Timmeren is een prachtig vak! Interesse om aan de slag te gaan als timmerman? Bekijk dan onze vacatures:

Allround timmerman Nijmegen DETA VAST🔨

Functiegebied: BouwLocatie: Nijmegen

Ben jij op zoek naar een nieuwe Timmer uitdaging met vastigheid? Voor een bedrijf uit Nijmegen zijn wij op zoek naar een Allround timmerman! Ervaring in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en onderhoud? Lees dan snel verder en reageer! ...

Timmerman 1

Functiegebied: BouwLocatie: Breda

Lijkt het jou wel wat om te werken met veel leuke, verschillende (retail) projecten? Spreekt nieuwbouw jou direct aan? Dan is deze vacature vast iets voor jou. Ik ben op zoek naar een nieuwbouw timmerman met al wat ervaring op dit gebied. Het liefst ...


Wij zijn Team Timmer Oost en helpen je graag aan jouw volgende stap in je carrière!

Agnieszka Wiszniowska
coördinator Polen
Dennis Doornebosch
commercieel manager
Patrick Heesakkers
accountmanager
Lizzy van den Berg
recruiter
Cheryl Venroy
accountmanager
Danique Schutjens
recruiter
Mehmet Bulut
accountmanager
Nicole Perzyna
accountmanager Polen

Timmerman

Iedereen kan zich wel wat voorstellen bij het beroep van een timmerman. Maar wat doet een timmerman nou eigenlijk? Een timmerman bouwt, installeert en repareert houten onderdelen. Hierbij werkt een timmerman met diverse gereedschappen. Zowel hand- als elektrisch gereedschap. Soms ontwerpt een timmerman ook zelf een constructie of laat hij of zij deze maken. Vaak werk je als timmerman op basis van een tekening of ontwerp van iemand anders. Je kunt werken op een bouwplaats waar nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden worden gebouwd. Maar je kunt ook werken als timmerman die in opdracht van bedrijven of particulieren kasten, schuren en andere objecten (op maat) maakt, installeert of repareert.

Vacature timmerman

Op zoek naar een vacature timmerman? Dan ben je bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, aan het goede adres. Al sinds 2004 voorzien wij allerlei timmerlieden van een prachtige job op de bouw. Je las het misschien al… we zijn een uitzendbureau. Betekent dat je wij je alleen tijdelijk aan werk helpen? Nee. Daar starten we wel mee, maar je krijgt als timmerman “gewoon”  een contract bij ons. En jij zet jouw timmermanservaring en skills, namens ons, in bij onze klanten. Zie het als een baan als timmerman waar je op veel locaties aan de slag gaat.

En of je nu als werkplaatstimmerman, allround timmerman, leermeester timmerman of bijvoorbeeld leerling timmerman aan de slag gaat… dat maakt helemaal geen verschil.

Met JobXion aan de slag als timmerman

Omdat wij al zo lang actief zijn in het uitzenden van bouw- en technisch personeel, weten onze klanten ons te vinden. Dat is dan ook de reden waarom we zoveel timmerman vacatures op onze website hebben staan. Zodra je via JobXion aan de slag gaat als timmerman, werk je aan de meest uiteenlopende projecten mee. Bij verschillende organisaties. Van aannemingsbedrijven tot aan grote bouwbedrijven en van timmerbedrijven tot aan particuliere bouwbedrijven. En door het hele land. Van Noord-Holland tot aan Limburg.

Werken als timmerman

Zodra je gaat werken als timmerman, leer je al snel dat het echt niet overal hetzelfde is. Het beroep timmerman is echt heel veelzijdig. Zo kan het zijn dat je bouwwerken maakt, monteert of repareert. Meestal van hout, maar soms ook van kunststof, gips of zelfs metaal. Het kan zijn dat je iets totaal nieuws bouwt, of aan de slag gaat op een gigantisch renovatieproject. Werken als timmerman staat gelijk aan werken in een veelzijdig beroep met allerlei mogelijkheden dus.

Werken als timmerman via JobXion betekent dat jij jouw timmerervaring inzet bij diverse organisatie in diverse opdrachten.

Leerling timmerman

Jij ziet het wel zitten, het vak van timmerman. Alleen heb je nog geen ervaring opgedaan en ook geen speciale opleiding tot timmerman gevolgd. Houd je vast, want JobXion heeft een speciaal leerling timmerman traject. Tijdens dit traject ga je 1 dag in de week naar school en leer je de andere 4 dagen alle fijne kneepjes van het vak, van een échte vakman. Dit alles bij diverse klanten, waardoor je gigantisch veel ervaring opdoet. Tel daarbij op dat we jouw opleiding én je salaris betalen en intensief begeleiden tijdens dit traject en het plaatje is compleet. Dat wil jij toch ook? Check hier direct de leerling timmerman mogelijkheden en schrijf je in.

Timmerman vacatures in de bouw, je vindt ze bij JobXion

Dus, je zoekt timmerman vacatures in de bouw? JobXion heeft ze. En zodra jij via ons aan de slag gaat als timmerman, beloven wij jou in ieder geval:

  • dat je meteen aan de bak kan als timmerman
  • een salaris dat je wekelijks uitbetaald krijgt
  • werk voor een langere tijd als timmerman bestaande uit aansluitende projecten
  • CAO inschaling en bijbehorend pensioenfonds
  • de kans om in vaste dienst te komen bij één van onze opdrachtgevers
  • ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
  • elektrisch gekeurd gereedschap dat je gewoon van ons in bruikleen mag nemen
  • persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid

Overtuigd? Solliciteer meteen op een timmerman vacature, zodat wij voor je aan de slag kunnen gaan. Wij zijn er klaar voor, jij ook?