Opleiding betontimmerman

Opleiding betontimmerman

Wil jij betontimmerman worden? Je bent je aan het oriënteren voor een baan in de beton bouw of wil je juist jezelf verder ontwikkelen? Met de opleiding betontimmerman kan dat. De opleidingsmogelijkheden maken de opleiding betontimmerman geschikt voor iedereen. Doorloop je de opleiding met succes, dan hebben wij een baan voor jou bij één van onze opdrachtgevers.

Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding betontimmerman bij JobXion

Na je aanmelding word je uitgenodigd in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Hier geven we verschillende praktische opleidingen en trainingen waaronder de opleiding tot betontimmerman. Hiervoor hebben wij een groot praktijklokaal en een buitenruimte. Na een kop koffie met de docent en uitleg ga je aan de slag met het maken van bekistingen en wanden. Buiten hebben we de mogelijkheid om traditionele houten bekistingen te maken die je nog steeds veel ziet op de bouw.

Je leert alles over de materialen die nodig zijn om deze bekistingen te maken, over het bijbehorende gereedschap en hoe je dit allemaal veilig gebruikt. Daarnaast leer je nauwkeurig te meten en de maten te bepalen. Afhankelijk van jouw niveau kun je uit de voeten met een korte (ééndaagse) training, of volg je een meerdaagse opleiding.

TIP - Lees alles over het beroep van betontimmerman

Waarom een betontimmerman opleiding bij JobXion?

  • Gratis opleiding
  • Werken voor Jobxion bij een leuk bedrijf
  • Elke opleiding stemmen wij af op jouw doelen
  • Professionele begeleiding door praktijkdocent en opleidingscoördinator
  • Opleidingen en trainingen op elk niveau

Opleidingsmogelijkheden

In principe zijn de mogelijkheden eindeloos, wij leveren namelijk het liefst altijd maatwerk af. Natuurlijk zijn er wel een aantal vastere vormen. Ben jij je nog aan het oriënteren, ook dan ben je bij ons aan of de het juiste adres. Middels een kennismaking, een rondleiding en een korte training kun je erachter komen of je een baan als betontimmerman ziet zitten. Is het antwoord daarop ja? Dan volg je natuurlijk ook je vervolgtraining of opleiding bij ons.

Opleidingscoördinator beton

Doelgroep opleiding betontimmerman

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die betontimmerman wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder bent. Een diploma of ervaring is niet nodig. Weet je al wat werken in de bouw inhoudt? Helemaal goed! Met de juiste motivatie heb je een grote kans dat jij het gaat maken als betontimmerman.

TIP - Benieuwd welke banen er zijn als betontimmerman? Bekijk alle vacatures voor betontimmermannen

Mogelijkheden na de opleiding betontimmerman

Na het succesvol afsluiten van je trainings- of opleidingstraject kun je natuurlijk aan de slag bij Jobxion als betontimmerman. Maar misschien heb je juist de smaak te pakken en wil je door ontwikkelen in het beroep van Timmerman. Bekijk het beroep van een Timmerman of de opleiding tot Timmerman bij Jobxion.

De docent

De opleiding en trainingen in het vak van betontimmerman worden gegeven door Henk: een vakman met 47 jaar ervaring in de bouw met timmerwerkzaamheden en als opleider. Hij zorgt ervoor dat jij binnen een handomdraai aan de slag kunt als betontimmerman op een mooi project.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja


Interesse of een vraag over de opleiding betontimmerman?

Ben je benieuwd of de opleiding betontimmerman wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de mogelijkheden en is het aanspreekpunt tijdens de hele opleiding.

Karolina Jobxion

Contact met Karolina

Ik help je graag!

karolina@jobxion.nl

Informatie of aanmelden

Vraag een gratis trainingsgids aan of meld je aan voor de opleiding.

   Aanvragen Trainingsgids    Aanmelden opleiding betontimmerman
Top