Jorik Knol


Maak kennis met Jorik Knol

  • loyaal
  • klantgericht
  • gedreven

 

Hoi mijn naam is Jorik Knol. Sinds september 2013 werk ik bij JobXion, dat betekent dat ik al bijna 6 jaar als accountmanager werkzaam ben. Inmiddels ben ik sinds 1 september 2017 getrouwd met de liefste vrouw van de wereld en hebben wij ons plekje gevonden in Ederveen. In mijn werk vind ik het belangrijk dat ik de juiste vakman bij de juiste klant kan plaatsen. Daarom zoek ik totdat de klant tevreden is, dan kan ik ook tevreden zijn. Ik heb lange tijd in Team Installatie gewerkt. Inmiddels ben ik begonnen om onze nieuwe branche 'metaaltechniek' aan te boren en succesvol te maken.

De uitdaging om bij JobXion te werken is het teamproces. Het team is betrokken, waarin iedereen zijn/ haar steentje bijdraagt om het teamproces goed te laten verlopen. Daarnaast is iedereen net zo gedreven als ik en altijd opzoek naar het beste voor vakman en klant. Naast het teamproces vind ik de zelfstandigheid een leuk onderdeel van mijn werk. Door de vele bezoeken bij klanten op verschillende plaatsen in het land maakt het werk erg divers. Hierdoor ben ik mij niet bewust van werktijden en past een 9-17u instelling niet bij mij.

In mijn vrije tijd besteed ik veel tijd aan volleybal, hier ben ik zeer fanatiek in! Doordeweeks train ik 3 avonden in de week en in het weekend speel ik een wedstrijd. Daarnaast vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd mijn vrouw en vrienden om mij heen te hebben. Gezellig samen drankjes doen en regelmatig een voetbalwedstrijd kijken op tv.

Ik hoop dat ik wat voor je kan betekenen! Bel of mail mij gerust. Hopelijk tot ziens!

Jorik Knol, accountmanager Team Metaal

Top