De open dag is geweest op 18 november

Je kunt je er niet meer voor aanmelden. Mocht je toch graag een keer langskomen om ons opleidingscentrum te zien, dan kan dat natuurlijk. Neem contact op met Hanneke: bel, app: 0625113382, of mail: hanneke@jobxion.nl

We zijn verhuisd

We zijn van Tiel verhuisd naar een mooie zichtlocatie aan de A15 in Geldermalsen. Een grote winst ten opzichte van het oude pand is dat we nu een opleidingscentrum hebben toegevoegd aan Jobxion. Een grote praktijkruimte waar onze docenten kandidaten trainen en klaarstomen voor projecten van klanten. Een unieke meerwaarde in onze branche voor kandidaten en klanten.

Voor kandidaten

Werken voor Jobxion heeft meerdere voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat wij gratis trainingen aanbieden om van jou een vakman te maken? Binnen een paar dagen kun jij aan de slag bij een mooi project. Wil je een carrière switch maken, of juist je kennis vergroten: dat kan in het opleidingscentrum. Al onze trainingen passen wij aan naar jouw niveau. Een groot voordeel is dat je meer gaat verdienen met je nieuwe skills. Daarnaast geven wij een baangarantie, zorgen wij als werkgever voor zeer goede huisvesting voor arbeidsmigranten, regelmaat en zekerheid én betalen wij elke week op tijd jouw salaris. Op de open dag kun je al je vragen stellen aan onze jobcoaches, die gelijk met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Top