fbpx

Opleiding CV-monteur

Als je interesse hebt in de verwarmings- en installatietechniek, is een CV monteur opleiding een uitstekende keuze om je carrière een vliegende start te geven. En slaag je voor de opleiding? Dan hebben wij een baan voor jou
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding CV monteur bij Jobxion

De opleiding wordt gegeven in ons eigen opleidingscentrum in Geldermalsen. Onze vakdocenten leiden hier iedereen op die wil werken in de bouw of installatietechniek. Ook organiseren wij trainingen voor meer ervaren vakmannen om kennis bij te spijkeren. Voor de opleiding wordt je ontvangen door onze docent installatietechniek Jimmy.

Na de kennismaking en een goede kop koffie starten we meteen met de opleiding. Vaste onderdelen van de opleiding zijn veilig werken en kennis van materialen en gereedschap. Daarna mag je meteen aan de slag met een CV ketel om nieuwe vaardigheden te leren. Zo stomen we je in 1 of 2 dagen klaar om te starten bij een bedrijf waar je verder kunt groeien als CV monteur.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Doelgroep voor de opleiding

Je kunt starten met deze opleiding als je wilt starten in de installatietechniek en wil werken voor Jobxion bij een van onze klanten. Belangrijk is dat je een rijbewijs hebt, een goede motivatie om te leren en een beetje aanleg voor het vak is ook handig. Hou er rekening mee dat deze opleiding erop gericht is om je snel aan een baan te helpen bij een van onze opdrachtgevers en je geen diploma krijgt voor de opleiding. Een diploma in de installatietechniek kun je vaak halen bij het bedrijf waar je gaat werken als leerling.

Mogelijkheden na de opleiding cv monteur

Als cv monteur heb je een goede mogelijkheid om ook warmtepompmonteur te worden. Warmtepompmonteurs zijn steeds meer nodig en zullen op lange termijn de klassieke cv monteur gaan vervangen. Je kunt bij ons ook de opleiding warmtepompmonteur volgen, zo ben je meteen goed voorbereid op de toekomst.

Benieuwd welke banen er zijn als CV-monteur? Bekijk alle vacatures voor CV-monteurs

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 2 dagen
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Start met de opleiding CV-monteur

Lijk het beroep van CV-monteur jou wel iets? Schrijf je nu in voor de opleiding en we nemen contact met je op om te kijken naar jouw mogelijkheden.

recruiter sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Scroll naar boven