, op voor projecten gaat hij werken en in welk dienstverband wil je deze vakman in het bedrijf hebben? Als wij weten wat je nodig hebt start onze zoektocht.

Wist je dat Jobxion al sinds 2005 vakmannen uitzend? We kennen de markt goed en hebben een groot netwerk van vakmannen in Nederland en ook in Polen. De kans is groot dat wij voor jou de perfecte match hebben. Mocht het toch niet lukken om voor jou een betontimmerman te vinden dan rekenen wij geen kosten, no cure no pay.

Wij hebben een betontimmerman gevonden

Hebben wij een betontimmerman gevonden die voldoet aan jullie wensen dan plannen we zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek, vaak nog dezelfde dag. Als er tussen jullie en de kandidaat een match is regelen wij wat er nodig is om zo snel mogelijk te kunnen starten.

TIP - In ons opleidingscentrum kunnen wij kandidaten trainen voor jouw project. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede betontimmerman te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Kaz om de mogelijkheden te bespreken of vul het contactformulier in.


Snel naar

Diensten voor werkgevers | Opleidingscentrum | Veelgestelde vragen

Leonie Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top