Jobxion open dag

Kom kijken in ons opleidingscentrum!

In april kregen we de sleutel van ons nieuwe pand mét opleidingscentrum. We laten je het graag zien. Meld je aan voor de open dag op donderdag 18 november.

We zijn verhuisd

We zijn van Tiel verhuisd naar een mooie zichtlocatie aan de A15 in Geldermalsen. Een grote winst ten opzichte van het oude pand is dat we nu een opleidingscentrum hebben toegevoegd aan Jobxion. Een grote praktijkruimte waar onze docenten kandidaten trainen en klaarstomen voor projecten van klanten. Een unieke meerwaarde in onze branche voor kandidaten en klanten.

Voor kandidaten

Werken voor Jobxion heeft meerdere voordelen. Wist je bijvoorbeeld dat wij gratis trainingen aanbieden om van jou een vakman te maken? Binnen een paar dagen kun jij aan de slag bij een mooi project. Wil je een carrière switch maken, of juist je kennis vergroten: dat kan in het opleidingscentrum. Al onze trainingen passen wij aan naar jouw niveau. Een groot voordeel is dat je meer gaat verdienen met je nieuwe skills. Daarnaast geven wij een baangarantie, zorgen wij als werkgever voor zeer goede huisvesting voor arbeidsmigranten, regelmaat en zekerheid én betalen wij elke week op tijd jouw salaris. Op de open dag kun je al je vragen stellen aan onze jobcoaches, die gelijk met jou kunnen kijken naar de mogelijkheden.

Voor klanten

Met het trainingscentrum van Jobxion creëren wij een unieke meerwaarde voor werkgevers. Jij hebt een project, daar zijn specifieke vaardigheden voor nodig. Wij stomen een kandidaat in een paar dagen klaar voor jouw project. Zo krijgen we een perfecte match. Deze trainingen kosten jou niets. Verder regelen wij natuurlijk alles wat je van ons kunt verwachten, de kandidaat krijgt kleding, spullen, vervoer en krijgen arbeidsmigranten huisvesting in de buurt. 

Programma open dag

  • Je krijgt een rondleiding door het opleidingscentrum.
  • We vertellen welke gave projecten we doen.
  • Onze docenten Jimmy en Henk laten alle trainingen zien.
  • Persoonlijk gesprek met jobcoach mogelijk.

Informatie

  • Locatie: De harpen 2 in Geldermalsen.
  • Tijd: van 13:00 tot 21:00.
  • Eten en drinken: hapjes, buffet en drankjes.

Kom langs - meld je aan

We vinden het fijn als je laat weten of je komt, dan houden wij daar rekening mee. Vul het formulier in, of laat het weten aan je contact bij Jobxion. Heb je een vraag? Neem contact op met Hanneke. Bel, App: 0625113382, of mail: hanneke@jobxion.nl.

Aanmelden open dag

Top