fbpx

Kom kijken bij een opleiding

Vindt je de bouw en techniek interessant, maar twijfel je nog of het echt iets voor jou is? Kom langs en maak laagdrempelig kennis met opleidingen en beroepen.

Welke kijktrainingen zijn er?

 

  • Zonnepanelenmonteur
  • Betontimmerman
  • Elektricien
  • Loodgieter
  • Timmerman
  • Warmtepompmonteur

Waar ga jij kijken?

Er zijn 2 mogelijkheden om te komen kijken naar onze trainingen. Je kunt je opgeven voor een kijktraining in ons opleidingscentrum in Geldermalsen of je meld je aan voor één van onze kijktrainingdagen die wij organiseren in verschillende plaatsen. Kijktrainingen op locatie staan, als ze gepland zijn, op deze pagina.

Een kijktraining in ons opleidingscentrum

In het opleidingscentrum word je ontvangen met een kop koffie. We bespreken wat we gaan doen en een vakdocent gaat je laten zien wat je gaat leren en doen tijdens een training. Je mag zelf ook een handje helpen om te ervaren of er een vakman in jou schuilt. Daarna kijken wij met jou naar jouw mogelijkheden. Dit kan een gerichte vervolg training zijn of het kijken naar een baan waar je binnenkort aan de slag kunt gaan. Een kijktraining kost niks en duurt ongeveer 1 uur. Hieronder zie je een vlog van één van onze kijktrainingen.

Kijktraining op locatie

Wij organiseren ook regelmatig kijktrainingen op locaties in het land. Maak kennis met de opleidingen, stel je vragen en we kijken met jou naar vacatures die bij jou passen. Zo weet je gelijk wat jouw mogelijkheden zijn. Hou deze pagina in de gaten voor een kijktraining bij jou in de buurt.

Aanmelden voor een kijktraining in ons ons opleidingscentrum

Plan je eigen bezoek aan ons opleidingscentrum en kom kijken bij één van onze opleidingen.

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over een opleiding? Vraag het aan Sabine.

sabine jobxion
Scroll naar boven