Joël IJsselstijn


Maak kennis met Joël IJsselstijn

  • nauwkeurig
  • recht door zee
  • betrouwbaar

Hi! Ik ben Joël IJsselstijn en sinds mijn 20e werkzaam bij JobXion. Gestart als bijbaan naast mijn studie in het ‘call center’ op de zolder bij JobXion in het oude pand op de Beatrixlaan. Ik heb in die tijd 16 tot 24 uur gewerkt naast mijn voltijd studie accountancy. Bij JobXion kreeg ik steeds meer kansen en uitdagingen.  Om de nodige gaten te vullen ben ik ingevallen waar het nodig was. Hierdoor heb ik bijna alle posities binnen JobXion, al dan niet tijdelijk, gezien. In de crisis van 2013 hebben we een grote reorganisatie gehad en was ik nog maar samen met 5 mensen werkzaam bij JobXion.  Na het behalen van mijn master, moest ik gaan werken in de accountancy om mijn titel te behalen. Hierdoor moest ik weg bij JobXion, ik kwam er al snel achter dat JobXion toch echt wel in mijn bloed was gaan zitten. Die passie die ik voel voor dit bedrijf, kon ik niet zomaar naast me neer kon leggen. Daarom ben ik na een korte uitstap van 3 maanden terug gekomen bij JobXion en ben ik hier als controller aan de slag gegaan voor 32 uur per week. Hierdoor heb ik moeten overstappen van mijn studie voor register accountant naar de post master finance en control. Deze heb ik in 2016 mogen afronden en waardoor ik nu de titel register controller in mijn zak heb.

Mijn huidige functie binnen JobXion is Finance manager, met mijn team zorgen wij elke week voor correcte verloningen, interessante rapportages en nog veel meer. In mijn rol ben ik een sparringpartner voor de directeur, waarbij ik graag een kritische blik geef op strategische plannen en het opstellen van rapportages. Deze zijn een vertaling tussen de finance afdeling en de commercie. Commercieel mee kunnen denken is dan ook een pre in mijn rol en iets wat ik erg graag doe en enorm van kan genieten.

Ik heb JobXion uit zien groeien van een kleine speler met minder dan 75 uitzendkrachten naar een enorm groeier met dit jaar potentieel voor 500 uitzendkrachten! Dit maakt JobXion een bedrijf dat blijft boeien en waar na 7,5 jaar nog steeds de uitdagingen er zeker niet af zijn. In 2017 ben ik trotse moeder geworden van een zoon, samen met de 2 kinderen van mijn vriend geniet ik samen enorm van ons gezin. In mijn vrije tijd breng ik dan ook het liefst tijd met hen door en mogen we hopelijk nog veel mooie reizen maken. Er is geen persoonlijke uitdaging groter dan de kansen die JobXion mij heeft geboden!

 

Top