fbpx

Opleiding warmtepompmonteur

De vraag naar warmtepompen neemt toe en daar zijn veel monteurs voor nodig. Volg de warmtepomp installateur opleiding. Hiermee heb je een toekomstbestendige baan en draag jij je steentje bij aan de duurzame toekomst van Nederland.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De warmtepomp installateur opleiding

Warmtepomp monteur worden begint met onze opleiding in opleidingscentrum in Geldermalsen. Je wordt ontvangen door de opleidingscoördinator en docent Jimmy met een kop koffie. We starten met theorie over verschillende warmtepompen, om vervolgens de praktijkopstelling van de warmtepomp te bekijken. We geven uitleg over gereedschappen en leren je welke persoonlijke bescherming je gebruikt bij het installeren van de warmtepomp.

De opleiding bestaat uit 5 onderdelen: theorie, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen, buizen buigen en beugelen, vloerverwarming leggen en tekeningen lezen en appendage. Installatietechnische basiskennis is vereist, omdat je binnen 1-dag wordt omgeschoold tot warmtepompmonteur. Heb je affiniteit met installatietechniek, maar geen werkervaring? Meld je dan aan voor een kijktraining, waarbij we de opleidingsmogelijkheden kunnen bespreken.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding warmtepompmonteur biedt veel mogelijkheden voor installateurs die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en een bijdrage willen leveren aan het verduurzamen van Nederland. Met een korte opleiding kun jij snel aan het werk, zodat je nieuwe vaardigheden snel kunt toepassen in de praktijk.

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor kandidaten van 18 jaar of ouder die willen werken voor Jobxion. Heb je basiskennis van installatietechniek dan volg je een 1-daagse training, waarbij we je nieuwe vaardigheden leren. Heb je geen ervaring? Geen probleem. Dan meld je je aan voor kijktraining en bepaal je samen met een opleidingscoördinator jouw opleidingstraject.

Mogelijkheden na de opleiding

Met de warmtepomp installateur opleiding heb je goede baankansen. Er zijn veel monteurs nodig voor de energietransitie en het verduurzamen van Nederland. Wil je jezelf meer verbreden in het installatievak, dan is de opleiding CV-monteur een goede volgende stap.

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 dag
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja
recruiter sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Scroll naar boven