Leerling timmerman

Lijkt het vak van een timmerman jou wel wat? Word leerling timmerman bij JobXion en timmer aan je carrière! En geloof ons, de bouw staat te springen om leerlingen aangezien we zo’n 40.000 mensen tekort komen in de bouw de aankomende jaren. Je komt dus als geroepen. Check meteen onze vacatures om jouw mogelijkheden te bekijken.

Leerling timmerman: je verdient direct salaris

Ja, je leest het goed. Zodra je bij JobXion leerling timmerman wordt, verdien je meteen salaris. Oké, we begrijpen dat dit wat uitleg nodig heeft. Je timmert als leerling aan jouw timmermanscarrière bij doordat je:

  • 4 dagen per week gaat werken op de bouw. The place to be als startende timmerman, omdat daar alles gebeurt natuurlijk
  • 1 dag in de week naar school gaat, waar je alle theorie en achterliggende gedachtes meekrijgt

En als mega bonus, betalen wij jouw bbl-opleiding. Kortom, je bent dus een leerling die salaris krijgt, ervaring op doet én op onze kosten naar school gaat. Voor wat, hoort wat… we verwachten in ieder geval 100% inzet van jouw kant én natuurlijk een goed humeur elke ochtend ;-).

Hoe word je een leerling timmerman?

Voor wat, hoort wat… we vragen natuurlijk wel wat voor dit alle terug. Om leerling timmerman te worden, heb je in ieder geval de volgende onderdelen nodig:

  • Een afgeronde VMBO of mbo niveau 1 opleiding
  • De motivatie om timmerman te worden

Tot slot is het fijn als je al een idee hebt wat de bouw en techniek precies inhoudt en eigenlijk al wel weet dat werken in de bouw wel wat voor je is. Weet je dat nog niet? Dan vertellen wij je hier alles over, zodat je dan alsnog kunt beoordelen of je het wilt

Hoe lang duurt het opleidingstraject?

Zodra je aan de slag gaat als leerling timmerman, start je meteen met werken en leren. Je gaat 1 dag in de week naar school en bent de andere 4 werkdagen te vinden op de bouwplaats. Tegelijkertijd word je gekoppeld aan een praktijkbegeleider die jou onder zijn hoede neemt en het timmermansvak aan jou leert. Na AANTAL jaar ben je klaar met je opleiding en heb je voldoende ervaring opgedaan om als zelfstandig timmerman via JobXion aan de slag te gaan.

Wat verdient een leerling timmerman?

Naast de opleiding die wij voor je betalen, betalen we ook wekelijks je salaris. Wat je verdient? Je start met een salaris van € 1.200,- bruto per maand voor 32 uur werken in de week. Zodra je volwaardig timmerman bent, kom je in onze timmermansalarisschaal terecht:

  • Een junior timmerman verdient € 1.600,- tot € 2.000,- bruto per maand.
  • Een medior timmerman verdient € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand.
  • Een senior timmerman verdient € 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand.

Leerling timmerman vacature

Dus… ben jij uit het juiste hout gesneden en ready om aan jouw timmermanscarrière te bouwen? Check meteen alle leerling timmerman vacatures en solliciteer vandaag nog.

Tekort aan personeel bouw en techniek

Wil jij onderdeel uitmaken van de bouw en techniek en het tekort met ons samen aanpakken? Draag jouw steentje bij! Hoe? Door als leerling via ons aan de slag te gaan. Dus, kom jij nét van je middelbare school af en wil je in de bouw aan de slag? Kies dan voor het leer-werktraject van JobXion.