fbpx

Opleiding elektricien

Opleiding elektricien

Lijkt het beroep van elektricien jou wel iets? Of werk je al in dit prachtige vak? Met onze opleidingen en trainingen zet je de eerste of volgende stap binnen het vak van elektricien. Doorloop je de opleiding elektromonteur bij ons met succes? Dan biedt Jobxion de garantie dat jij voor één van onze opdrachtgevers aan de slag kunt.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding elektricien bij Jobxion

Na je aanmelding word je uitgenodigd in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Hier geven we verschillende praktische opleidingen en trainingen waaronder de opleiding tot elektricien. Je wordt ontvangen door de docent en de opleidingscoördinator die je begeleiden tijdens de hele opleiding. We beginnen met koffie en uitleg en gaan daarna snel aan de slag.

Je leert de meest voorkomende elektra aan te sluiten in een woonhuis, zoals wandcontactdozen plaatsen, een stoppenkast installeren en draden trekken. Daarnaast nemen we natuurlijk ook de tijd om je kennis te laten maken met het (elektrische) gereedschap en de materialen die je nodig hebt als elektricien. Zo word je snel klaargestoomd voor een project in de elektrotechniek. Afhankelijk van jouw niveau kun je uit de voeten met een korte (ééndaagse) training, of volg je een meerdaagse opleiding.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat een opleiding aansluit op jouw niveau en ambities. We kijken daarom altijd met jou hoe we een opleiding of training passend kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld een korte of langere training zijn, we bieden ook de mogelijkheid om je te oriënteren als je nog niet weet of het vak van elektricien iets voor jou is. Kom een dag langs en ontdek in de praktijk of een baan in de elektrotechniek bij je past.

Doelgroep opleiding elektricien

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die elektricien wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder. Een diploma of ervaring is niet nodig. Weet je al wat werken in de elektrotechniek inhoudt? Top! Met de juiste motivatie ga je het zeker maken als elektromonteur.

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Benieuwd welke banen er zijn als elektricien? Bekijk alle vacatures voor elektromonteurs

Mogelijkheden na de opleiding elektricien

Na het succesvol afsluiten van je trainings- of opleidingstraject kun je aan de slag als elektricien voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou zoeken wij naar een mooi project bij jou in de buurt. Wij zorgen dat je alles hebt wat nodig is om te starten, zoals werkkleding, top gereedschap en vervoer.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Interesse of een vraag over de opleiding elektricien?

Ben je benieuwd of de opleiding elektricien wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

recruiter sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Scroll naar boven