Opleiding loodgieter

Opleiding loodgieter

Wil jij graag loodgieter worden, of ben je misschien al (leerling) loodgieter? Met onze opleiding kun jij een loodgieter worden. Wij hebben meerdere opleidingen en trainingen die je kunt doen in de installatietechniek. Doorloop je de opleiding met succes? Dan kun jij aan de slag bij een van onze opdrachtgevers.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

Loodgieter worden met Jobxion

Loodgieter worden begint met jouw aanmelding voor de opleiding loodgieter, daarna nodigen we je uit voor de training in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. De opleidingscoördinator kijkt met jou wat je wilt leren en wat voor jou de beste route is om loodgieter te worden. Kop koffie erbij en dan snel aan de slag met praktijkdocent Jimmy.

Als je loodgieter wilt worden moet je veel praktische kennis opdoen. Het loodgieters vak is veelzijdig en leuk. Je leert o.a. CV ketels plaatsen, ventilatie installeren, radiatoren hangen en een badkamer installeren. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van dingen die je kunt leren tijdens onze trainingen en opleiding tot loodgieter. Daarnaast leer je ook alles over de materialen en het gereedschap dat je gebruikt als loodgieter. Zo stomen wij je binnen een paar dagen klaar om aan de slag te gaan op een mooi project.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding loodgieter kunnen we aanpassen aan jouw niveau, zo is deze opleiding geschikt voor iedereen. Heb je geen ervaring, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Heb je wel ervaring als loodgieter, dan zorgen wij ervoor dat je kunt doorgroeien. Belangrijker dan ervaring is motivatie. Als jij wilt leren en je hebt aanleg, dan helpen wij jou om loodgieter te worden. Weet je niet zeker of een baan als loodgieter iets voor jou is? Kom vrijblijvend langs en ontdek het in de praktijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met Sabine.

opleiding loodgieter jobxion

Wat heb je nodig om leerling loodgieter te worden?

In ieder geval de motivatie om het vak te leren, want zonder motivatie zijn we nergens 😉 Je wil werken voor Jobxion. Er is verder geen ervaring of vooropleiding nodig, als je maar 18 jaar of ouder bent. Wij stemmen de opleiding af op jou. Wil je doorgroeien als loodgieter dan kun je een gevorderde training doen.

Benieuwd welke banen er zijn als loodgieter? Bekijk alle vacatures voor loodgieters

Loodgieter worden op latere leeftijd

Ook als je op latere leeftijd loodgieter wilt worden dan kun je je omscholen met onze opleiding. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden en bieden wij je een omscholingstraject aan dat bij je past. Neem hiervoor contact op met Sabine.

Mogelijkheden na de opleiding loodgieter

Na het succesvol afronden van de opleiding loodgieter ga je werken voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers als leerling loodgieter. Wij regelen hiervoor alles wat jij nodig hebt, zoals werkkleding, pbm’s, het beste gereedschap en waar nodig vervoer.

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Word leerling loodgieter

Je bent er uit, jij wilt loodgieter worden! Schrijf je nu in voor de opleiding loodgieter. Heb je nog een vraag? Stel hem aan Sabine, zij helpt je graag. 

Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Scroll naar boven

Aanmelden opleiding loodgieter

Aanvragen trainingsgids