Leerling betontimmerman

Je wilt betontimmerman worden, maar hoe word je dat? Door als leerling betontimmerman bij JobXion aan de slag te gaan. Je volgt via ons een bbl-opleiding, doet ervaring op én leert het vak van een echte vakman. Zie jij dat wel zitten? Check meteen de leerling betontimmerman vacatures en solliciteer vandaag nog!

Leerling betontimmerman: hoe word je dat dan?

Het begint allemaal bij jouw sollicitatie of inschrijving. Daarna starten we het traject. We nodigen je uit voor een gesprek en vanaf hier kan alles heel snel gaan. Zodra wij het samen eens zijn, kiezen we de juiste opleiding en school voor je waar je 1 dag in de week naartoe zal gaan. Daar leer je alle theorie en achterliggende onderdelen van het vak betontimmerman. Vervolgens ben je 4 werkdagen in de week op de bouw te vinden waar je de theorie in praktijk brengt. Natuurlijk werk je (nog) niet zelfstandig. Je werkt samen met jouw praktijkbegeleider. Een échte ervaren betontimmerman die jou de fijne kneepjes van het vak leert. Na 2 jaar ben je klaar met je opleiding en heb je voldoende ervaring opgedaan om zelfstandig als betontimmerman aan de slag te gaan. Extra gaaf, wij zorgen dat je na je opleiding gelijk aan de slag kunt.

Wat heb je nodig om leerling betontimmerman te worden bij JobXion?

Betontimmerman word je natuurlijk niet vanzelf. Maar als leerling betontimmerman maken wij het jou wel een stukje makkelijker. We helpen jou bij het vinden van de juiste opleiding, we betalen ‘m voor je én we zorgen ook nog dat je werk hebt. Het enige wat jij zelf nog mee moet nemen is:

  • Een afgeronde vmbo- of mbo niveau 1 opleiding
  • Een gevoel voor de bouw. Daarmee bedoelen we dat we het fijn vinden dat je al een beetje weet wat werken op de bouw in zal houden én je jezelf dat ook echt ziet doen
  • De motivatie om een echte vakman te worden
  • Een goed humeur in combinatie met gevoel voor humor mag natuurlijk ook niet ontbreken

Wat verdien je als leerling betontimmerman

Omdat je een starter bent in het vak, start je als 16 jarige met een salaris van € 750,- bruto per maand voor 32 uur werken in de week. Als 22 jarige begint je salaris op € 1700,- bruto per maand.  Zoals bij elk vak, stijgt je salaris zodra je meer ervaring op hebt gedaan en je opleiding afgerond hebt. Zodra je klaar bent met je opleiding, hanteren wij de volgende salarissen:

  • Een junior, ook wel startende, betontimmerman heeft een salaris van ongeveer € 2.300,- bruto per maand.
  • Een medior betontimmerman, zo’n 2-4 jaar ervaring, heeft een salaris van ongeveer € 2.600,- bruto per maand.
  • Een écht ervaren betontimmerman, de senior, heeft een salaris van ongeveer € 3.000,- bruto per maand.

Naast je salaris, betalen wij ook je opleiding én begeleiden wij jou tijdens het hele traject.

Leerling betontimmerman vacature

Zie jij het wel zitten om een échte vakman te worden? Om het vak van betontimmerman te leren en tegelijk geld te verdienen? Check nu de leerling betontimmerman vacatures en solliciteer.

Tekort aan personeel bouw en techniek

Wil jij onderdeel uitmaken van de bouw en techniek en het tekort met ons samen aanpakken? Draag jouw steentje bij! Hoe? Door als leerling via ons aan de slag te gaan. Dus, kom jij nét van je middelbare school af en wil je in de bouw aan de slag? Kies dan voor het leer-werktraject van JobXion.