Opleiding zonnepanelen monteur

Opleiding zonnepanelen monteur

Zonne-energie is helemaal van nu, je ziet op steeds meer daken zonnepanalen liggen. De vraag naar zonne-energie neemt toe en dus ook de vraag naar monteurs. Met de gratis 2-daagse opleiding zonnepanelen monteur van Jobxion heb je niet alleen baangarantie, maar draag jij ook je steentje bij aan een duurzame toekomst van Nederland.

Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die via ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding zonnepanelen monteur bij Jobxion

De opleiding geven wij in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Je wordt ontvangen door opleidingscoördinator Karolina en docent Jimmy met een kop koffie. We nemen de opleiding met je door en gaan daarna snel naar het buitenterrein waar een huisje met dak staat waar de opleiding zal plaatsvinden. Houd er rekening mee dat je vooral buiten bezig bent en veel op het dak zit ;) 

De opleiding bestaat uit 3 onderdelen: plaatsen valbeveiliging, monteren zonnepanelen en het aansluiten van de omvormer. Veiligheid is erg belangrijk als je werkt op hoogte en met elektriciteit, dit is een belangrijk onderdeel van de opleiding. Daarna gaan we aan de slag met het monteren van de zonnepanelen op de dakconstructie. Hierbij wordt met gereedschap een frame gemonteerd waarop de zonnepanelen worden geplaatst. Als de zonnepanelen liggen moet alles worden aangesloten op de omvormer en het elektriciteitsnet. Alles goed aangesloten? Dan zetten we de installatie aan en kijken wij meteen op de app of er stroom wordt opgewekt. Hoe gaaf is dat!

TIP - Bekijk alvast waar jij straks aan de slag kunt als zonnepanelen monteur!

Waarom een opleiding zonnepanelen monteur volgen bij Jobxion?

  • Gratis opleiding
  • Werken voor Jobxion bij een leuk bedrijf
  • De opleiding stemmen wij af op jouw niveau
  • Je werkt met professioneel gereedschap en goed materiaal
  • Professionele begeleiding door een docent met veel praktijkervaring

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding zonnepanelen monteur biedt veel mogelijkheden voor iedereen die in dit zonnige vak wil werken. Wil jij je graag omscholen en ben je nieuw in deze tak van de installatietechniek? Geen probleem, we kijken met jou naar de mogelijkheden en passen de opleiding daarop aan. Doordat wij een eigen opleidingscentrum hebben zijn wij maximaal flexibel om het opleidingstraject voor jou tot een succes te maken. Het is een korte en praktische opleiding, zodat je snel in de praktijk verder kunt leren.

Opleiding zonnepanelen monteur Jobxion

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor een brede doelgroep. Je wilt werken voor Jobxion, je bent 18 jaar of ouder, nieuw of al ervaren in de installatietechniek. Je hebt geen hoogtevrees en vindt het niet erg om buiten te werken. Ook is jouw motivatie voor ons belangrijk, want met een goede motivatie ga jij zeker slagen. Weet je niet zeker of dit vak / deze opleiding iets voor jou is? Kom langs voor een kijktraining!

TIP - Lees alles over het beroep van zonnepanelen monteur

Mogelijkheden na de opleiding zonnepanelen monteur

Met de opleiding zonnepanelen monteur heb je goede baanmogelijkheden. Er zijn veel monteurs nodig voor de energietransitie en het verduurzamen van Nederland. Deze opleiding is afgestemd met een groot bedrijf dat gespecialiseerd is in projecten rondom zonne-energie. Na het succesvol afronden van de opleiding ga je voor Jobxion werken bij dit bedrijf.

De docent

De opleiding en trainingen in de installatietechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de installatietechniek. Hij heeft al veel zonnepanelen aangesloten en staat klaar om aan jou dit mooie vak te leren.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 2 dagen
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Interesse of een vraag over de opleiding zonnepanelen monteur?

Ben je benieuwd of de opleiding zonnepanelen monteur wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Karolina Jobxion

Contact met Karolina

Ik help je graag!

karolina@jobxion.nl

Informatie of aanmelden

Vraag een gratis trainingsgids aan of meld je aan voor de opleiding.

   Aanvragen Trainingsgids    Aanmelden opleiding zonnepanelen monteur
Top