directeur

Maak kennis met André Schuijl!

 • ondernemend
 • visionair
 • innovatief

Ik ben André Schuijl en 12,5 jaar directeur van JobXion. Voor mij, achteraf gezien, de mooiste carrièrestap in mijn leven, waarin ik mijn ondernemerschap fantastisch kan uitoefenen. Het is ontzettend leuk om met mensen te werken en de uitdaging te hebben dat het nog altijd weer anders en beter kan. Samen bouwen aan de toekomst en zorgen voor tevreden mensen met een mooie carrière bij meer dan tevreden klanten.

Naast de geweldige baan fitness ik graag. Met mijn vriendin Joël geniet ik van wellness, skiën en lekker koffie of een drankje. Sinds enkele maanden heeft Jack ons gezellige gezin met Shannon en Jason compleet gemaakt. Met twee gezellige pubers, een baby en Joël ben ik de gelukkigste directeur…….

André Schuijl, directeur

andre@jobxion.nl

timmer teammanager

Maak kennis met Jasper Keijner!

 • energiek
 • betrokken
 • faciliteren

Aangenaam! Ik ben Jasper, net 40 jaar oud en begin 2018 met veel plezier bij JobXion begonnen als Teammanager voor de Timmer afdeling.

Mijn rol is wat dat betreft simpel; ik probeer ervoor te zorgen dat alle accountmanagers, recruiters en office-recruiters binnen het timmerteam meer dan goed gefaciliteerd hun werk kunnen. Dit ook zeker niet zonder reden, als primaire spelers binnen onze dienstverlening zijn zij diegene die JobXion naar ons felbegeerde 7 sterrenniveau gaan tillen. Oftewel; voor zowel kandidaat, medewerker als opdrachtgever simpelweg de beste en trendsettende partner in business te zijn.

Wil je hieraan bijdragen, meer weten of kennis met mij willen maken om te ontdekken hoe wij dat doen? Schroom niet om mij te bellen op 06-11212444.

Tot snel!

Jasper Keijner, commercieel manager Team Timmer

jasper@jobxion.nl

Accountmanager
Accountmanager
Accountmanager
accountmanager

Maak kennis met Patrick Heesakkers!

 • resultaatgericht
 • professioneel
 • betrouwbaar

Mijn naam is Patrick Heesakkers, ik ben 26 jaar en sinds 2015 werkzaam bij JobXion. In de afgelopen jaren heb ik verschillende functies gehad in deze mooie organisatie; van recruiter tot relatiebeheerder en ben sinds begin 2017 werkzaam als accountmanager.

Hoofdzakelijk ben ik verantwoordelijk voor het werven van nieuwe klanten, om vervolgens de juiste oplossing aan te bieden ten aanzien van flexibele arbeid. Denk hierbij aan uitzenden, detachering, werving & selectie & payroll. Naast werving staat het behouden, beheren en verder uitbouwen van mijn bestaande klanten centraal. In de praktijk betekent dit voornamelijk relatiebeheer met opdrachtgevers en uitzendkrachten, met als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het voeren van sales- en sollicitatiegesprekken vormen hierbij belangrijke kerntaken. Resultaatgericht werken, professionaliteit en betrouwbaarheid; dat is wat ik hierin erg belangrijk vind!

Voor een accountmanager is het de taak om goed te luisteren naar de wensen van de klant, werken vanuit de behoefte en dit te verwoorden naar de klant. Ik vind het leuk om proactief en out of the box mee te denken aan oplossingen die bijdragen aan de business van de klant. Ik werk namelijk voor verschillende bedrijven, waardoor ik me moet verdiepen in diverse bedrijfsprocessen. Het is inspirerend en biedt commerciële kansen. In een dynamische omgeving als de bouwsector en een groot tekort aan personeel is dit iedere dag een grote uitdaging, maar wel de leukste die er is. Dat maakt het werk van een accountmanager zo interessant. Daarnaast vind ik het contact met mensen erg fijn.

In mijn vrije tijd plan ik graag een mooie vakantie met mijn vriendin, een weekendje weg met vrienden en ben ik naast mijn baan veel met bezig met mijn sport. Zo voetbal ik vier keer in de week en ga ik naar de sportschool. Met andere woorden; ik heb een grote passie voor sport, zowel om te doen als om te volgen op tv!

Heb je vragen of denk je dat ik jou kan helpen? Stuur me dan een mailtje via patrick@jobxion.nl of bel me via 06-50480395.

Patrick, accountmanager Team Timmer

patrick@jobxion.nl

recruiter

Maak kennis met Nick Staakman!

