Opleiding timmermanOpleiding allround timmerman

Zie jij een baan als timmerman wel zitten? Of ben je misschien al timmerman? Met onze opleidingen en trainingen kun jij aan de slag als timmerman of je jezelf verder ontwikkelen. Doorloop je de opleiding timmerman met succes? Dan hebben wij voor jou een mooie baan bij één van onze opdrachtgevers.

Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die via ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding timmerman bij Jobxion

Het begint allemaal in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Vanuit hier verzorgen wij alle trainingen en opleidingen op het gebied van bouw en installatie. Na je inschrijving voor de opleiding timmerman word je uitgenodigd om hier de training te komen volgen. Je maakt kennis met opleidingscoördinator Karolina die je het hele traject begeleidt en met docent Henk. Na een kop goede koffie ga je aan de slag om iets moois te maken.

Je leert o.a.: bekistingen maken, wanden plaatsen, kozijnen stellen, een dakkapel bouwen en een (verlaagd) plafond plaatsen. Daarnaast nemen we natuurlijk ook de tijd om je kennis te laten maken met het (elektrische) gereedschap en de materialen die je nodig hebt als timmerman. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van dingen die je kunt leren tijdens onze trainingen en opleiding tot timmerman in ons opleidingscentrum. Zo word je zo snel mogelijk klaargestoomd voor een mooi project in de bouw.

TIP - Lees alles over het beroep van timmerman

Waarom een timmerman opleiding bij Jobxion?

 • Gratis opleiding
 • Werken via Jobxion bij een leuk bedrijf
 • Elke opleiding stemmen wij af op jouw doelen
 • Professionele begeleiding door Henk en opleidingscoördinator Karolina
 • Opleidingen en trainingen op elk niveau

Opleidingsmogelijkheden

Binnen de opleiding tot timmerman zijn er veel mogelijkheden en daarom is deze geschikt voor iedereen. Samen met jou kijken we naar jouw vaardigheden en doelen om hiermee de training passend te maken met jouw niveau en ambities. Wij hebben jarenlange ervaring in het trainen van (potentiële) vakmannen e, dus geen zorgen: met een opleiding van Jobxion ga je het zeker maken als timmerman. Weet je niet zeker of een baan als timmerman iets voor jou is? Kom vrijblijvend langs en ontdek het in de praktijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met Karolina.

Opleiding timmerman Jobxion

Doelgroep

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die timmerman wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder. Er is geen ervaring of vooropleiding nodig, we stemmen de opleiding op jou af. Heb je al wel ervaring als timmerman en wil je graag doorgroeien? Ook dan ben je welkom bij Jobxion. Als je beschikt over de juiste motivatie hebt, dan volgt de rest vanzelf.

TIP - Benieuwd welke banen er zijn als timmerman? Bekijk alle vacatures voor timmermannen

Mogelijkheden na de opleiding

Heb je de opleiding met succes afgerond, dan ga je werken voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers. Er is altijd wel een mooi project bij jou in de buurt. Als je wordt ingezet via Jobxion zorgen wij voor alles wat je nodig hebt als timmerman. Denk aan goed gereedschap, werkkleding en veiligheidsmiddelen.

De docent

De opleiding en trainingen in het vak van timmerman worden gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij zorgt ervoor dat jij timmerman skills krijgt en een handige Harry wordt.

Praktische informatie over de opleiding

 • Locatie opleiding: Geldermalsen
 • Kosten: Gratis
 • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
 • Startdatum: in overleg
 • Baangarantie: ja


Interesse of een vraag over de opleiding timmerman?

Ben je benieuwd of de opleiding timmerman wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.Opleiding werkplaatstimmerman

Modulair bouwen is een snelgroeiende nieuwbouwmethode die steeds meer terrein wint in de bouw. Hier zijn veel werkplaatstimmermannen voor nodig die in een werkplaats elementen in elkaar zetten. Volg onze korte opleiding met baangarantie en ga aan de slag in de modulaire bouw.

De opleiding werkplaatstimmerman bij Jobxion

In ons eigen opleidingscentrum geven wij de opleiding werkplaatstimmerman. Je wordt ontvangen door de opleidingscoördinator en de vakdocent met een kop koffie. Na een korte uitleg over hoe de dag eruit ziet, gaan we aan de slag. Eerst met een stukje theorie om veilig te kunnen werken met het gereedschap wat we gaan gebruiken en dan snel aan de slag met de praktijk.

Het gereedschap dat gebruikt wordt met modulair bouwen is veelal pneumatisch, dat is gereedschap op luchtdruk. Denk aan een spijkerpistool of een nietpistool. Je leert om dit veilig en goed te gebruiken. Belangrijk tijdens het in elkaar zetten van elementen is het goed kunnen lezen van de productietekeningen, zodat je alles op de juiste plek in elkaar kunt zetten. Na onze opleiding kun jij zelfstandig een tekening lezen en elementen in elkaar zetten met het gereedschap.

TIP - Lees alles modulair bouwen

Waarom een timmerman opleiding bij Jobxion?

 • Gratis opleiding
 • Elke opleiding stemmen wij af op jouw doelen
 • Professionele begeleiding door Henk en opleidingscoördinator Karolina
 • Opleidingen en trainingen op elk niveau
 • Als jij je opleiding succesvol doorloopt, garandeert JobXion een passende baan

Opleiding timmerman Jobxion

Doelgroep

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die wil starten als werkplaatstimmerman in de modulaire bouw. Je bent 18 jaar of ouder, je hebt een goede motivatie en je bent leergierig. Ook zonder ervaring kun je deze opleiding starten. Ervaring regelen wij voor je.

Denk je erover om je te laten omscholen? Dan is dit een goede mogelijkheid. Je hebt geen specifieke voorkennis nodig, de opleiding kost jou niks en bij slagen hebben wij een mooie baan voor je.

TIP - Benieuwd welke banen er zijn als timmerman? Bekijk alle vacatures voor timmermannen

Mogelijkheden na de opleiding

Slaag jij voor de opleiding werkplaatstimmerman? Dan hebben wij een baan voor jou bij een grote modulair bouwer in de regio. Als werkplaatstimmerman zet je de eerste stappen in het mooie beroep van timmerman. Binnen dit beroep is er veel mogelijk in verschillende disciplines. Bij Jobxion heb je ook de mogelijk om de opleiding tot allround timmerman te volgen en hebben wij vacatures die aansluiten bij jouw ervaring.

De docent

De opleiding tot werkplaatstimmerman wordt gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij leert jou graag alles wat je nodig hebt om het te gaan maken in dit mooie vak.

Praktische informatie over de opleiding

 • Locatie opleiding: Geldermalsen
 • Kosten: Gratis
 • Duur opleiding: 1 dag
 • Startdatum: in overleg
 • Baangarantie: ja


Interesse of een vraag over de opleiding?

Ben je benieuwd of de opleiding werkplaatstimmerman iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Karolina Jobxion

Contact met Karolina

Ik help je graag!

karolina@jobxion.nl

Informatie of aanmelden

Vraag een gratis trainingsgids aan of meld je aan voor de opleiding.

   Aanvragen Trainingsgids    Aanmelden opleiding timmerman
Top