9/10 - 28 beoordelingen

Onze mogelijkheden

Flex

Tijdelijke uitzendbaan

Fixed

Vaste baan (detachering)

Next

Ontwikkelbaan starters

Next

Ontwikkelbaan 

zij-instromer

Next

Ontwikkelbaan

statushouders

Max

Haal het maximale uit jezelf: kies voor maatwerk

Bij JobXion zijn we er trots op dat wij onze vakmensen verschillende mogelijkheden kunnen aanbieden. Wij kunnen iedere gedreven vakman aan een carrière helpen die bij hem of haar past. Wij van JobXion zetten ons elke dag 200% in om onze beloftes na te komen en om onze kernwaarden te blijven volgen. JobXion onderscheidt zich door oprechte interesse te tonen in onze vakmensen. Wij krijgen er energie van om jou als vakman te zien groeien. Wij doen dan ook niks liever dan dit voor jou mogelijk maken! Benieuwd naar de mogelijkheden die JobXion biedt? Lees dan verder!

Flex

Jij bent flexibel en voelt je als vis in het water in een dynamische werkomgeving. Met ons ‘Flex’ aanbod word jij tijdelijk uitgezonden en kun jij aan de slag op verschillende projecten. Wanneer projecten aflopen, zorgen wij er voor dat we zo snel mogelijk weer iets nieuws voor je hebben. Jouw talenten kunnen ze natuurlijk op meerdere projecten gebruiken! Omdat het mogelijk is om bij verschillende projecten aan de slag te gaan blijft het werk lekker afwisselend. Verschillende locaties, verschillende collega’s en verschillende werkzaamheden. Bij een werkomgeving waar zo veel verandert, bieden we je ook graag wat vastigheid aan. Denk hierbij aan:

 • Een goed salaris
 • Accugereedschap
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een carrièrecoach die er samen met jou voor zorgt dat je op je plek zit


Fixed

Jij bent toe aan vastigheid. Voor vakmensen die de voorkeur geven aan houvast, biedt JobXion ‘Fixed’ aan. Zo weet jij precies waar je aan toe bent. JobXion kiest voor jou een detacheringscontract in plaats van een uitzendcontract. Dat wil zeggen dat jij voor een ruimte tijd elke dag naar dezelfde werkgever kan, met dezelfde werkzaamheden en collega’s. Heerlijk toch, die vastigheid? Wij stemmen onze zoektocht naar een passende werkgever volledig aan op jouw wensen en behoeften. Mocht na een aantal maanden blijken dat er een echte klik is tussen de werkgever en jou, dan wordt jij overgenomen door de werkgever. Daarvoor moet je natuurlijk wel bewijzen dat jij van grote waarde bent voor het bedrijf, maar met jouw vaardigheden is dat natuurlijk geen enkel probleem ;). Vanuit JobXion kunnen we jou dit beloven:

 • Een lekker salaris
 • Een langdurig contract
 • Professionele outfit en gereedschap dat je van ons mag lenen
 • Gebruik kan maken van onze unieke ontwikkelingstrajecten


Next

Jij bent een startende vakman die zichzelf graag verder wil ontwikkelen. Een baan in de bouw of techniek lijkt jou wel wat en jij kan niet wachten om alles hierover te leren. Dat kan nergens beter dan bij JobXion. Wij beloven jou volop mogelijkheden om een echte topper te worden in jouw vakgebied. JobXion zorgt er voor dat jij alles uit jezelf kan halen.  Het maakt ons niet uit wat jouw situatie precies is. Of je nou een frisse starter bent met een VMBO diploma op zak (leerlingen), of je hebt al jaren ervaring opgedaan in een heel ander vakgebied en wil toch een andere baan (zij-instromers), wij bieden deze mogelijkheden voor jou. Ook als jouw geboorteland niet Nederland is bieden we jou alle mogelijkheden om in Nederland je oude beroep weer uit te voeren (statushouders). Voordat jij van start gaat met jouw Next-traject leren we je eerst graag kennen. Wij kunnen jou vanuit JobXion het volgende beloven: 

 • Alle ontwikkelingsmogelijkheden en opleidingstrajecten die je nodig hebt
 • Een persoonlijke coach die jouw ontwikkeling erg belangrijk vindt
 • Jij kan binnen no-time als professional aan de slag gaan
 • Een professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt


Max

Jij wil in je carrière echt het maximale uit jezelf halen. Jij bent al een ervaren professional in de bouw of techniek, maar toch wil je jouw skills verder ontwikkelen. JobXion geeft jou alle mogelijkheden om alles uit jezelf te halen. Wij bieden voor iedereen maatwerk aan, zodat iedereen zich goed kan voelen op hun baan. Omdat JobXion oprechte interesse toont, pluizen we precies voor je uit wat jij goed kan en waar je heen wilt. Op basis van deze inzichten zetten we jou neer op werkplekken waar je jouw doelen kan behalen. Dus wil jij echt alles uit jezelf halen? Kies voor JobXion Max! JobXion kan jou het volgende beloven:

 • Goed salaris
 • Jij mag gebruik maken van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • Een persoonlijke carrièrecoach
 • Professioneel accugereedschap in bruikleen


Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top