Opleiding warmtepompmonteur

Opleiding warmtepompmonteur

Er worden steeds meer warmtepompen geïnstalleerd in Nederland. Een warmtepomp zorgt ervoor dat je gasrekening flink omlaag gaat. De vraag naar warmtepompen neemt dan ook enorm toe en dus is er ook behoefte aan monteurs. Heb jij ervaring met installatietechniek? Dan kun je de gratis 1-daagse opleiding van Jobxion volgen tot warmtepompmonteur. Hiermee heb je niet alleen baangarantie, maar draag jij ook je steentje bij aan een duurzame toekomst van Nederland.

Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die via ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding warmtepompmonteur bij Jobxion

De opleiding geven wij in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Je wordt ontvangen door opleidingscoördinator Karolina en docent Jimmy met een kop koffie. We starten met theorie over verschillende warmtepompen, om vervolgens de praktijkopstelling van de warmtepomp te bekijken. We geven uitleg over gereedschappen en leren je welke persoonlijke bescherming je gebruikt bij het installeren van de warmtepomp.

De opleiding bestaat uit 5 onderdelen: theorie, gereedschappen en persoonlijke beschermingsmiddelen, buizen buigen en beugelen, vloerverwarming leggen en tekeningen lezen en appendage. Installatietechnische basiskennis is vereist, omdat je binnen 1-dag wordt omgeschoold tot warmtepompmonteur. Heb je affiniteit met installatietechniek, maar geen werkervaring? Meld je dan aan voor een kijktraining, waarbij we de opleidingsmogelijkheden kunnen bespreken.

TIP - Bekijk alvast vacatures waar je werkt met warmtepompen!

Waarom een opleiding volgen bij Jobxion?

  • Gratis opleiding
  • Werken voor Jobxion bij een leuk bedrijf
  • De opleiding stemmen wij af op jouw niveau
  • Je werkt met professioneel gereedschap en goed materiaal
  • Professionele begeleiding door een docent met veel praktijkervaring

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding warmtepompmonteur biedt veel mogelijkheden voor installateurs die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging en een bijdrage willen leveren aan het verduurzamen van Nederland. Met een korte opleiding kun jij snel aan het werk, zodat je nieuwe vaardigheden snel kunt toepassen in de praktijk.

Opleiding warmtepompmonteur

Doelgroep

De opleiding is geschikt voor kandidaten van 18 jaar of ouder die willen werken voor Jobxion. Heb je basiskennis van installatietechniek dan volg je een 1-daagse training, waarbij we je nieuwe vaardigheden leren. Heb je geen ervaring? Geen probleem. Dan meld je je aan voor kijktraining en bepaal je samen met een opleidingscoördinator jouw opleidingstraject.

Mogelijkheden na de opleiding warmtepompmonteur

Met de opleiding warmtepompmonteur heb je goede baankansen. Er zijn veel monteurs nodig voor de energietransitie en het verduurzamen van Nederland. Je gaat werken voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers aan een leuk project.

De docent

De opleiding en trainingen in de installatietechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de installatietechniek. Hij heeft veel ervaring met het installeren van warmtepompen en staat klaar om aan jou dit vak te leren.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 dag
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of de opleiding warmtepompmonteur wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina. Zij kan je alles vertellen over onze opleidingsmogelijkheden.

Karolina Jobxion

Contact met Karolina

Ik help je graag!

karolina@jobxion.nl

Informatie of aanmelden

Vraag een gratis trainingsgids aan of meld je aan voor de opleiding.

   Aanvragen Trainingsgids    Aanmelden opleiding warmtepomp monteur
Top