Vacatures binnen JobXion

Ben jij op zoek naar een functie als recruiter, assistent controller, sales medewerker, receptionist(e) of zoek jij een vergelijkbare (kantoor)baan? Dan kun je nergens beter terecht dan bij JobXion. Of je nu een doorgewinterde kantoorveteraan bent, of juist iemand die net afgestudeerd is en op zoek is naar een startersfunctie, wij hebben vast wel iets voor je. Hieronder staan een aantal vacatures voor je op een rijtje. Staat er iets voor jou tussen? Solliciteer dan snel. We zien je graag langskomen in Tiel voor een eerste gesprek!

Werken bij JobXion is ontzettend leuk, althans, dat vinden wij! Naast gezamenlijk lunchen in de JobXion lounge, de vrijdagmiddagborrel en de tafelvoetbalcompetitie, staat samenwerken voorop. Snel schakelen, een grote eigen verantwoordelijkheid en bouwen aan de toekomst van onze vakmensen, dat is waar het om draait.

Coronavirus (COVID-19)
Helaas vinden er op dit moment geen persoonlijke sollicitatiegesprekken plaats en hebben we moeten besluiten dat we op dit moment geen nieuwe collega's kunnen aannemen, vanwege het coronavirus :(. Wel ontvangen we graag jouw sollicitatie. Zodra het weer kan, pakken we onze interne werving weer op! Dus hopelijk ontmoeten we elkaar snel!


Werken bij JobXion

Is jouw passie het bemiddelen van mensen? Ben je niet bang voor wat modder aan je schoenen? En trekt de bouw en techniek mentaliteit jou wel? Top! Of je nu ervaring hebt in de uitzendbranche of niet, bij JobXion ben je van harte welkom!   

Functies

Bij JobXion zijn er diverse functies waarbij jij het verschil kunt maken: recruiter, accountmanager, assistent controller, receptionist(e), manager, marketingmedewerker, noem maar op. 

Onze ‘most wanted’ vacatures:

Pssst: staat jouw perfecte vacature hier niet bij? Kijk dan onderaan de pagina voor meer mogelijkheden.


Dit zijn wij

Al heb je meer dan 50 collega’s, persoonlijke aandacht geven aan elkaar is wat wij belangrijk vinden. Wij gaan eerlijk en oprecht met elkaar om. We tonen interesse en geven elkaar opbouwende kritiek. Elke dag ga je enthousiast en toegewijd aan de slag om klant en kandidaat naar een hoger niveau te brengen. Maar ook jouw collega’s laat je jouw toewijding zien door te helpen waar nodig. Op die manier versterken we elkaar. Ook humor is een belangrijk onderdeel in ons bedrijf, we maken graag plezier met elkaar. We zetten de trend door buiten de gebaande kaders te denken en te werken. We pakken het nét even anders aan. We zijn een jong, dynamisch en ambitieus team dat klant, kandidaat, bezoeker en collega een prettig en welkom gevoel geeft.

JobXion biedt

Een uitdagende baan met ontwikkelingsmogelijkheden in een informele en collegiale werksfeer.

Persoonlijke ontwikkeling

Onze medewerkers zijn onze kracht. Daar investeren we graag in. We bieden je opleidingen om je vakkennis op peil te houden en je kennis en vaardigheden te vergroten. Hierdoor ben je in staat om aan je persoonlijke ontwikkeling en doorgroeimogelijkheden te werken. Door ook jouw softskills naar een hoger niveau te brengen, is de package deal wel heel aantrekkelijk! Samen ontwikkelen we jouw persoonlijke kracht en competenties. Zo kan jij je ontwikkelen tot de professional die jij wilt zijn. Bekijk hier ons DNA. 

Europa

Geen dag is hetzelfde bij JobXion. De bouw en techniek wereld maakt vele ontwikkelingen door, maar ook de uitzendbranche. Hierop anticiperen wij dagelijks. Leuk om te weten is dat wij met vakmensen uit vele verschillende Europese landen samenwerken. Dit maakt de dagen afwisselend, uitdagend en leuk!  Benieuwd naar jouw toekomst bij JobXion? Kom in Xion en bekijk hier alvast wie jouw collega’s kunnen worden.

Open sollicitaties

Vul hieronder jouw gegevens in. Je krijgt z.s.m. een reactie van onze corporate recruiter. Je cv kan je op een later moment toesturen. 

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top