Jobxion - Hét uitzendbureau in de bouw & techniek

Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van passende banen voor vakmensen en het leveren van goede kandidaten aan onze opdrachtgevers. Dat doen wij door aandacht te schenken aan zowel onze klant als onze kandidaat. Een match moet van beide kanten komen! Samen bouwen we aan jouw toekomst.

Onze missie

Onze missie is om de instroom in de bouw en techniek te verhogen en te stimuleren. Daarbij willen wij landelijk mensen voorzien van passend werk in deze sectoren. Daarin is het ons doel om mee te denken met de lange termijnwensen van onze vakmannen. Opleiden, trainen, en constant blijven verbeteren is waar wij voor staan.

Ons verhaal

Wij zijn hét uitzendbureau in de bouw en techniek, gestart in 2005. In die tijd werkten er nog veel Duitse vakmensen in Nederland en was er nog geen sprake van crisis die in 2008 begon. Dat was een bijzondere en enerverende tijd waarin we veel hebben geleerd. Na de crisis, rond 2014, waren er veel ervaren Nederlandse vakmensen beschikbaar en zo konden we verder aan de weg timmeren. In 2015 zijn wij ook gestart met vakmensen uit Polen die wij in Polen rekruteren. Inmiddels is er door de schaarste op de arbeidsmarkt lastig om snel aan goede vakmensen te komen. Deze uitdaging zagen wij aankomen en daarom zijn wij in 2021 gestart met een eigen opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten opleiden of omscholen naar een baan in de bouw of techniek. Hierdoor zorgen wij voor meer inzetbare vakmensen voor onze klanten en dragen wij ons steentje bij aan het oplossen van de woningcrisis en de klimaattransitie. 

Maak kennis met het team

JobXion werkt met een team van ongeveer 30 medewerkers. Wij zetten ons elke dag in voor dezelfde missie: voor kandidaten een baan aanbieden waar je energie van krijgt, voor klanten de beste vakman vinden voor jouw project.

Andre Schuijl

Directeur

Jobxion Leonie

Leonie Eenennaam

Manager Installatie

Manon Faber

Frontdesk Medewerker

Joël Schuijl

Manager Finance

Roy Schreuders

Financieel Medewerker

Priscilla Kamperman

Assistent Controller

Albert Ruiten

Digital Marketeer

Agnieszka Wiszniowska

Poolse Coördinator

Olga Switakowska

Poolse Coördinator

Henk van der Lee

Docent Bouw

Jimmy van Loo

Docent Installatie

Sabine jobxion

Sabine Bunschoten

Recruiter

Isa de Wit Jobxion

Isa de Wit

Recruiter

Jeroen Klaassen

Accountmanager

Mitchel Schoonewil

Accountmanager

Didier Heemskerk

Accountmanager

Mike Broekman

Accountmanager

Accountmanager Lucien Jobxion

Lucien Grampon

Accountmanager

accountmanager sidney Jobxion

Sidney Spierings

Accountmanager

Contact

Wil je meer weten over Jobxion, onze dienstverlening of wat wij voor jou kunnen doen? Neem contact op, we helpen je graag!
Scroll naar boven