ZZP bij Jobxion

ZZP bij Jobxion

Bij Jobxion werken wij ook met ZZP’ers in de bouw en techniek. Het kan zijn dat we voor jouw project een ervaren zzp vakman beschikbaar hebben.

Waarom werkt Jobxion met ZZP’ers

Vakmensen kunnen in verschillende dienstverbanden voor ons werken, ook als ZZP’er. Dat heeft 2 grote voordelen voor hen: wij hebben veel projecten beschikbaar waardoor wij zorgen voor continuïteit van werk én wij regelen de facturatie met de opdrachtgever wat het werk van een ZZP’er makkelijker maakt.

Opleidingsmogelijkheden Jobxion

Uniek in de uitzendbranche is dat wij een eigen opleidingscentrum hebben. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project! Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt. Lees meer over de mogelijkheden.

Hoe werkt het?

Meestal neem je via Jobxion een vakman in dienst op uitzendbasis of middels een detachering. Als wij een geschikte ZZP’er hebben voor jouw project, dan bemiddelen wij tussen jullie. Je maakt zelf afspraken over het werk en sluit zelf een overeenkomst met de ZZP’er. Vervolgens gaat de ZZP’er aan het werk op het project en regelen wij wekelijks de facturatie.

In de praktijk krijg je één factuur voor het werk van de ZZP’er en één factuur voor de bemiddelingskosten. Het is wettelijk verplicht om op deze manier te factureren. Als je zelf een ZZP’er gevonden hebt voor een klus, maar hem liever via een betrouwbare partij bij jou laat lopen, dan kun je de ZZP’er ook naar ons sturen om de facturatie verder te regelen.

TIP - Bekijk onze diensten voor werkgevers

Contact

Wil jij personeel inzetten op jouw project of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Snel naar

Dienst detacheren | Dienst uitzenden | Ik zoek personeel

Leonie van Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl
Top