Is het beroep elektromonteur of juist het beroep installatiemonteur jouw passie? Check dan onze vacatures:

Allround Loodgieter Sanitair Bleiswijk

Functiegebied: Installatietechniek WLocatie: Bleiswijk

Heb jij spierballen? Heb jij technisch inzicht?  Vind jij het leuk om iets van A tot Z op te zetten? En ben jij allrounder in het loodgietersvak? Dan zoek ik jou! Voor een familiebedrijf in Bleiswijk heb ik een allround loodgieter nodig. En het ...

1e elektromonteur Soest vast contract

Functiegebied: Installatietechniek ELocatie: Soest

Ben jij klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar? Spreken projecten zoals het ombouwen van een oude kazerne je aan? Wil jij een vast contract en ben jij een 1e elektromonteur uit de omgeving van Soest? Is je antwoord op al deze vragen ja? Dan zoek ...

Loodgieter Amersfoort

Functiegebied: Installatietechniek WLocatie: Amersfoort

Tot en met de lente volgend jaar aan het werk als loodgieter in Amersfoort? Wil jij graag als ervaren loodgieter meehelpen aan goede zorg voor mensen die extra hulp nodig hebben? Dan hoor ik graag van jou! ...

Woningbouw elektromonteur Rotterdam vast contract!

Functiegebied: Installatietechniek ELocatie: Rotterdam

Dagelijks sta jij in de hoogste gebouwen en installeer je met je collega’s alle elektrotechnische installaties. Je vindt het heerlijk om op de bouw je skills te tonen en installaties tot leven te laten komen. Dit doe je het liefst in de complex...

Meewerkend Voorman

Functiegebied: Leerling installatietechniek ELocatie: Diemen

Voor een gevestigd installatiebedrijf in Diemen zijn wij op zoek naar een meewerkend voorman die graag verschillende werkzaamheden uit voert. ...

Allround Elektromonteur vast contract!

Functiegebied: Installatietechniek ELocatie: Elst

Werk jij graag in een klein en gezellig team? Heb jij ervaring als elektromonteur? En wil je nog meer leren? Dan zoekt dit mooie familiebedrijf uit Elst jou! Je zal niet alleen leuke afwisselende werkzaamheden uitvoeren, je kan ook nog eens na 7 maan...

1e elektromonteur Amersfoort vast contract

Functiegebied: Installatietechniek ELocatie: Amersfoort/ Almere

Ben jij op zoek naar een vaste baan? Kan jij zelfstandig werken? En kom je uit de omgeving van Amersfoort? Dan ben ik op zoek naar jou! Voor een ervaren en succesvol installatiebedrijf ben ik op zoek naar elektromonteurs die van afwisseling houden? B...

Elektromonteur Amsterdam Detavast

Functiegebied: Installatietechniek ELocatie: Schiphol

Wil jij werken voor de grootste luchthaven van Nederland als elektromonteur? Dat kan! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een zelfstandige elektromonteur met minimaal 5 jaar ervaring. Samen met je nieuwe collega's werk je mee aan het re...


Wij zijn Team Installatie West en we helpen jou graag een volgende stap te maken in jouw carrière!

Rosalie Lansdaal
commercieel manager
Jorik Knol
Accountmanager
Tom de Vries
accountmanager
Mustafa Özer
accountmanager
Gökhan Kadioglu
accountmanager
Monika Kameczura
accountmanager
Marit de Vries
jobcoach
Natalia Cronen
recruiter

Installatiemonteur

Als installatiemonteur installeer je zowel eenvoudige als ingewikkelde werktuigkundige installaties en onderdelen daarvan. Denk aan gasinstallatie, rioleringen met beluchting, hemelwater afvoersystemen, warmte terug win-installaties (WTW systemen), CV installaties, verwarmings- en airconditioningssystemen en sanitaire voorzieningen. Vervolgens maak je die installaties gebruiksklaar. Je stelt besturingsprogramma’s in en regelt installaties in. Je werkt in woningen, nieuwbouw, flats en utiliteitsgebouwen zoals ziekenhuizen, kantoorgebouwen en scholen. Een installatiemonteur wordt ook wel een monteur woning, monteur woningbouw of monteur werktuigkundige installaties genoemd.