 • kwaliteitsgericht
 • ondernemend
 • oplossingsgericht

Goedendag, ik ben Nick Staakman en werk sinds 2016 bij JobXion als commercieel recruiter. Met mijn ervaring die ik in het verleden opgedaan heb als accountmanager kan ik zeer oplossingsgericht te werk gaan, ik zal altijd voor de beste match gaan voor de kandidaat én klant. Een aantal van mijn competenties zijn: creatief, commercieel vaardig, ondernemerschap, kwaliteitsgericht en oplossingsgericht. Mijn voornaamste doel is het kwalificeren van de juiste kandidaat voor de gevraagde vacature vanuit de klant, het leukste in mijn werk vind ik “het op zoek gaan via meerdere wegen naar de juiste kandidaat”.

Ik ben recht door zee, vriendelijk, meedenkend en oprecht en ben woonachtig in Vianen. Ben jij op zoek naar die ene vacature waarvoor jij je bed uitkomt in de ochtend dan hoor ik graag van je!

Nick, recruiter Team Timmer

Nicky@jobxion.nl

office coördinator

Maak kennis met Marianne Hakobian!

 • effectief
 • aandachtig
 • oplossingsgericht

Ik zal me even voorstellen… Sinds juni 2015 ben ik werkzaam voor JobXion. Vanaf dat moment heb ik verschillende leuke functies mogen uitoefenen. Ik ben zowel recruiter als office coördinator geweest en dit jaar is het een combinatie van deze twee functies! Fijn om weer in contact te staan met onze vakmannen om de passende uitdaging te vinden!

In mijn functie vind ik het belangrijk dat deze vakmannen, maar ook de klanten mij weten te vinden. Ik kom graag met de juiste oplossing kom, want ik ben van nature oplossingsgericht ingesteld. Ook voor vragen over administratie en loon, kan ik benaderd worden. Ik zoek het graag uit. Bij JobXion is geen een dag hetzelfde en dat maakt het zo leuk. De branche is heel dynamisch en ik ga graag samen voor het beste resultaat!

Sinds een jaar ben ik getrouwd en woon ik in Druten. Van de stad naar een dorp, maar dat bevalt heel goed.

Schroom niet om me te benaderen voor een werk dat bij je past of andere vragen. Get in Xion!

Marianne, office coördinator en recruiter

marianne@jobxion.nl

marketing recruiter

Maak kennis met Cheryl Venroy!

 • ondernemend
 • betrouwbaar
 • samenwerken

Even kennis maken..

Ik ben Cheryl Venroy en sinds september 2017 werkzaam bij JobXion. Mijn functie is marketing recruiter. Ik hou mijzelf bezig met passend werk vinden voor timmermannen die voor ons aan de slag willen in de regio Brabant. Daarnaast verzorg ik de marketing voor mijn team, Team Timmer. Dit doe ik samen met de afdeling Marketing en de Marketing Recruiter van Team Installatie. Het leuke aan mijn werk is dat ik veel contact heb met mijn medewerkers en hierdoor een échte band kan opbouwen. Daarnaast is het voor mij een uitdaging om mijn team te ondersteunen op het gebied van marketing, zoals het posten van leuke berichten op Facebook en LinkedIn.

Zelf houd ik erg van gezelligheid. Ik kom dan ook uit het bourgondisch Den Bosch. In mijn vrije tijd ga ik graag een hapje eten of een drankje doen met vrienden en vriendinnen. Naast gezelligheid kan ik mij volledig ontspannen in mijn hobby paardrijden. Neem gerust contact met mij op (whatsappen mag ook)!

Cheryl, marketing recruiter Team Timmer

Cheryl@jobxion.nl

06-27065572

jobcoach

Maak kennis met Hanneke de Bakker!

 • samenwerken
 • betrokken
 • oog voor talent

Ik ben Hanneke, sinds begin vorig jaar ben ik met plezier werkzaam voor JobXion. Als jobcoach bouw ik iedere dag samen met mijn collega’s van Team Timmer en onze timmertalenten aan een mooie toekomst. Het samenbrengen van succesvolle bouwbedrijven en aanstormend timmertalent geeft mij dag in dag uit voldoening. Positieve begeleiding en intensief contact zijn voor mij de sleutelwoorden om mijn leerling timmermannen te laten slagen.

Wij geven talentvolle kandidaten de perfecte kans om werken en leren te combineren in een uniek BBL-treaject. Durf jij te timmeren aan je eigen weg? Neem dan direct contact met mij op!

Hanneke, jobcoach Team Timmer

hanneke@jobxion.nl

 

coördinator Polen

Maak kennis met Agnieszka Wiszniowska!

 • behulpzaam
 • secuur
 • relatiebeheerder

Ik ben Agnieszka en ik werk sinds juli 2017 met veel plezier als coördinator bij JobXion. Mijn voornaamste doel is het probleemloos begeleiden van Poolse timmermannen naar hun Nederlandse werkgevers. Ik ben erg behulpzaam en secuur en vind een goede werksfeer erg belangrijk. Verder houd ik van lezen, films kijken en reizen. Kom je uit Polen en heb je interesse om in de bouw en techniek te werken? Ik help je graag.

Agnieszka, coördinator Polen Team Timmer

Agnieszka@jobxion.nl

installatie teammanager

Maak kennis met Renée Zweekhorst!

 • enthousiast
 • resulaatgericht
 • direct

Hoi, ik ben Renée Zweekhorst en sinds januari werk ik bij JobXion als commercieel manager. Samen met recruiters en accountmanagers ben ik verantwoordelijk voor onze kandidaten en klanten die werken in de installatietechniek. Met veel plezier werken wij samen in een gezellig team aan ons doel: bedrijven snel te helpen aan de passende Europese vakman en om vakmannen een carrière die past aan te bieden.

Van mijn werk krijg ik veel energie, wat ik goed kan gebruiken voor de dingen die ik daarnaast graag doe: reizen, sporten, koken en eten!

Renée Zweekhorst, Manager Team Installatie

renee@jobxion.nl

Accountmanager

Maak kennis met Jorik!

 • loyaal
 • gemotiveerd
 • resultaatgericht

Jorik Knol is sinds september 2013 werkzaam voor JobXion. Loyaliteit richting klant & kandidaat siert hem. Hij weet hoofdzaken van bijzaken te onderscheiden en is een prettige gesprekspartner. Gemotiveerd gaat hij te werk en zal samen met zijn collega’s een passende match bewerkstelligen. Resultaatgericht en kwaliteit leveren zijn de sleutelwoorden, ook als volleyballer in het eerste van AVV Keistad.

Jorik, accountmanager voor Utrecht

jorik@jobxion.nl

accountmanager

Maak kennis met Wesley van Breda!

 • commerciële drive
 • doorzettingsvermogen
 • direct

Mijn naam is Wesley van Breda en ben vanaf 2016 werkzaam voor JobXion. 2018 begon goed, vanaf dat moment mag ik als accountmanager Elektro en Installatie voor de regio Randstad aan de slag. Tot eind 2017 ben ik vooral actief geweest in de regio Gelderland waarin in zowel de bouw als techniek klanten in mijn portofolio had. Mijn functie zorgt ervoor dat ik elke dag met een voldaan gevoel naar huis kan gaan, de afwisseling die ik heb in mijn baan, de dynamiek en de vrijheid zorgen ervoor dat ik mij als een vis in het water voel bij JobXion.

Mijn commerciële drive, directheid en doorzettingsvermogen hebben mij gebracht waar ik nu sta als accountmanager. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven en het spoor van succesvol willen zijn achtervolgt mij altijd. Mijn doel binnen JobXion is dan ook een succesvolle regio neerzetten waarin de bedrijven JobXion leren kennen als een bedrijf dat kwaliteit wil leveren en zich bewust bezig houdt met de kandidaten. Regio Randstad wordt een mooie uitdaging met een enorme potentie.

Verder ben ik verloofd, verwachten mijn verloofde en ik dit jaar ons nieuwe huis te betrekken. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden rondom familie en vrienden om er altijd wat gezelligs van te maken. Verder sport ik twee keer per week en ben ik nooit vies van een potje “call of duty” op mijn xbox.

Wesley, accountmanager Team Installatie

wesley@jobxion.nl

recruiter

Maak kennis met Janneke van der Korput!

 • enthousiast
 • ondernemend
 • positief

Goedendag! Ik ben Janneke van der Korput en ik werk sinds juni 2017 bij JobXion. Ik heb het erg naar mijn zin bij JobXion en het motiveert mij enorm om mijn medewerkers aan het werk te helpen én te houden! Binnen JobXion fungeer ik als recruiter. Dit betekent dat ik mijzelf veelal bezig houd met het vinden van passend werk voor mijn werkzoekende. Daarnaast houd ik mij ook bezig met het verzuim van alle flexkrachten! Ik streef naar een langdurige samenwerking en maak graag ruimte voor een gezellig praatje met mijn medewerkers. Ik vind het niet alleen belangrijk hoe het op het werk gaat, maar ook hoe het privé gaat. Zodra het met iemand privé goed gaat heeft dit vaak ook invloed op de werkprestatie.

Ik woon trouwens in een mooi vestingstadje in Brabant! Naast het harde werken besteed ik mijn tijd vooral aan het gezellig hebben met mijn familie en vrienden! Ik ben de jongste van vier meiden en ik heb het geluk dat ik inmiddels al aantal keer tante ben geworden!

Kan ik iets voor jou betekenen? Bel of WhatsApp mij dan gelijk!

janneke@jobxion.nl
06-50675595

coördinator Polen

Maak kennis met Monika Kameczura!

 • begripvol
 • doelgericht
 • resultaatgericht

Ik ben Monika en werk ruim een jaar met veel plezier als coördinator bij JobXion. Mijn doel is om het hele proces van vraag en aanbod soepel te laten verlopen. Om zo de perfecte match tussen klant en kandidaat te maken! Hierdoor hebben zij beide plezier in hun werk en dat is wat telt! Ik werk al ruim 9 jaar in de uitzendbranche. Elke dag is anders en dat is precies wat mijn werk zo leuk maakt. Elke dag het beste uit jezelf halen om successen te bereiken! In mijn vrije tijd ga ik graag naar de bioscoop, ben ik veel in de natuur en hou ik van lekker eten! Gezelligheid 🙂

Dus, kom je uit Polen en heb je interesse in een baan in de bouw of techniek? Ik help je graag verder!

Monika, coördinator Polen Team Installatie

monikak@jobxion.nl

installatie teammanager

Maak kennis met Leonie van Eenennaam!

 • pro-actief
 • meedenkend
 • spin in het web
 • organisatorisch

Leuk kennis te maken! Ik ben Leonie van Eenennaam en werk sinds december 2016 als Commercieel Coördinator binnen het Installatie Team en vanaf januari 2018 als teammanager voor ditzelfde team. Dit houdt in dat wij ons binnen het team bezighouden met alle loodgieters en elektromonteurs. Mijn taak is vraag en aanbod met elkaar matchen met alle daarbij behorende werkzaamheden. Meedenken in kansen in mogelijkheden doe ik graag samen met mijn collega’s met natuurlijk als doel dat de juiste kandidaat op het juiste project wordt geplaatst. Een duurzame relatie is immers voor alle partijen belangrijk!

Hoe ik dat doe? Een commercieel overleg op dinsdag organiseren, veel contact onderhouden met onze Poolse collega’s in Polen om zo de juiste kandidaten naar Nederland te sturen en er voor zorgen dat op maandag al onze flexkrachten hun contract en gereedschap hebben, zijn hier voorbeelden van. Als vrijdag alles geregeld en ready is voor de maandag, krijg ik een kick en een voldaan gevoel!

Leonie, Teammanager Team Installatie

Leonie@jobxion.nl

accountmanager

Maak kennis met Remco van Tuijl!

 • doorzettingsvermogen
 • resultaatgericht
 • klantgericht

Goedendag, ik ben Remco van Tuijl en werk sinds begin 2017 voor JobXion als accountmanager. Mijn doelen zijn winstgevend zijn voor het bedrijf, in contact te komen met nieuwe klanten én een professionele en warme band onderhouden met bestaande relaties. Wat is vooral leuk vind aan mijn werk, is dat ik op verschillende vlakken bezig met m’n job. Ik bekijk het vanuit het aspect van de klant en de kandidaat en daarnaast hoop je altijd de juiste match gemaakt te hebben met je team.

Ik kom uit Oisterwijk, voetbal is mijn grote hobby en tevens mijn passie. “scoren is dus mijn motto”  Kan ik iets betekenen voor jou? Laat het me weten!

Remco, accountmanager Team Installatie

Remco@jobxion.nl

accountmanager

Maak kennis met Matthy van Empel!

 • eerlijk
 • betrouwbaar
 • sparringpartner

Aangenaam, ik ben Matthy van Empel en werk vanaf juni 2017 voor JobXion als accountmanager. Ik ben 25 jaar en woon in het mooiste dorp van Nederland, namelijk Oisterwijk. Naast werken, heb ik wat andere hobby’s, waaronder; fitness, voetbal, uitgaan en het organiseren van feesten in de omgeving.

Elke dag ga ik met goede zin aan de slag om een langdurige relatie op te bouwen én te onderhouden met mijn klanten. Dit doe ik op basis van eerlijkheid en door mee te denken met de klant. Dit werkt alleen wanneer dit van twee kanten komt! Samen met mijn collega recruiter werf ik passende kandidaten op mooie vacatures die ik van mijn klanten ontvangen heb. Vanwege de schaarste op de markt, is dit niet vanzelfsprekend. Gelukkig kan ik bewijzen dat het niet onmogelijk is en heb ik al veel succesverhalen kunnen realiseren. Benieuwd naar wat ik voor uw bedrijf van betekenen? Ik hoor graag van u!

Matthy, accountmanager Team Elektro- en Installatietechniek

matthy@jobxion.nl

recruiter

Maak kennis met Joyce Reijnders!

 • positief
 • inlevend
 • enthousiast en verwantwoordelijk

Prettig kennis te maken, ik ben Joyce Reijnders en werk sinds januari 2017 voor JobXion als recruiter voor de regio Brabant. Wat ik voornamelijk leuk vind aan mijn werk is de juiste match maken tussen de kandidaat én vacature. Voor mij is het namelijk erg belangrijk, dat iedereen met plezier naar zijn of haar werk gaat. Dat wil ik dus natuurlijk ook voor mijn kandidaten! Daarnaast behandel ik al mijn kandidaten met respect en krijgen ze van mij, van het begin af aan het volste vertrouwen. Samen met accountmanager Remco, ben ik verantwoordelijk voor het zoeken van een passende baan voor vakmensen in de installatie,- en elektrobranche in heel Noord-Brabant.

Wanneer je met mij samen gaat werken, zal je mij leren kennen als een echt mensen-mens, eerlijk en positief ingesteld. Zelf ben ik geboren en getogen in het mooie Den Bosch. Dit hoor je ook terug in mijn lekkere Brabantse accent. In mijn vrije tijd, breng ik veel tijd door met familie, vriendinnen, en mijn hondje Tedje. Daarnaast houd ik ook erg van films en series kijken.

Ben jij loodgieter of elektromonteur en op zoek naar een prachtige uitdaging in Brabant? Neem dan snel contact met mij op, ik help je namelijk graag aan een leuke baan!

Joyce, recruiter Team Installatie

Joyce@jobxion.nl

office coördinator

Maak kennis met Lizzy van den Berg!

 • oplossingsgericht
 • accuraat
 • spin in het web

Hai, graag wil ik me even voorstellen! Ik ben Lizzy van den Berg en werk sinds augustus 2014 met veel plezier en uitdaging bij JobXion. Er zijn binnen JobXion al verschillende functies die ik heb mogen uitoefenen, zoals office manager en recruiter. Nu zit ik echt op m’n plek als Office Coördinator. Zo blijf ik zowel in contact met de klanten als de flexkrachten en fungeer ik als spin in het web voor Team Installatie! Klanten, flexkrachten en teamgenoten kunnen bij mij terecht voor vragen, uitdagingen en oplossingen.

Sinds vorig jaar woon ik samen met mijn man in Kesteren, in het weekend drink ik graag een drankje en waag ik wel eens een dansje:). Gezellig samen met vrienden en vriendinnen! Ik ben 5 dagen in de week te vinden op het kantoor van JobXion in Tiel. Mocht je me niet kunnen bereiken, dan is de kans groot dat ik ergens op het strand zit in een tropische omgeving met een groot bord eten op schoot, mijn hobby’s zijn namelijk reizen en koken (+lekker eten 😉 ).

Lizzy, Office Coördinator Team Installatie

lizzy@jobxion.nl

Coördinator Polen
teammanager

Maak kennis met Jan-Willem!

 • pro-actief
 • resultaatgericht
 • signalerend

Beste lezer,

Ik ben Jan-Willem Bakx. Ik werk nu 10 jaar bij JobXion. Ik heb al verschillende leuke functies gehad binnen JobXion van stagiair, recruiter, accountmanager, operationeel manager, team manager tot nu in 2018 manager Team Beton! Zoals je kunt lezen zorgt JobXion iedere keer weer voor een nieuwe uitdaging wat maakt dat ik iedere dag met veel plezier aan het werk kan!

Sinds 2015 ben ik de trotse vader geworden van een tweeling waar veel van mijn vrije tijd in gaat zitten ;). Om fit te blijven ga ik graag wandelen en kickboksen en om te ontspannen een hapje eten met mijn vrouw en vrienden om daarna nog ergens gezellig te borrelen.

Voor alle vraagstukken op het gebied van personeel & beton kan je bij mij terecht. Speerpunt voor 2018 is een betonopleiding voor de burgerlijke en utiliteitsbouw. Naast leerlingen kunnen wij u ook voorzien van Nederlandse vakmensen, leermeesters, voormannen, en Europese vakkrachten. Wilt u graag een keer sparren over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op via telefoon of mail.

Jan Willem, manager Team Beton

janwillem@jobxion.nl

accountmanager

Maak kennis met Dennis van Gessel!

 • initiatiefnemer
 • motivator
 • ondernemend

Beste lezer, via deze weg wil ik me graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Dennis van Gessel en ben sinds maart 2016 werkzaam bij JobXion. Gestart als stagiair, gegroeid naar de functie van recruiter, om uiteindelijk momenteel werkzaam te zijn als accountmanager binnen Team Beton. Ik ben destijds gestart binnen Team Beton en het team niet meer verlaten. Samen met mijn collega’s probeer ik de betonbedrijven van Nederland met betontimmerlieden uit Europa te verenigen.

Ben je op zoek naar ervaren bouwpersoneel, leerlingen in de bouw of Europese vakmannen voor het betonproject? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ook andersom, ben je op zoek naar een baan als betontimmerman? Bel, mail, app of sms mij op onderstaande contactgegevens.

Dennis, accountmanager Team Beton

dennisvg@jobxion.nl

06-55489884

Coördinator Polen
manager Facilitair

Maak kennis met Kevin de Quay!

 • klantgericht
 • teamspeler
 • flexibel

Hallo, ik ben Kevin de Quay en werk sinds oktober 2016 als facilitair manager bij JobXion. Als manager zorg ik samen met mijn team voor alle facilitaire zaken binnen JobXion, voor zowel het personeel bij ons op kantoor als de uitzendkracht. De diversiteit en de uitdagingen die elke dag voorbijkomen, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar Tiel kom. Het ene moment ben ik bezig met het regelen van goede huisvesting voor onze arbeidsmigranten, terwijl ik het volgende moment bezig ben met het wagenparkbeheer.  Prioriteiten stellen is voor mij elke dag belangrijk, zo zorg ik ervoor dat iedereen optimaal zijn werk kan doen. Naast deze werkzaamheden, maak ik ook graag een dolletje op zijn tijd;).

Kevin, manager Facilitair

kevin@jobxion.nl

 

facilitair

Maak kennis met Erik Hendriksen!

 • loyaal
 • kwaliteitsgericht
 • collegiaal

Graag stel ik me aan jullie voor. Ik ben Erik Hendriksen. Sinds september 2011 ben ik werkzaam voor JobXion. Na allerlei functies te hebben vervuld binnen het bedrijf, ben ik uiteindelijk sinds eind 2014 fulltime op de afdeling facilitair terecht gekomen. Binnen de afdeling facilitair houd ik me vooral bezig met de inkoop van bedrijfskleding, hand- en elektrisch gereedschap en de huisvesting voor onze arbeidsmigranten. Verder verzorg ik de Nen 3140 keuring van ons elektrisch gereedschap en zorg ik samen met mijn collega Grzegorz dat onze woningen voldoen aan alle eisen van de SNF( Stichting Normering Flexwonen.

Woonachtig ben ik in het het plaatsje Driel samen met mijn vrouw en twee kinderen. Ik hou van gezelligheid, dus een feestje met een hapje en een drankje daar ben ik altijd wel voor in.

Erik, facilitair medewerker

erik@jobxion.nl

receptioniste

Maak kennis met Anneloes Stek!

 • representatief
 • vriendelijk
 • betrouwbaar

Hoi, mijn naam is Anneloes Stek. Sinds begin februari 2017 ben ik werkaam bij Jobxion als receptioniste. Daarnaast beheer ik samen met mijn manager ook het wagenpark. Mijn baan is erg afwisselend wat het juist zo leuk maakt. Ik vind het belangrijk dat onze klanten en uitzendkrachten goed te woord worden gestaan en een welkom gevoel krijgen als ze langs komen. Ik geef graag een kop koffie weg en deel zelfs een goed ontbijt uit, als een arbeidsmigrant in Nederland arriveert. Wanneer mag ik jou ontvangen op ons kantoor in Tiel?

Anneloes, receptionist Team Facilitair

anneloes@jobxion.nl

coördinator leerlingen

Maak kennis met Anita van Baaren!

 • energiek
 • ondernemend
 • betrokken

Hoi, ik ben Anita van Baaren en ben sinds oktober 2016 werkzaam voor JobXion. Ik woon nu 16 jaar in Veenendaal en kom oorspronkelijk uit Opmeer (dorpje ergens bovenin). Mijn werk is ook wel een soort hobby, maar wat ik in mijn privétijd leuk vind, is oefenen om de oudste prima ballerina te worden :P!

Ik ga elke dag vol energie en overgave aan het werk. Mijn doel? Jongeren aan een passende baan en opleiding helpen en ervoor zorgen dat het tekort aan personeel in de bouw en techniek verminderd wordt. Jongeren en BBL-trajecten inzetten is echt aan mij besteed, ik leg graag verbanden tussen instanties om zo werkgevers en deze jongeren aan elkaar te koppelen. Een persoonlijke band opbouwen is hierbij heel belangrijk. Alleen zo wordt het een succesvol traject. Ik voel me zeer betrokken bij de jongeren en ga ondernemend te werk. Stilzitten en afwachten is niets voor mij. Interesse in wat ik voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Ik sta je graag te woord!

Anita, coördinator leerlingen

anita@jobxion.nl

recruiter

Maak kennis met Rianne Bos!

 • motiverend
 • enthoustiast
 • oprecht

Hi allemaal, ik ben Rianne Bos en ben al sinds februari 2015 werkzaam voor JobXion. Ik ben begonnen als recruiter bouw & techniek en heb een lange tijd in de regio Gelderland gewerkt. In 2017 is mijn zoontje Mans geboren en vanaf december 2017, net na mijn zwangerschapsverlof, ben ik begonnen met een nieuwe uitdagende functie Corporate recruiter. In deze functie wil ik mensen overtuigen om een enthousiast team van collega’s te komen versterken.

Mijn voornaamste doel is mensen met plezier naar hun werk laten gaan! Ik kijk hierbij goed iemands kwaliteiten en competenties! Mijn uitdaging is het zien van de persoon achter zijn of haar CV. Elke keer word ik verrast en weet ik als geen ander dat een Cv, maar een Cv is. Heb jij interesse om mijn collega te worden? Ik hoor graag van je!

Rianne, corporate recruiter

rianne@jobxion.nl

backoffice coördinator

Maak kennis met Tanja!

 • analytisch
 • kwaliteitsgericht
 • nauwkeurig

Hoi, mijn naam is Tanja Beelen. Ik ben sinds 2 november 2015 werkzaam bij Jobxion en woonachtig in Wijchen. Inmiddels vervul ik de functie Backoffice Coördinator. In deze rol houd ik me bezig met het coördineren en ondersteunen van de dagelijkse werkzaamheden in het Back Office team, begeleid ik de medewerkers van het team zodanig dat de optimale voortgang van de werkzaamheden van het team zowel in kwalitatieve als in kwantitatieve zin wordt gerealiseerd. Daarnaast ondersteun ik de andere afdelingen in een stukje ziekteverzuim en maak ik diverse rapportages voor Jobxion.

Work hard in silence, let your succes be your noise 😉

Tanja, backoffice coördinator

tanja@jobxion.nl

junior HR manager

Maak kennis met Piet van den Heijkant!

 • helikopterview
 • motiverend
 • ondersteunend

Hallo allemaal, ik ben Piet van den Heijkant en ik werk sinds oktober 2015 bij JobXion. In die tijd heb ik meerdere rollen vervuld, maar sinds de zomer van 2016 ben ik werkzaam als HR medewerker/adviseur. In deze rol houd ik me bezig met veel verschillende dingen. Zo sta ik medewerkers en managers bij als er vragen zijn over HR gerelateerde zaken, maar ik zoek en werk ook zaken uit die te maken hebben met de uitzendkrachten. Doordat ik goed het overzicht kan bewaren bij veel informatie en hieruit goed kan analyseren wat belangrijk is voor ons bedrijf, draag ik mijn steentje bij aan onze organisatie. Verder geef ik interne trainingen waarbij ik mensen motiveer voor nieuwe projecten en uitleg geef over bestaande en nieuwe zaken. Ook voor een (flauw) grapje ben je bij mij aan het juiste adres ; ).

Piet, Junior HR Manager

piet@jobxion.nl

office coördinator

Maak kennis met Robbin Lueks!

 • nauwkeurig
 • zelfstandig
 • commercieel inzicht

Aangenaam, ik ben Robbin Lueks. Ik ben sinds april 2017 werkzaam voor JobXion en woonachtig in een heel klein dorpje tussen Arnhem en Nijmegen. In mijn functie als office coördinator ben ik nauw betrokken bij vele afdelingen binnen JobXion. Ik ben verantwoordelijk voor de totale dossiercontrole van onze uitzendkrachten. De dossiers moeten tijdig afgerond worden en ik controleer of mijn collega’s alles op de juiste manier hebben aangeleverd. Alles moet natuurlijk goed geregeld zijn! Naast mijn werkzaamheden als office coördinator zorg ik, samen met mijn backoffice collega’s, voor een juiste en tijdige verloning van onze uitzendkrachten. Mijn werk is zeer afwisselend, elke dag weer leer ik nieuwe dingen.  Mijn motto: “The only way to do great work is to love what you do”.

Naast mijn werk besteed ik mijn tijd vooral aan vrienden en familie, shoppen, mijn hondje Noor en ben ik ook zo’n drie keer per week op het voetbalveld te vinden.

Robbin, office coördinator Team Backoffice

Robbin@jobxion.nl

backoffice medewerker

Maak kennis met Suzanne Minnebreuker!

 • secuur
 • concentratievermogen
 • samenwerken

Aangenaam! Mijn naam is Suzanne Minnebreuker. Ik woon in de mooie stad Tiel waar ons pand zich bevind. Ik ben sinds september 2017 werkzaam op de afdeling backoffice. Hier werk ik 3 dagen in de week, dit zijn de dinsdag, donderdag en vrijdag. Als backoffice medewerker houd ik mijzelf bezig met het invoeren van mutaties. Ik zorg ervoor dat de gegevens van zowel de klant als de kandidaat juist in ons systeem worden gezet, zodat er juist en tijdig verloond en gefactureerd kan worden. Voor dit werk moet je erg secuur zijn en dat is ook zeker een eigenschap die ik bezit. Ook moet je goed je concentratie weten vast te houden.

