Ik zoek personeel

Op zoek naar energieke vakmensen?

Dan maken wij graag kennis met jou. Want wij willen jou écht leren kennen. Wat heb jij precies nodig op jouw project? Hoe pak jij de werkzaamheden het liefst aan? Met jouw wensen en eisen gaan wij op zoek naar de perfecte vakman. Niet zomaar een vakman, maar een die zich wil blijven ontwikkelen en nog beter wil worden in het vak. Die jou helpt om meters te maken op jouw project.

De missie van Jobxion

Het idee ontstond in 2004, in 2005 was Jobxion een feit. Dag in dag uit zetten wij ons in voor de bouw en installatie wereld. Voor onze mensen. En ook voor onze klanten. De perfecte match maken. Dat is het mooiste dat er is, daar gaan we voor. Jobxion heeft twee missies:

Vakmensen een passende carrière aanbieden in de bouw en techniek en op te leiden.

Passende vakmensen aanbieden aan bedrijven in de bouw en techniek.


Wij gaan een persoonlijke samenwerking met je aan. Loyaliteit van onze kant staat daarbij voorop. Alles doen wij met aandacht. Wij ontzorgen én leveren een hoog serviceniveau. Wij zijn eerlijk, onze communicatie is helder: je weet wat je aan ons hebt en wat je van ons kan verwachten. Geen poespas, gewoon rechtdoorzee.

Ik zoek een:

Zoek je een andere vakman?

Zoek je een andere vakman in bouw of techniek. Geen probleem, ook daar kunnen wij jou mee helpen. Denk bijvoorbeeld aan een allround installateur, dakdekker of een datamonteur. Neem hiervoor contact op met Leonie of vul het contactformulier in onderaan de pagina.

TIP - In ons opleidingscentrum kunnen wij kandidaten trainen voor jouw project. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Wij beloven bedrijven in bouw en techniek

Een snelle levering van passende vakmensen

Een landelijke dekking voor elk project en elke duur

Ontzorging vanaf de eerste dag

Een tarief evenredig aan de geleverde kwaliteit

Een garantiedag, omdat we geloven in ons aanbod

Vakmensen met werkkleding, pbm’s en gereedschap

Duurzame inzetbaarheid gericht op onze vakmensen

Goede huisvesting voor jouw Europese vakmensen

Neem contact op

Laat ons helpen om snel goed personeel te vinden. Neem contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken, of vul het contactformulier in.


Snel naar

Opleidingscentrum | Diensten voor werkgevers | Veelgestelde vragen

Leonie van Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl Contactformulier
Top