Ik zoek personeel

Vakmannen voor in de bouw en techniek

Op zoek naar vakmensen?

Dan maken wij graag kennis met jou. Want wij willen jou écht leren kennen. Wat heb jij precies nodig op jouw project? Hoe pak jij de werkzaamheden het liefst aan? Met jouw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de perfecte vakman. Niet zomaar een vakman, maar een die jou helpt om meters te maken op jouw project.

Vakman Alert

Behoefte aan personeel? Maak gratis en vrijblijvend een Vakman Alert aan. Vul in welke vakman je wanneer nodig hebt en je ontvangt een bericht van ons bij een match.  Vakman Alert aanmaken

Waarom Jobxion?

Snelle levering van vakmensen

Training & selectie in ons eigen opleidingscentrum

Landelijke dekking voor elk project en elke duur

Ontzorging vanaf de eerste dag

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Wij zorgen voor alles wat onze vakmensen nodig hebben

Ik zoek een

Zoek je een andere vakman?

Zoek je een andere vakman in bouw of techniek. Geen probleem, ook daar kunnen wij jou mee helpen. Denk bijvoorbeeld aan een allround installateur, dakdekker of een datamonteur. Neem hiervoor contact op met Leonie.

Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

JobXion: hét uitzendbureau in de Bouw & Techniek

Jobxion bestaat sinds 2005. Door onze jaren lange ervaring hebben we een groot netwerk van vakmannen uit Nederland en Polen. Hierdoor kunnen we snel bedrijven helpen aan de juiste vakman op het juiste moment. Dag in dag uit zetten wij ons in voor de bouw en installatie wereld. Voor onze klanten en onze mensen. De perfecte match maken. Dat is het mooiste dat er is en daar gaan we voor.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel goed personeel te vinden. Neem contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken.


Snel naar

Opleidingscentrum | Diensten voor werkgevers | Veelgestelde vragen

Leonie van Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top