Hypotheek

Samen bouwen aan jouw toekomst

Je werkt voor JobXion als uitzendkracht. Privé heb je je zaakjes goed op orde. Tijd voor een nieuwe stap, een eigen huis. Dat lonkt wel, vooral nu de hypotheekrente zo laag is. De vraag is alleen: Maak je kans op een hypotheek als uitzendkracht?

Wij hebben het verlossende woord voor je: Ja, je maakt kans op een hypotheek! De Arbeidsmarktscan maakt deze kans namelijk haalbaar. Het is een initiatief van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen), waar JobXion bij aangesloten is, én een aantal hypotheekbanken en adviseurs. Steeds meer banken sluiten zich aan, dus dat is goed nieuws. Eindelijk wordt flexibel werken geaccepteerd en als nieuwe norm gezien!

De perspectiefverklaring

Met de perspectiefverklaring wordt het voor jou en alle andere uitzendkrachten makkelijker om een hypotheek aan te vragen voor het kopen van een eigen huis. Na een jaar voor een uitzendorganisatie te hebben gewerkt, kan je al een perspectiefverklaring verkrijgen. Met dit document kan je dus een hypotheek aanvragen.

De perspectiefverklaring kijkt naar jouw toekomstige mogelijkheden om een inkomen te vergaren. De verklaring is gebaseerd op een (data)analyse van de arbeidsmarktpositie van jou, de aanvrager. Daarnaast hechten geldverstrekkers ook belang aan het eigen oordeel van uitzendbureaus over de (toekomstige) inzetbaarheid van jou als uitzendkracht. Daartoe behoort onder andere een kritische blik op je cv, werkervaring, referenties, eerdere beoordelingen en persoonlijke gesprekken. De perspectiefverklaring heeft bij grote hypotheekverstrekkers dezelfde waarde als een werkgeversverklaring. 

Voorwaarden

Er is er slechts één: Voorafgaand aan je hypotheekaanvraag moet je minimaal 52 weken betaald werk hebt verricht. 

Aangeboden door JobXion

We bouwen graag samen met jou aan een passende carrière en een mooie toekomst op persoonlijk vlak. De Perspectiefverklaring is voor uitzendkrachten van JobXion geheel gratis!


Ja, wil een hypotheek:

We gebruiken je gegevens alleen om te communiceren over dit bericht.

Contact

Vul je contactgegevens in. Zet hypotheek in je bericht en een recruiter neemt zo snel mogelijk contact met je op. 

Invullen

Je gaat samen aan de slag om de benodigde formulieren in te vullen voor de perspectiefverklaring.

Hypotheekofferte

Maak een afspraak bij een aangesloten hypotheekverstrekker. Vraag een offerte aan. Werkgeversverklaring nodig? Laat het ons weten!

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top