9/10 - 29 beoordelingen

Team Metaal

LASSER

Het één met het ander verbinden. Dat is wat je doet als lasser; simple as that. Een lasser verbindt twee stukken metaal met elkaar m.b.v. een lasapparaat. Welk lasapparaat je gebruikt hangt af van de materialen en werkzaamheden. Ook gebruik je elke keer weer een andere lastechniek afhankelijk van o.a. het materiaal waar je mee werkt. 

Vacature lasser

Dus, je bent op zoek naar een vacature lasser? Dan ben je zonder twijfel bij de juiste club terecht gekomen! JobXion, hét uitzendbureau voor bouw en techniek, is al sinds 2004 actief in de bemiddeling van échte vakmannen (en vrouwen). Bij het lezen van het woord “uitzendbureau” denk je misschien dat wij jou alleen tijdelijk aan het werkt helpen. Da’s niet waar. Je krijgt namelijk “gewoon” een contract van ons. Eerst een tijdelijk contract en als je jouw skills hebt bewezen, is de kans groot dat wij jou een vast contact aanbieden. Is de klant he-le-maal gelukkig met jou en is er een open spot? Dan kan het zomaar zijn dat de klant jou een contract aanbiedt. 

Met JobXion aan de slag als lasser

Met JobXion aan de slag als lasser, betekent jouw las-skills inzetten bij veel toffe bedrijven. In de bouw. Door het hele land. Van Groningen tot Zeeland en van Noord-Holland tot Limburg. JobXion is overal. Bij aannemingsbedrijven en grote bouwbedrijven. Zonder twijfel dat wij daarom een passende lasser vacature voor jou in petto hebben. 

Werken als lasser

Over de kwaliteit van het werk van een lasser valt niet te twisten, die moet gewoon rete goed zijn. Hoe wil je anders garanderen dat jouw verbindingen stand houden? Een allround lasser beheerst daarom verschillende lastechnieken zoals TIG-lassen, MIG-lassen en MAG-lassen. Oftewel, om te werken als lasser moet je jouw “koppie” er ten allen tijden bij hebben en over een flinke portie kennis beschikken. Werken als lasser via JobXion staat gelijk aan een baan waarin je nóg meer ervaring op doet. Je werkt bij uiteenlopende organisaties op verschillende locaties. En je draagt jouw steentje bij aan de mooiste projecten door het hele land. 

Leerling lasser

Ben je beginnend lasser óf wil je het vak van lasser leren? Word leerling lasser bij JobXion. Wat is er nu mooier dan het lasser vak leren van een échte pro? Precies, dat vinden wij dus ook. Zodra je bij JobXion leerling lasser wordt leer je het vak in de praktijk. Ook krijg je de kans vakgerichte cursussen te volgen  zodat je alle fijne kneepjes van het lasser beroep leert. Check direct de leerling lasser vacatures en stel je vandaag nog aan ons voor.

Leerling lasser: hoe word je dat?

Het begint allemaal bij jouw inschrijving als leerling lasser. Zodra op de knop “verzenden” hebt geklikt, begint het traject en nodigen wij jou uit voor een eerste gesprek. Vanaf dat moment kan het vliegensvlug gaan. We zoeken een passende werkgever voor jou, dichtbij je huis en stellen je voor.Is er een wederzijdse klik tussen jou en de werkgever? Dan bieden wij jou een contract aan. Samen bepalen we de duur van dit contract. Jouw eerste werkmaand ontdek je of de bouw en techniek én het beroep van lasser ook echt bij je passen. Je hebt zo na de maand proeftijd een goed beeld van het werk en het bedrijf. Komen jij en/of de werkgever erachter dat jullie toch geen goede match zijn? Dan zoeken wij een nieuwe werkgever voor je. 

Werken en leren als lasser

Vóórdat je aan je eerste werkdag begint heb je jouw professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen al van ons gekregen. Ook voorzien we jou van eventueel elektrisch gereedschap en vervoer. Heb je een VCA nodig voor deze werkgever? Dan regelen wij dat voor jou. Slaag je hiervoor? Dan betalen wij ‘m. Vanaf werkdag 1 word je gekoppeld aan een ervaren lasser die jou op sleeptouw neemt en je alle fijne kneepjes van het las vak leert. Kortom, je gaat werken en leren tegelijk. Aan het eind van jouw werkmaand betalen we je salaris en na 3 maanden evalueren we samen hoe het gaat. We zetten alles nog even voor je op een rij:

 •  Je krijgt een persoonlijke carrièrecoach die jou intensief begeleidt
 • De carrièrecoach is jouw vertrouwenspersoon, jouw aanspreekpunt en is goed bereikbaar
 • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
 • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
 • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen 
 • Elke 3 maanden volgen evaluaties met jou, de werkgever en praktijkbegeleider en je ouders/verzorgers 


Omdat je op verschillende locaties aan het werk gaat, doe jij mega veel ervaring op in een korte tijd. Tegelijkertijd volg je een opleiding waardoor je helemaal klaargestoomd wordt voor het vak van lasser. Tel hierbij op dat wij dat allemaal voor je betalen, jou begeleiden én je elke maand jouw salaris op tijd krijgt van ons en het plaatje is compleet. Dat wil jij ook toch? Check direct de leerling lasser vacatures en stel je vandaag nog aan ons voor.

Vacatures lasser, JobXion heeft ze

Dus, ben jij klaar voor een (nieuwe) baan als lasser via JobXion? Dan kun je erop rekenen dat jij:

 • direct aan de slag kunt als lasser
 • je een goed salaris krijgt, wekelijks of maandelijks uitbetaald
 • vanaf dag 1 betaald wordt naar bouw of klein metaal cao en pensioen opbouwt
 • langdurig aan de slag gaat op aansluitende projecten bij jou in de buurt
 • de kans krijgt om overgenomen te worden door het bedrijf
 • eigen vervoer kan krijgen waarmee je privé mag rijden
 • accu gereedschap in bruikleen kan krijgen
 • een professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt
 • ons altijd kan bereiken; we staan voor je klaar
 • een persoonlijke carrièrecoach krijgt
 • kan rekenen op duurzame inzetbaarheid (gezondheid en vaardigheden)
 • gebruik kan maken van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (hard en softskills)


Klinkt goed hé? Reageer direct op één van de vacatures lasser en ga ervoor!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top