Leerling elektromonteur

Je bent eruit, je wilt elektromonteur worden! Er is alleen 1 maar: je hebt nog geen opleiding gevolgd of ervaring opgedaan. Word leerling elektromonteur bij JobXion! Wij betalen je opleiding én salaris en jij doet de ervaring op én rond het BBL-traject af. Check meteen onze vacatures en solliciteer!

Je verdient gelijk salaris leerling elektromonteur

Naast het feit dat wij jouw opleiding betalen, betalen we ook je salaris. Passend bij wat je kan natuurlijk. Je leert het vak van elektromonteur, volgt een opleiding én krijgt uitbetaald… win- win situatie als je het ons vraagt. Hoe zo’n werken en leren traject eruit ziet als leerling elektromonteur bij JobXion:

 • Je gaat 1 dag in de week naar school
 • Je bent 4 dagen in de week te vinden op de bouw, waar je alle fijne kneepjes van het elektromonteurvak leert
 • Je wordt gekoppeld aan een praktijkbegeleider die jou meeneemt in de wereld van elektrotechniek

Kortom, je leert op onze kosten het vak, krijgt betaald én doet meteen ervaring op.

Hoe word je leerling elektromonteur bij JobXion?

We vragen niet veel van je, maar de eisen die we stellen zijn essentieel om als leerling elektromonteur aan de slag te gaan in dienst van JobXion. Om in aanmerking te komen voor het werken en leren traject heb jij in ieder geval:

 • Een afgeronde VMBO- of mbo niveau 1 opleiding
 • Al duidelijk voor jezelf dat je in de bouw aan de slag wilt gaan. Je hebt bijvoorbeeld van familie en/of vrienden gehoord hoe gaaf dit is.
  Twijfel je nog? Dan vertellen wij jou graag hoe tof het is om in de bouw te werken 😉
 • De drive om het van elektromonteur te leren natuurlijk

Hoe lang duurt de BBL-opleiding tot elektromonteur?

Zodra je aan de slag gaat als leerling elektromonteur, start je meteen met je bbl-opleiding. 1 dag in de week ga je naar school waar je alle theorie leert van de elektrotechniek. Deze kennis pas je vervolgens 4 dagen in de week toe op de bouw. En om jou uiterst goed te begeleiden en alle fijne kneepjes van het elektromonteurvak te leren, krijg je ook een eigen praktijkbegeleider. Na AANTAL jaar beschik je over alles wat je nodig hebt om als volwaardig elektromonteur aan de slag te gaan. Na dat traject hebben wij zelfs al een vaste baan je voor in je petto. Kicken toch?

Wat verdien je als leerling elektromonteur?

Je wilt natuurlijk weten wat je gaat verdienen als leerling elektromonteur, dat snappen wij heel goed. Naast de opleiding die wij voor jou betalen, verdien je € 750,- bruto per maand voor 4 dagen in de week werken als 16 jarige. Natuurlijk stijgt dit salaris zodra je klaar bent met het traject. Als 22 jarige zit je al op een salaris van € 1600,- namelijk. Zodra je helemaal klaar bent en zelfstandig als elektromonteur via ons aan de slag gaat, verdien je:

 • In het begin € 1.600,- tot € 2.000,- bruto per maand.
 • Na zo’n 2-4 jaar ervaring € 2.000,- tot € 2.500,- bruto per maand.
 • Als je een echte rot in het vak bent € 2.500,- tot € 3.000,- bruto per maand.

Leerling elektromonteur vacature

Dus… sta jij in de startblokken om je handen uit je mouwen te slaan en aan de slag te gaan als leerling elektromonteur? Check meteen alle vacatures en solliciteer vandaag nog!

Tekort aan personeel bouw en techniek

Wil jij onderdeel uitmaken van de bouw en techniek en het tekort met ons samen aanpakken? Draag jouw steentje bij! Hoe? Door als leerling via ons aan de slag te gaan. Dus, kom jij nét van je middelbare school af en wil je in de bouw aan de slag? Kies dan voor het leer-werktraject van JobXion.