Vacature installatiemonteur

Hé installatiemonteur… zoek je installatiemonteur vacatures? Dan ben je bij JobXion zeker aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring als uitzendbureau in de bouw & techniek, krijgen wij altijd aanvragen voor installatiemonteurs. Van CV-monteurs tot onderhoudsmonteurs en van servicemonteurs tot loodgieters… wat je ook bedenkt,wij hebben jouw installatietechnische vacature!

Met JobXion aan de slag als installatiemonteur

Zodra je hebt gesolliciteerd op één van onze vacatures, ga je via ons werken als installatiemonteur. Je komt bij ons in dienst en wij zetten jouw skills en expertise in op diverse projecten bij verschillende bedrijven. Je werkt op uitzendbasis via ons, maar met de zekerheid van aaneensluitend werk. We zorgen er namelijk voor dat de projecten op elkaar aansluiten en je dus vast aan het werk bent. De ene keer werk je een week op een project, waar je vervolgens bij een nieuw project een half jaar aan de slag gaat. Is er sprake van een klik tussen jou en een bedrijf? Dan kan het zomaar zijn dat zij jou overnemen en dus in vaste dienst nemen. Kortom, aan de slag als installatiemonteur via JobXion, staat gelijk aan een baan waarin je diverse omgevingen ziet en veel ervaringen opdoet.

Werken als installatiemonteur

Werken als installatiemonteur is zeker niet altijd en overal hetzelfde. De taken van een installatiemonteur zijn vaak heel verschillend. Zo kan het zijn dat je bijvoorbeeld verwarmingen aanlegt in een woning of een bedrijfspand. Maar ook het aanleggen van waterleidingen kan onder jouw verantwoording vallen. Gasleidingen behoren ook tot één van de onderdelen die een installatiemonteur kan aanleggen. Denk hier bijvoorbeeld aan een gasleiding in de keuken. Daarnaast komen installatiemonteurs ook vaak om de hoek bij het installeren en inrichten van een badkamer. Al het leidingwerk en aansluitwerk wordt uitgevoerd door de installatiemonteur. Alle bovenstaande werkzaamheden zijn nog maar een kleine greep van de taken van een installatiemonteur. Werken als installatiemonteur is gewoonweg geen dag hetzelfde. En precies dát maakt dit beroep zo leuk, toch?

JobXion heeft een groot aantal vacatures voor ervaren en onervaren installatiemonteurs open staan. Check daarom direct het aanbod en reageer.

Leerling installatiemonteur

Ook als je het vak van installatietechniek nog niet onder de knie hebt, is JobXion een goede keuze voor jou. Waarom? Wij hebben een groot aantal opties open staan om als leerling installatiemonteur het vak te leren van een échte professional. Daarnaast volg je tegelijk een opleiding via ons, zodat je uiteindelijk volledig zelfstandig als installatiemonteur op pad kunt gaan. Bekijk ons leerling installatiemonteur aanbod en reageer!

Vacatures installatiemonteur, je vind ze bij JobXion

Of je nu als installatiemonteur-W, CV-monteur, allround installatiemonteur, verwarmingsmonteur of bijvoorbeeld als loodgieter aan de slag wilt, JobXion heeft jouw vacature. Zodra je via ons aan de slag gaat als installatiemonteur, kun jij rekenen op:

 • het feit dat je meteen aan het werk kan gaan als installatiemonteur
 • een passend salaris dat we wekelijks uitbetalen
 • CAO inschaling en bijbehorend pensioenfonds
 • werk voor langere tijd dat bestaat uit aansluitende projecten
 • wen mogelijk vast dienstverband als een opdrachtgever je overneemt
 • ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • elektrisch gekeurd gereedschap dat je van ons in bruikleen neemt
 • persoonlijke aandacht en bereikbaarheid

Zie jij het wel zitten om als installatiemonteur via JobXion aan de slag te gaan? Reageer vandaag nog, zodat je zo snel mogelijk aan het werk kan. Wij zitten er klaar voor!


