fbpx

Ik zoek personeel

Vakmannen voor in de bouw en techniek

Op zoek naar vakmensen?

Dan maken wij graag kennis met jou. Wat heb jij precies nodig op jouw project? Hoe pak jij de werkzaamheden het liefst aan? Met jouw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de perfecte vakman.  

Wij beloven bedrijven in bouw en techniek

Aanvraag vakman

Behoefte aan personeel? Zet vrijblijvend een aanvraag uit voor een vakman en wij gaan op zoek voor jou. Je ontvangt een bericht van ons bij een match.

Ik zoek een

Zoek je een andere vakman?

Zoek je een andere vakman in bouw of techniek. Geen probleem, ook daar kunnen wij jou mee helpen. Denk bijvoorbeeld aan een allround installateur, dakdekker of een datamonteur. Neem hiervoor contact op met Leonie.

Training en selectie vakmannen voor jouw project

Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

JobXion: hét uitzendbureau in de Bouw & Techniek

Jobxion bestaat sinds 2005. Door onze jaren lange ervaring hebben we een groot netwerk van vakmannen uit Nederland en Polen. Hierdoor kunnen we snel bedrijven helpen aan de juiste vakman op het juiste moment. Dag in dag uit zetten wij ons in voor de bouw en installatie wereld. Voor onze klanten en onze mensen. De perfecte match maken. Dat is het mooiste dat er is en daar gaan we voor.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel goed personeel te vinden. Neem contact op met Andre om de mogelijkheden te bespreken.

Scroll naar boven