Werving en Selectie via Jobxion

Werving en Selectie

Het vinden van goed personeel is in deze arbeidsmarkt een uitdaging. Het kost je als werkgever veel tijd en energie. Wij kunnen helpen met Werving en Selectie van Jobxion.

Wat is werving en selectie?

Bij Werving en Selectie besteed je het werven van een goede vakman en een selectie maken van geschikte kandidaten uit aan Jobxion. Het vinden van een geschikte kandidaat kan lang duren en ook veel energie kosten. En hoe weet je zeker dat iemand geschikt is voor de functie voordat hij begint? Wij ontzorgen werkgevers door de werving en selectie over te nemen én kandidaten te testen op hun vaardigheden.

Unieke selectie procedure

Uniek in onze branche is dat wij een eigen opleidingscentrum hebben. Hier geven wij trainen en opleidingen aan vakmensen. Een potentiële kandidaat laten wij een training doen die aansluit bij de toekomstige werkzaamheden. Tijdens de training kijken wij naar motivatie, aanleg en vaardigheden. Zo weet je zeker dat als wij een kandidaat aanbieden, dat deze gemotiveerd is en geschikt is voor de vacature. Lees meer over het opleidingscentrum.

Voordelen van Werving en Selectie

Naast de voordelen van onze unieke selectieprocedure en het ontzorgen bij het werven van personeel, kan het ook een voordeel zijn dat een kandidaat direct bij jou in dienst gaat. Jij regelt met de kandidaat alle arbeidsvoorwaarden en biedt hem een contract aan, zonder tussenkomst van Jobxion.

TIP - Bekijk ook onze andere diensten voor werkgevers

Hoe werkt Werving en Selectie?

Het begint met het in kaart brengen van alle wensen en alle eisen waar een kandidaat aan moet voldoen. Wij hebben een grote database met vakmensen, dus het kan soms snel gaan. Een potentiële geschikte kandidaat testen wij tijdens een training in ons opleidingscentrum. Als wij overtuigd zijn dan nemen wij contact met je op voor een kennismakingsgesprek. Bij een match kunnen jullie de arbeidvoorwaarden en het contract regelen. Jobxion rekent daarna een fee voor deze dienstverlening.

Contact

Wil jij gebruik maken van onze Werving en Selectie of heb je een vraag? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.


Snel naar

Dienst detacheren | Dienst uitzenden | Ik zoek personeel

Leonie van Eenennaam Jobxion

Contact met Leonie

Ik help je graag!

leonie@jobxion.nl
Top