fbpx

Opleiding betontimmerman

Opleiding betontimmerman

Wil jij betontimmerman worden? Je bent je aan het oriënteren voor een baan in de beton bouw of wil je juist jezelf verder ontwikkelen? Met de opleiding betontimmerman kan dat. De opleidingsmogelijkheden maken de opleiding betontimmerman geschikt voor iedereen. Doorloop je de opleiding met succes, dan hebben wij een baan voor jou bij één van onze opdrachtgevers.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding betontimmerman bij JobXion

Na je aanmelding word je uitgenodigd in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Hier geven we verschillende praktische opleidingen en trainingen waaronder de opleiding tot betontimmerman. Hiervoor hebben wij een groot praktijklokaal en een buitenruimte. Na een kop koffie met de docent en uitleg ga je aan de slag met het maken van bekistingen en wanden. Buiten hebben we de mogelijkheid om traditionele houten bekistingen te maken die je nog steeds veel ziet op de bouw.

Je leert alles over de materialen die nodig zijn om deze bekistingen te maken, over het bijbehorende gereedschap en hoe je dit allemaal veilig gebruikt. Daarnaast leer je nauwkeurig te meten en de maten te bepalen. Afhankelijk van jouw niveau kun je uit de voeten met een korte (ééndaagse) training, of volg je een meerdaagse opleiding.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, wij leveren namelijk het liefst altijd maatwerk af. Natuurlijk zijn er wel een aantal vastere vormen. Ben jij je nog aan het oriënteren, ook dan ben je bij ons aan of de het juiste adres. Middels een kennismaking, een rondleiding en een korte training kun je erachter komen of je een baan als betontimmerman ziet zitten. Is het antwoord daarop ja? Dan volg je natuurlijk ook je vervolgtraining of opleiding bij ons.

opleiding betontimmerman jobxion

Doelgroep opleiding betontimmerman

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die betontimmerman wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder bent. Een diploma of ervaring is niet nodig. Weet je al wat werken in de bouw inhoudt? Helemaal goed! Met de juiste motivatie heb je een grote kans dat jij het gaat maken als betontimmerman.
Jobxion docent henk

De Docent

De opleiding en trainingen in het vak van betontimmerman worden gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai aan de slag kunt als betontimmerman op een mooi project.

Mogelijkheden na de opleiding betontimmerman

Na het succesvol afsluiten van je trainings- of opleidingstraject kun je natuurlijk aan de slag bij Jobxion als betontimmerman. Maar misschien heb je juist de smaak te pakken en wil je doorontwikkelen in het beroep van Timmerman. Bekijk het beroep van een Timmerman of de opleiding tot Timmerman bij Jobxion.
Benieuwd welke banen er zijn als betontimmerman? Bekijk alle vacatures voor betontimmermannen

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: gratis
  • Duur opleiding: max. 3 dagen
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja
recruiter sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Scroll naar boven