sollicitatietraining-omslagSolliciteren kan je leren

Vind jij solliciteren lastig, ben je onzeker op een sollicitatiegesprek of ben je een aantal keren afgewezen na een sollicitatiegesprek? Niet getreurd! Wij van JobXion helpen je graag op weg!

Solliciteren kan je namelijk heel goed leren. Wij weten dat het geen makkie is, zeker niet als je solliciteert naar een functie met veel andere kandidaten. Op internet vind je veel sollicitatietips en krijg je een goed beeld over hoe het wel en niet moet, maar zou het niet veel fijner zijn dat deze zaken je aangereikt worden in een presentatie gevolgd door een persoonlijk gesprek waarbij we ingaan om jouw specifieke vragen? Op die manier ben jij degene die bepaalt wat je wilt leren en doe je veel zelfkennis op; kennis die je in je verdere carrière nog vaak kunt gebruiken.

Zoals je weet is solliciteren jezelf presenteren op de arbeidsmarkt. Wij weten precies waar de werkgever op zal letten en zorgen ervoor dat jij hem kan overtuigen dat jij de geschikte persoon voor de functie bent. Deze kennis kan er zelfs voor zorgen dat solliciteren leuk wordt! Als je onzeker bent, kunnen wij ervoor zorgen dat je wat zekerder van jezelf wordt. Je bezit vaak veel meer goede eigenschappen en kwaliteiten dan je zelf weet!

Onze sollicitatietraining begint klassikaal en krijg je, op verzoek, uitleg over je sollicitatiebrief en CV. Bedenk vooraf wat jij nodig hebt!

Heb je interesse in deze gratis training, wil je aan de slag als elektromonteur, installatiemonteur, timmerman of betontimmerman en kun je wel een steuntje in de rug gebruiken? Geef je dan nu op voor onze sollicitatietraining die (bijna) elke zaterdag gegeven wordt om 14.00 uur. Vergeet niet je CV mee te nemen!

Graag tot snel!

Het JobXion team

Zo’n sollicitatietraining zie ik wel zitten: