fbpx

Loodgieter

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Loodgieter – Ervaringsniveau: ZZP

Werkgebied

Regio Rotterdam

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 06-02-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Ja


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10350.

Opleiding loodgieter

Wil jij graag loodgieter worden of aan de slag als installateur? Met onze korte en praktische opleiding kun jij snel aan de slag bij een bedrijf bij jou in de buurt.

Waarom Jobxion?

Loodgieter worden met Jobxion

Loodgieter worden begint met jouw aanmelding voor de opleiding loodgieter, daarna nodigen we je uit voor de training in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. De opleidingscoördinator kijkt met jou wat je wilt leren en wat voor jou de beste route is om loodgieter te worden. Kop koffie erbij en dan snel aan de slag met praktijkdocent Jimmy.

Als je loodgieter wilt worden moet je veel praktische kennis opdoen. Het loodgieters vak is veelzijdig en leuk. Je leert o.a. CV ketels plaatsen, ventilatie installeren, radiatoren hangen en een badkamer installeren. Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van dingen die je kunt leren tijdens onze trainingen en opleiding tot loodgieter. Daarnaast leer je ook alles over de materialen en het gereedschap dat je gebruikt als loodgieter. Zo stomen wij je binnen een paar dagen klaar om aan de slag te gaan op een mooi project.

Opleidingsmogelijkheden

De opleiding loodgieter kunnen we aanpassen aan jouw niveau, zo is deze opleiding geschikt voor iedereen. Heb je geen ervaring, dan zorgen wij ervoor dat je die krijgt. Heb je wel ervaring als loodgieter, dan zorgen wij ervoor dat je kunt doorgroeien. Belangrijker dan ervaring is motivatie. Als jij wilt leren en je hebt aanleg, dan helpen wij jou om loodgieter te worden. Weet je niet zeker of een baan als loodgieter iets voor jou is? Kom vrijblijvend langs en ontdek het in de praktijk. Je kunt hiervoor contact opnemen met Sabine.

Wat heb je nodig om leerling loodgieter te worden?

In ieder geval de motivatie om het vak te leren, want zonder motivatie zijn we nergens 😉 Je wil werken voor Jobxion. Er is verder geen ervaring of vooropleiding nodig, als je maar 18 jaar of ouder bent. Wij stemmen de opleiding af op jou. Wil je doorgroeien als loodgieter dan kun je een gevorderde training doen.
opleiding loodgieter

Loodgieter worden op latere leeftijd

Ook als je op latere leeftijd loodgieter wilt worden dan kun je je omscholen met onze opleiding. Samen met jou kijken wij naar de mogelijkheden en bieden wij je een omscholingstraject aan dat bij je past. Neem hiervoor contact op met Sabine.

Mogelijkheden na de opleiding loodgieter

Na het succesvol afronden van de opleiding loodgieter ga je werken voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers als leerling loodgieter. Wij regelen hiervoor alles wat jij nodig hebt, zoals werkkleding, pbm’s, het beste gereedschap en waar nodig vervoer.

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Praktische informatie

Check alvast banen die mogelijk zijn met onze opleiding

Heb je geen relevante opleiding of werkervaring maar ben je enorm enthousiast en gedreven om alles over het loodgieters vak te leren? Dan is deze vacature bij onze klant in Ede iets voor jou! Als leerling loodgieter werk je onder begeleiding van een ervaren loodgieter en krijg je de kans om uiteindelijk een allround loodgieter te worden. Je ondersteunt de hoofdmonteur bij het monteren en vervangen van sanitair, leidingwerk en rioleringen.
Heb je geen relevante opleiding of werkervaring maar ben je enorm enthousiast om alles over het loodgieters vak te leren? Dan is deze vacature bij onze klant in Harderwijk iets voor jou! Als leerling loodgieter werk je onder begeleiding van een ervaren loodgieter bij zowel bedrijven als particulieren. Je ondersteunt de hoofdmonteur bij het monteren en vervangen van sanitair, leidingwerk en rioleringen.
Voor een installatiebedrijf uit Zevenaar zijn wij op zoek naar een leerling monteur die graag het loodgietersvak onder de knie wilt krijgen. Je wordt volledig ingewerkt door ervaren monteurs, werkt met name in de regio en bij goed presteren ligt er na 7 maanden een contract bij de opdrachtgever voor je klaar! De werkzaamheden als leerling loodgieter zijn o.a. het plaatsen een nieuwe badkamer, nieuwe Cv-ketel, dakrenovatie, maar ook een renovatie van een kantoorpand kan tot de werkzaamheden behoren. Woon jij in de buurt van Zevenaar en zie jij deze uitdaging wel zitten? We ontvangen graag je reactie!

Aanmelden opleiding

Je wilt loodgieter worden en aan de slag bij een gaaf bedrijf. Plan je intakegesprek voor de opleiding in ons opleidingscentrum.
Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Ik zoek een loodgieter

Jobxion heeft een vakman voor jouw project

Loodgieter gezocht

Je zoekt een loodgieter / installatiemonteur, voor een korte tijd of voor je vaste kernteam. Iemand die past bij je bedrijf en elke klus klaart. Wij kunnen je helpen.

Loodgieters van Jobxion

Onze loodgieters verrichten de installatie, aanleg en het onderhoud van zowel eenvoudige als ingewikkelde werktuigkundige installaties en onderdelen daarvan. Denk aan gasinstallatie, rioleringen met beluchting, hemelwater afvoersystemen, warmte terug win-installaties (WTW systemen), CV installaties, verwarmings- en airconditioningssystemen en sanitaire voorzieningen.

Ze bestuderen werktekeningen, voorschriften, productinformatie en op basis hiervan voeren zij (al dan niet zelfstandig) desbetreffende werkzaamheden uit met de juiste gereedschappen en materialen. Onze installatiemonteurs kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden. Maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven

Onze werkwijze

Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte kandidaat. Hiervoor brengen wij eerst jouw wensen en eisen in kaart. Denk aan het type dienstverband ,de werkzaamheden en de bedrijfscultuur. Dat is belangrijk om te weten, zodat een nieuwe loodgieter goed past binnen het bedrijf. Met al deze informatie gaan wij direct aan de slag.

Jobxion bestaat sinds 2005 ,hierdoor kennen wij inmiddels veel vakmannen in heel Nederland. Wij vinden persoonlijk contact met onze mensen belangrijk, daarom kennen wij iedereen goed die voor ons aan het werk is. Hierdoor kunnen we snel een goede match maken. En lukt het niet om iemand te vinden, dan zijn er ook geen kosten.

Wij hebben een loodgieter gevonden

Bij het vinden van een geschikte installatiemonteur nemen wij direct contact op om een kennismaking te plannen. Als er een match is tussen jullie bedrijf en de kandidaat dan maken wij alles in orde, zodat er snel gestart kan worden.
Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede loodgieter / installateur te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden.

Beroep loodgieter

Scroll naar boven

Na het invullen van je gegevens kun je de opleidingsgids direct downloaden.