Opleiding timmerman

Opleiding timmerman

Zie jij een baan als timmerman wel zitten? Of ben je misschien al timmerman? Met onze opleidingen en trainingen kun jij aan de slag als timmerman of je jezelf verder ontwikkelen. Doorloop je de opleiding timmerman met succes? Dan hebben wij voor jou een mooie baan bij één van onze opdrachtgevers.

De opleiding timmerman bij Jobxion

Het begint allemaal in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Vanuit hier verzorgen wij alle trainingen en opleidingen op het gebied van bouw en installatie. Na je inschrijving voor de opleiding timmerman word je uitgenodigd om hier de training te komen volgen. Je maakt kennis met opleidingscoördinator Jantine die je het hele traject begeleidt en met docent Henk. Na een kop goede koffie ga je aan de slag om iets moois te maken.

Je leert o.a.: bekistingen maken, wanden plaatsen, kozijnen stellen, een dakkapel bouwen en een (verlaagd) plafond plaatsen. Daarnaast nemen we natuurlijk ook de tijd om je kennis te laten maken met het (elektrische) gereedschap en de materialen die je nodig hebt als timmerman. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van dingen die je kunt leren tijdens onze trainingen en opleiding tot timmerman in ons opleidingscentrum. Zo word je zo snel mogelijk klaargestoomd voor een mooi project in de bouw.

TIP - Lees alles over het beroep van timmerman

Waarom een timmerman opleiding bij Jobxion?

  • Gratis opleiding
  • Elke opleiding stemmen wij af op jouw doelen
  • Professionele begeleiding door Henk en opleidingscoördinator Jantine
  • Opleidingen en trainingen op elk niveau
  • Als jij je opleiding succesvol doorloopt, garandeert JobXion een passende baan

Opleidingsmogelijkheden

Binnen de opleiding tot timmerman zijn er veel mogelijkheden en daarom is deze geschikt voor iedereen. Samen met jou kijken we naar jouw vaardigheden en doelen om hiermee de training passend te maken met jouw niveau en ambities. Wij hebben jarenlange ervaring in het trainen van (potentiële) vakmannen e, dus geen zorgen: met een opleiding van Jobxion ga je het zeker maken als timmerman. Weet je niet zeker of een baan als timmerman iets voor jou is? Kom vrijblijvend langs en ontdek het in de praktijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met Jantine.

Opleiding timmerman Jobxion

Doelgroep

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die timmerman wilt worden, als je maar 18 jaar of ouder bent. Er is geen ervaring of vooropleiding nodig, we stemmen de opleiding op jou af. Heb je al wel ervaring als timmerman en wil je graag doorgroeien? Ook dan ben je welkom bij Jobxion. Als je beschikt over de juiste motivatie hebt, dan volgt de rest vanzelf.

TIP - Benieuwd welke banen er zijn als timmerman? Bekijk alle vacatures voor timmermannen

Mogelijkheden na de opleiding

Heb je de opleiding met succes afgerond, dan kun je aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Er is altijd wel een mooi project bij jou in de buurt. Als je wordt ingezet via Jobxion zorgen wij voor alles wat je nodig hebt als timmerman. Denk aan goed gereedschap, werkkleding en veiligheidsmiddelen.

De docent

De opleiding en trainingen in het vak van timmerman worden gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij zorgt ervoor dat jij timmerman skills krijgt en een handige Harry wordt.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja


Interesse of een vraag over de opleiding timmerman?

Ben je benieuwd of de opleiding timmerman wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Jantine, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Jantine Lokhorst Jobxion

Contact met Jantine

Ik help je graag!

jantine@jobxion.nl

Informatie of aanmelden

Vraag een gratis trainingsgids aan of meld je aan voor de opleiding.

   Aanvragen Trainingsgids    Aanmelden opleiding
Top