fbpx

Werken bij JobXion

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een functie in de sales als recruiter, sales consultant of accountmanager? Of wil jij onze staf versterken? Dan zit je nergens beter dan bij JobXion. Voor doorgewinterde kantoorveteranen of kersverse afstudeerders hebben wij altijd een stoeltje vrij. Bekijk hieronder onze interne vacatures en solliciteer vandaag nog als er iets voor jou tussen zit! Wie weet lunchen we dan binnenkort samen in onze lounge of gooien we een pijltje op het dartbord. We zien je graag langskomen in Geldermalsen voor een eerste gesprek!

Waarom werken bij Jobxion?

Bekijk onze interne vacatures

Bij JobXion zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken. Hieronder vind je alle openstaande vacatures:
Ben jij een veelzijdig persoon die graag in contact staat met klanten en kandidaten? Dan zoeken wij jou als Intercedent bij Jobxion, een uitzendbureau in Geldermalsen.
Als Commercieel medewerker ga jij op zoek naar nieuwe markten in de bouw- en installatietechniek. Je hebt een scherp oog voor kansen en gaat op zoek naar de juiste contacten. Jij krijgt een kick van scoren op sales en met jouw positieve energie ben jij een aanwinst voor het team van JobXion
Ben jij een veelzijdig persoon die graag in contact staat met klanten en kandidaten? Dan zoeken wij jou als Intercedent bij Jobxion, een uitzendbureau in Geldermalsen.
Telefonische acquisitie is voor jou een ‘koud-kunstje’, vol zelfvertrouwen, enthousiasme en uitdaging ga jij het gesprek aan! Jij weet snel verbinding te maken en ziet altijd kansen en ruimte voor verbetering. Heb ik het inderdaad over jou? Dan ga jij de bouw & techniek wereld ontdekken, mogelijkheden creëren binnen ons nieuwe sales team en weet jij in no-time het klantenbestand uit te breiden. Kortom, pak die telefoon, bel mij op en bouw samen met ons aan de toekomst!
Ben jij op zoek naar een baan als administratief medewerker, waarbij geen dag hetzelfde is en je verantwoordelijk bent voor diverse taken? Dan zit je bij ons helemaal goed! We zijn namelijk op zoek naar een administratief talent dat van aanpakken weet binnen ons commerciële team en ervoor zorgt dat alle processen op rolletjes lopen. Bij ons is geen dag hetzelfde. Je kunt het ene moment bezig zijn met het regelen van huisvesting voor uitzendkrachten, terwijl je het volgende moment bezig bent met het opstellen van contracten. Maar dat is nog niet alles wat je gaat doen; jouw takenpakket is breder dan dit.
Ben jij iemand die communicatief vaardig is en weet van aanpakken? Hecht je veel waarde aan persoonlijk contact in je werk en geniet je van de uitdaging om kandidaten succesvol te koppelen aan een organisatie? Dan zou de functie van administratief recruiter wel eens perfect voor jou kunnen zijn! Op dit moment zijn we op zoek naar iemand die als administratief recruiter aan de slag wil gaan en die beschikt over eigenschappen zoals doorzettingsvermogen, creativiteit en overtuigingskracht.
Recruiter André

Stuur een open sollicitatie

Staat er geen passende vacature, maar wil je wel graag werken bij Jobxion? Wij zijn altijd opzoek naar talent. Stuur een open sollicitatie of neem contact op met André, ook bij vragen over een openstaande vacature.

Scroll naar boven