Ik hoop er zelf voor te kunnen zorgen dat door mijn bijdrage onze verloning zo soepel mogelijk verloopt. Zo min mogelijk fouten dus! Naast mijn baan als backoffice medewerker, zorg ik voor mijn man en zoontje. Mijn zoontje Ryan is 23 juni 2017 geboren en daar heb ik mijn handen vol aan! In mijn vrije tijd vind ik het leuk om spelletjesavonden met de familie te houden, series te kijken en met mijn gezin er lekker op uit te gaan.

Suzanne, backoffice medewerker

suzanne@jobxion.nl

marketingmanager

Maak kennis met Nathalie van der Molen!

 • creatief
 • ondernemend
 • geduldig

Hai allemaal, wat leuk dat je meer over mij wilt weten. Ik ben werkzaam als marketing,- en communicatiemanager voor JobXion. Vanaf april 2016 heb ik met veel plezier de gehele marketing opgezet en bepaald. Inmiddels staat het marketingbeleid als een huis, maar ik blijf op zoek blijven naar mooie kansen om onszelf te profileren. Ik ontwikkel en bedenk campagnes en anticipeer op de huidige arbeidsmarkt. Mijn team motiveer ik om zichzelf te ontwikkelen, ik kijk graag naar wat iemand kan. Verder kan ik zeggen dat ik ondernemend, enthousiast en creatief ben en dit straal ik graag uit naar mijn team en omgeving.

Verder kan ik wel zeggen dat ik graag creatief bezig ben in mijn privé-leven, zo volg ik naailes om kleding en andere leuke dingen te maken. Ik verras graag familie en vrienden met leuke uitstapjes en mijn grootste passie is toch wel skiën! Heerlijk even m’n hoofd leegmaken en nieuwe ideeën opdoen.

Kan ik iets voor jou betekenen of jij iets voor JobXion? Dan hoor ik dat graag!

nathalie@jobxion.nl

06-27362868

marketingmedewerker

Maak kennis met Anne Bouwmeester!

 • enthousiast
 • overtuigend
 • content creërder

Hoi! Ik ben Anne Bouwmeester en werk sinds januari 2017 met veel plezier bij JobXion. Toen ik begon bij JobXion had ik een half jaar werkervaring achter de rug, nog een starter dus. In ruim een jaar bij JobXion heb ik mij kunnen ontwikkelen tot een marketingprofessional. Ik hou mij bezig met de social media kanalen, facebook advertenties, content creëren, interne communicatie en het grotere marketing plaatje van JobXion. Elke dag is anders en elke dag is de uitdaging. Dat maakt mijn werk zo leuk! Mijn doel? Elke dag blijven vernieuwen. De bouw en techniekbranche verandert snel en marketing nóg sneller. Aan het eind van de werkdag rij vanuit Tiel terug naar mijn geliefde woonplaats Deventer.

Anne, marketing en communicatie

Anne@jobxion.nl

afstudeerstagiaire

Maak kennis met Kim Laurens!

 • enthousiast
 • secuur
 • creatief

Ik ben Kim Laurens en ben in september 2017 met veel enthousiasme begonnen aan mijn afstudeerperiode bij JobXion. Ik zoek voor JobXion extra marktkansen in het buitenland en geef advies hoe die kansen aan te pakken. Dit doe ik zo uitgebreid en secuur mogelijk.

Buiten mijn studie-uren ben ik graag samen met familie en vrienden om lekker te ontspannen en leuke herinneringen te maken. Ik rij elke dag van Ede naar Tiel en terug, waar ik op de binnendoor weggetjes kan genieten van de opkomende zon of het door de mist mystieke landschap.

Kim, afstudeerstagiaire Team Marketing

Kim@jobxion.nl

teammanager Polen

Maak kennis met Celina van Andel!

 • betrokken
 • verantwoordelijk
 • doorzettingsvermogen

Hallo, mijn naam is Celina van Andel. Ik werk sinds 2016 met veel plezier en enthousiasme bij JobXion. Ik ben verantwoordelijk voor de recruitment-afdeling in Polen. Ik ben getrouwd met Arjen en we hebben samen een mooie tweeling, Sara en Lukas. In mijn vrije tijd verdiep ik me in psychologie. Ik hou van reizen en in de tijd die er over blijft, probeer ik ook nog te sporten.

Celina, manager Team Polen

celina@jobxion.nl