fbpx

Timmerman

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Timmerman – Ervaringsniveau: 1e vakman

Werkgebied

Regio Suwałki

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 28-08-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Nee


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10269.

Opleiding timmerman

Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Ik zoek een timmerman

Jobxion heeft een timmerman voor jouw project

Timmerman gezocht

Je bent op zoek naar een goede timmerman voor je bedrijf, voor een tijdelijk project of voor een vaste aanstelling. In de huidige arbeidsmarkt een lastige klus, maar wij kunnen helpen.

Timmermannen van Jobxion

Onze timmermannen bouwen, installeren en repareren vooral houten onderdelen. Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Ze werken op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders, maar ontwerpen soms ook zelf een constructie. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden, maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven

Onze werkwijze

De perfecte timmerman vinden voor jouw bedrijf is ons doel. Om dit te bereiken moeten eerst precies weten wat je zoekt. Wat moet iemand minimaal kunnen, op wat voor projecten werken jullie en in welk dienstverband willen jullie een timmerman inzetten? Ook inzicht in de bedrijfscultuur is belangrijk voor een goede match.

Met deze informatie gaan wij direct aan de slag. Doordat we al sinds 2005 aan de weg timmeren kennen wij veel vakmannen in het hele land. Door dit grote netwerk hebben we vaak snel een paar goede vakmannen op het oog die wij benaderen met jullie vacature. Lukt het uiteindelijk niet om een kandidaat te vinden, dan zijn wij daar eerlijk over en worden er ook geen kosten gerekend. Zo loop je geen risico en kun je vrijblijvend een opdracht bij ons neerleggen.

Wij hebben een timmerman gevonden

Als we een geschikte timmerman hebben gevonden nemen we direct contact op om een kennismaking te regelen, dat kan soms dezelfde dag al. Is er een match van 2 kanten dan maken wij alles in orde, zodat de vakman zo snel mogelijk kan starten.

Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een ervaren timmerman te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken.

Beroep timmerman

Scroll naar boven