JobXion, bedreven in de bouw en techniek

Mocht je het woord ‘bedreven’ opzoeken, dan kom je al snel uit op ‘geoefend & ervaren’. En dat zijn we. Geoefend en ervaren in het bemiddelen van bouwpersoneel. We bemiddelen jou dus graag naar een passende werkplek en hierbij staat individuele groei en ontwikkeling hoog in ons vaandel.

We zijn gespecialiseerd in

  • Elektromonteurs
  • Installatiemonteurs
  • Timmermannen
  • Betontimmermannen

Hierdoor kunnen we jou professioneel te woord staan met kennis van zaken en zorgen voor een passende plaatsing. Veiligheid staat voorop, ons elektrisch gereedschap is te allen tijde gekeurd en verder ga je op pad met JobXion werkkleding en veiligheidsschoenen. We streven er naar om iedereen met VCA op pad te sturen! Met meerdere partijen zijn we een samenwerking aangegaan en hierdoor kunnen we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen. Wij bieden langdurig werk en wanneer het project afgerond is, kun je bij aansluitende projecten aan de slag. We zorgen er zelfs voor dat je overgenomen kan worden door het bedrijf.

Nog een paar pluspunten op een rij: JobXion betaalt wekelijks uit, je salaris wordt volgens CAO ingeschaald en we zijn aangesloten bij pensioenfondsen. Werken & leren stimuleren we maar al te graag en onze medewerkers zijn 24/7 bereikbaar. Kom in Xion! We bemiddelen je graag naar een passende baan.

Kwaliteitseisen

De Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (afgekort NBBU) is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt. Zij behartigen de belangen van ruim 1.000 brede dienstverleners in de flexbranche: uitzendbureaus, payroll ondernemingen, zzp-bemiddelaars en andere intermediairs op de flexibele arbeidsmarkt. JobXion is NBBU-gecertificeerd en voldoet aan de strenge kwaliteitseisen van de brancheorganisatie.  JobXion is blij met deze samenwerking en trots op de certificering.

De NBBU staat ervoor dat zijn leden betrouwbare, professioneel opererende ondernemingen zijn die de wet- en regelgeving, hoe complex ook, in acht nemen. CAO-controles zorgen ervoor dat NBBU-CAO’s voor uitzendkrachten en vaste medewerkers in de uitzendbranche op een correcte manier worden gehanteerd, tevens beschikken de NBBU-leden over het SNA-Keurmerk. Een waarborg dat de bij de NBBU aangesloten bureaus voldoen aan de wet- en regelgeving, voortvloeiend uit het ter beschikking stellen van flexkrachten.

Het JobXion team