Installatietechniek

Elektrotechniek

Metaaltechniek

Installatietechniek

Ben jij een monteur in hart en nieren? Ga jij altijd nauwkeurig te werk en heb je twee rechterhanden? Wellicht is een carrière in de installatietechniek dan iets voor jou. JobXion heeft heel wat vacatures voor handige installatiemonteurs, maar waar houdt een loodgieter zich mee bezig?

Werkzaamheden loodgieter

Een loodgieter installeert, onderhoudt en repareert alle installaties met leidingen. Dit zijn bijvoorbeeld leidingen in de badkamer, de keuken en het toilet. Vaak voeren loodgieters hun werkzaamheden uit op verschillende plekken zoals woningen, flats, nieuwbouw, utiliteitsgebouwen, scholen en kantoorgebouwen. Op deze locaties houden ze zich bijvoorbeeld bezig met gasinstallaties, sanitaire voorzieningen, rioleringen, CV installaties, airconditioning en nog veel meer. Zeer specialistisch werk voor mensen met twee rechterhanden. Van CV-monteurs tot onderhoudsmonteurs en van servicemonteurs tot loodgieters… wat je ook bedenkt, wij hebben een vacature.

Bekijk onze loodgieter vacatures 

Elektrotechniek

Heb jij een passie voor techniek? Weet jij alles van elektra? Of wil je juist alles hierover te weten komen? JobXion heeft een groot aantal vacatures waar jij jouw vakmanschap tentoon kan stellen. Of je nou een leerling elektromonteur bent of een ervaren rot, er zit vast een toffe vacature voor je tussen.

Werkzaamheden elektromonteur

Een elektromonteur is een deskundige die zich bezighoudt met het installeren, herstellen, testen of onderhouden van elektronische apparaten of machines. Denk hierbij aan het installeren van elektronische beveiligingssystemen, liften, lichtsystemen, en nog veel meer. De werkzaamheden van een elektromonteur zijn erg divers. Dat zorgt er voor dat het werk lekker afwisselend is! De ene dag ben je bezig met het oplossen van een storing, de volgende dag zorg je er voor dat de bedrading van zonnepanelen foutloos aangelegd wordt. Of jij nu een leerling elektromonteur bent, of al tientallen jaren in dit vakgebied meedraait, wij hebben een vacature die perfect bij jou past.

Bekijk onze elektromonteur vacatures

Metaaltechniek

Kun jij als geen ander het een met het ander verbinden? JobXion is altijd op zoek naar getalenteerde metaalbewerkers/lassers! Jij weet natuurlijk als geen ander welke lastechniek je moet gebruiken voor verschillende metalen. Ben je op zoek naar vacatures voor lassers en metaalbewerkers? Lees dan zeker verder, we hebben toffe vacatures voor leerlingen en ervaren vakmannen.

Werkzaamheden Lasser

De werkzaamheden van een lasser zijn vrij simpel uit te leggen: lassers verbinden namelijk twee of meerdere metalen onderdelen aan elkaar. Klinkt simpel, maar bij dit vak komt heel wat kijken. Verschillende apparaten, materialen en lastechnieken maken dit een zeer uitdagende baan. Een lasser krijgt te maken met uiteenlopende verantwoordelijkheden. Materialen reinigen en gladmaken, gereedschap afstellen en onderhouden, aftekenen, boren, snijbranden en vijlen van onderdelen, een lasser hoeft zich niet te vervelen. Klinkt een baan als lasser jou als muziek in de oren? Bekijk dan zeker onze vacature, wij hebben zeker iets dat bij u past.

Bekijk onze lasser vacatures

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top