Werken en leren

Wil je graag het vak leren en aan de slag gaan als vakman? Onze ervaren installatiemonteurs, elektromonteurs, timmermannen en betontimmermannen nemen je graag mee! Alleen in de praktijk leer je het vak. Leer-werk trajecten stimuleren wij dus maar al te graag, onze leerlingen zijn immers de toekomst. Vandaar dat wij samenwerkingen aangaan met middelbare scholen, praktijkopleiders en leerbedrijven. Op die manier gaan werken en leren hand in hand.

Bent u leerbedrijf of wilt u dit graag worden, klik dan hier.

Bouw en techniek

Met meeloopdagen, speeddates, intakemomenten, bedrijfsbezoeken en sporttoernooien willen we jou interesseren voor de bouw en techniek. De bouw is een technische én creatieve wereld. Je helpt mee iets te maken en werkt in een hecht team. Werken in de bouw betekent afwisselend werk met veel uitdagingen, doorgroeimogelijkheden én een goed salaris. De sfeer is collegiaal, ‘hands-on’ en ‘no-nonsense’. Met elkaar bouw je letterlijk aan tastbare zaken die voor de samenleving belangrijk zijn. Iedereen is trots op zijn of haar werk. Wij bieden jongeren die het vak willen leren de kans om via een leerwerktraject aan de slag te gaan.

5 goede redenen om voor de bouw en techniek te kiezen:

1. Uitstekende loopbaanmogelijkheden
2. Prettige werksfeer: no-nonsense, collegiaal, teamwork, aanpakken, trots
3. Afwisselend, boeiend en uitdagend werk
4. Een goed salaris
5. Een grote kans op werk

BOL en BBL

De verschillen op een rij:

BOL BBL
School & stage Werken & leren
Meer theorie en zelfstudie Meer praktijk
Je hebt kortere werkperiodes, in de vorm van een stage, waarbij soms een stagevergoeding wordt geboden Doordat je werkt, ontvang je in veel gevallen loon of een soort stagevergoeding
Wel studiefinanciering en OV-jaarkaart  (alleen bij voltijd) Geen studiefinanciering en OV-jaarkaart
1 of 2 dagen per week stage 3 of 4 dagen per week werken
3 of 4 dagen per week naar school 1 of 2 dagen per week naar school
Veel contact met leeftijdgenoten, doordat je veel op school bent Weinig contact met leeftijdgenoten, doordat je weinig op school bent
Een baan bij een leerbedrijf is niet verplicht Je hebt een baan bij een erkend leerbedrijf

Ook zijn er Duale BOL en BBL mogelijkheden en bieden we vakgerichte cursussen aan! JobXion investeert graag in de toekomst en gaat samenwerkingen aan met leerbedrijven en scholen. Interesse? Vul onderstaand formulier in.

Naam (verplicht)

E-mail (verplicht)

Plaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Upload hier jouw CV