Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wat fijn dat je interesse hebt in JobXion en haar MVO-beleid. We lichten ons MVO-beleid graag toe. Je zal merken dat het niet alleen een beleid is, maar vooral een gevoel wat voor ons een tweede natuur is en wat wij graag uitdragen.

Ook wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de maatschappij. Immers; wij van JobXion bieden vele medewerkers toegang tot de arbeidsmarkt in het segment bouw en techniek. We hechten dan ook veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van kansen op de arbeidsmarkt. Dat geldt voor onze JobXion medewerkers, maar ook voor alle mensen die wij bemiddelen naar werk. We bieden leerzame stageplaatsen en vakgerichte cursussen aan en we begeleiden leerlingen graag naar werk.

Werken & Leren

De aanmeldingen voor de techniek-opleidingen blijven helaas ver achter en dat betekent dat het tekort aan technische personeel verder zal oplopen. Aan ons de schone taak om jongeren te interesseren voor techniek en mogelijkheden bieden bij bedrijven om het vak te leren en diploma’s te behalen. JobXion gaat hiervoor samenwerkingen aan met scholen en leer-werkloketten om zo jongeren te enthousiasmeren voor de bouw & techniek.

Sponsoring

We laten graag onze lokale betrokkenheid zien. In de planning staat om diverse lokale maatschappelijke projecten, die wij waarderen, te stimuleren en te steunen. Hiermee zullen we een verbinding maken tussen ontspanning en werk. Ontspanning is immers belangrijk om met een heldere geest en voldoende energie goed te kunnen presteren.

Milieu

Het milieu belasten we zo min mogelijk door minimaal papierverbruik en door het werken met energiezuinige apparaten. Om JobXion onder de aandacht te brengen, gebruiken we internet om onnodig drukwerk te voorkomen. Documenten, offertes en facturen leveren we, bij voorkeur, digitaal. Dit bespaart papier- en portokosten. Verder wordt middels een goede planning onnodig rijden zoveel mogelijk vermeden.

Ontplooiing

Werk is een belangrijk aspect in ons leven. Het is een bron van eigenwaarde en geeft een tevreden gevoel. Het geeft richting aan ons leven en houdt lichaam en geest bezig. JobXion bemiddelt mensen graag naar een passende werkplek en helpt werkgevers aan passende vakmensen. Groei en ontwikkeling staat hierbij hoog in ons vaandel. We proberen goed werkgeverschap uit te stralen naar meerdere partijen en door een samenwerking met het UWV kunnen we ook mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bemiddelen. Ook 50-plussers bemiddelen we graag, met hun ruime werkervaring, vakkennis, motivatie en loyaliteit zijn zij een aanvulling voor het bedrijfsleven.

Veiligheid

JobXion doet er alles aan om onze medewerkers zo veilig mogelijk te laten werken. Ons accu gereedschap is te allen tijde gekeurd en verder dragen onze medewerkers JobXion werkkleding en veiligheidsschoenen. Veiligheid op de werkplaats is belangrijk en daarom zijn wij actief in het wijzen op gevaren. Het is ons streven om iedereen met VCA op pad te sturen.

JobXion DNA

Nieuwsgierig naar ons DNA? Lees er hier alles over.
Heb je vragen, dan beantwoorden we die graag! 

Hartelijke groet, 

Andre Schuijl en het JobXion team

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top