Werken bij JobXion

Kom jij ons team versterken?

Op zoek naar een functie in de sales als recruiter, sales consultant of accountmanager? Of wil jij onze staf versterken? Dan zit je nergens beter dan bij JobXion. Voor doorgewinterde kantoorveteranen of kersverse afstudeerders hebben wij altijd een stoeltje vrij. Bekijk hieronder onze interne vacatures en solliciteer vandaag nog als er iets voor jou tussen zit! Wie weet lunchen we dan binnenkort samen in onze lounge of gooien we een pijltje op het dartbord. We zien je graag langskomen in Geldermalsen voor een eerste gesprek!

Waarom werken bij Jobxion?

Bekijk onze interne vacatures

Bij JobXion zijn we altijd op zoek naar leuke nieuwe collega’s om ons team te versterken. Hieronder vind je alle openstaande vacatures:
Vind jij persoonlijk contact belangrijk in je werk? Houd je er daarnaast van om mensen te overtuigen met een goed gesprek? Dan is de rol van recruiter een mooie mogelijkheid om deze vaardigheid nog verder te ontwikkelen. Want laten we eerlijk zijn, in deze krappe arbeidsmarkt is het absoluut een uitdaging het juiste bouw technische personeel te vinden. Dit vereist doorzettingsvermogen, creativiteit, en overtuigingskracht! Samen met jouw team blijf je daarom continue zoeken naar nieuwe kansen en mogelijkheden in deze dynamische markt van de bouw & techniek! Enthousiast? Dan zijn wij dat ook!
Als medewerker binnendienst in Geldermalsen ga jij op zoek naar nieuwe markten in de bouw- en technieksector. Je hebt een scherp oog voor kansen en gaat op zoek naar de juiste contacten. Je analyseert de balans tussen vast en flexibel personeel en adviseert nieuwe klanten over hoe zij deze balans kunnen verbeteren.
Alles nog regelen voor je nieuwe plaatsing van morgen en het is al half 5? Eigenlijk nog een paar belletjes doen voor de pauze, maar weten dat je dan met Roy moet darten en dat hij je compleet van het bord gooit? Twijfelen tussen het schrijven van een nieuwe vacature voor je favoriete klant of nog even langs de bouw rijden omdat er een dreigend conflict is tussen één van je kandidaten en een uitvoerder? Dit zijn momenten die je bij JobXion in de rol van accountmanager dagelijks meemaakt. Trekt dit de aandacht? Dan is het goed om onderstaande vacature door te lezen!
Leonie Jobxion

Stuur een open sollicitatie

Staat er geen passende vacature, maar wil je wel graag werken bij Jobxion? Wij zijn altijd opzoek naar talent. Stuur een open sollicitatie of neem contact op met Leonie, ook bij vragen over een openstaande vacature.

Scroll naar boven