Elektromonteur

Een monteur elektrotechniek is een deskundige die elektrotechnische machines en apparaten installeert, onderhoudt of herstelt. Deze elektrotechnische apparatuur (in het Engels vaak ook devices genoemd) zit bijna overal in. Van voertuigen tot liften en van een lopende band in een fabriek tot de apparatuur voor het verwarmen of beveiligen van je huis. De werkzaamheden zijn dan ook heel divers en bestaan bijvoorbeeld uit het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties en apparatuur. In bedrijf nemen van nieuwe systemen en installaties. Oplossen van storingen door het maken van analyses en uitvoeren van reparaties en modificaties. Uitvoeren van testprogramma’s. Bestellen van nieuwe onderdelen. Verwerken van reparaties, storingen en onderhoud in een logboek. Afhankelijk van je ervaring zullen je werkzaamheden variëren in het leiden, adviseren, uitvoeren of assisteren bij werkzaamheden.

Elektromonteur vacatures

Dus, je zoekt elektromonteur vacature? Dan ben je bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, zeker aan het juiste adres. Wij voorzien onze klanten namelijk al sinds 2004 van o.a. elektromonteurs. De ene elektromonteur vacature is de andere natuurlijk niet. Dat begrijpen wij, net als jij, als geen ander. Maar of je nu als 1e elektromonteur, leerling elektromonteur, allround elektricien of bijvoorbeeld hulpmonteur of 2e elektromonteur aan de slag wilt, wij hebben een passende vacature voor jou.

Met JobXion aan de slag als elektromonteur

Zodra je solliciteert op een elektromonteur vacature bij JobXion en je wordt aangenomen, kom je bij ons in dienst. Wij zenden jou uit naar onze klanten. Wat dit precies inhoudt? Eigenlijk komt het erop neer dat je meewerkt aan de meest uiteenlopen projecten bij verschillende bedrijven. Soms voor een week, een maand of voor een langere periode. Is er een echte klik tussen een bedrijf en jou en hebben zij plek om jou vast in dienst te nemen? Dan zullen ze dat zeker doen! Kortom, een baan als elektromonteur bij JobXion, staat gelijk aan een baan waarin je veel ziet, leert en uitvoert. En dan de kans nog om overgenomen te worden natuurlijk.

Werken als elektromonteur

Werken als elektromonteur is echt niet altijd en overal hetzelfde. Je kunt jouw specialisatie in de installatie, het onderhouden, repareren en/of testen van elektrotechnische installaties en systemen bij verschillende bedrijven inzetten. Denk bijvoorbeeld aan installatiebedrijven, woning- en utiliteitsbouw, industrie of andere elektrotechnische ondernemingen. Werken als elektromonteur via JobXion betekent dat jij jouw ervaring veelal bij diverse bedrijven op verschillende opdrachten in kunt zetten. Wat denk je van een groot nieuwbouwproject? Waar je meterkasten afmonteert of bij een beveiligingsbedrijf waar je o.a. camera’s zal installeren? Je kunt het zo gek niet bedenken of JobXion heeft een elektromonteur vacature die bij jouw wensen en behoeften aansluit.

Leerling elektromonteur

Ook als je nog geen ervaring hebt als elektromonteur, is JobXion de juiste keuze. Wij bieden namelijk een speciaal opleidingstraject aan, aan leerling elektromonteurs. Met een praktijkbegeleider aan je rechterhand én een opleiding die wij voor je betalen, leer je alle fijne kneepjes van het vak. Daar bovenop krijg je ook “gewoon” je salaris en bouw je een schat aan ervaring op bij diverse opdrachtgevers. Kortom, een werken en leren traject waarin je het vak van elektromonteur eigen maakt én salaris ontvangt. Een win-win-situatie als je het ons vraagt. Bekijk hier de leerling elektromonteur mogelijkheden.

Vacatures in de elektrotechniek, je vind ze bij JobXion

Dus, jij bent op zoek naar vacatures elektrotechniek? Om precies te zijn zoek je werk als elektromonteur… check direct onze openstaande elektromonteur vacatures en solliciteer. Zodra je via ons aan de slag gaat als elektromonteur, beloven wij jou:

 • dat je direct aan de slag kunt als elektromonteur
 • een goed salaris dat we wekelijks aan je uitbetalen
 • CAO inschaling en bijbehorend pensioenfonds
 • langdurig werk als elektromonteur bestaande uit aansluitende projecten
 • de kans om overgenomen te worden door het bedrijf
 • ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden
 • elektrisch gekeurd gereedschap dat je gewoon van ons in bruikleen mag nemen
 • persoonlijke aandacht en goede bereikbaarheid

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op een van de elektro-vacatures en ga aan de slag! Wij zitten klaar voor jouw sollicitatie 😉