Elektromonteur

Een monteur elektrotechniek is een deskundige die elektrotechnische machines en apparaten installeert, onderhoudt of herstelt. Deze elektrotechnische apparatuur (in het Engels vaak ook devices genoemd) zit bijna overal in. Van voertuigen tot liften en van een lopende band in een fabriek tot de apparatuur voor het verwarmen of beveiligen van je huis. De werkzaamheden zijn dan ook heel divers en bestaan bijvoorbeeld uit het installeren en onderhouden van elektrotechnische installaties en apparatuur. In bedrijf nemen van nieuwe systemen en installaties. Oplossen van storingen door het maken van analyses en uitvoeren van reparaties en modificaties. Uitvoeren van testprogramma’s. Bestellen van nieuwe onderdelen. Verwerken van reparaties, storingen en onderhoud in een logboek. Afhankelijk van je ervaring zullen je werkzaamheden variëren in het leiden, adviseren, uitvoeren of assisteren bij werkzaamheden. 

Elektromonteur vacatures

Dus, je zoekt elektromonteur vacature? Dan ben je bij JobXion, hét uitzendbureau in de bouw & techniek, zeker aan het juiste adres. Wij voorzien onze klanten namelijk al sinds 2004 van o.a. elektromonteurs. De ene elektromonteur vacature is de andere natuurlijk niet. Dat begrijpen wij, net als jij, als geen ander. Maar of je nu als 1e elektromonteur, leerling elektromonteur, allround elektricien of bijvoorbeeld hulpmonteur of 2e elektromonteur aan de slag wilt, wij hebben een passende vacature voor jou. 

Met JobXion aan de slag als elektromonteur

Zodra je solliciteert op een elektromonteur vacature bij JobXion en je wordt aangenomen, kom je bij ons in dienst. Wij zenden jou uit naar onze klanten. Wat dit precies inhoudt? Eigenlijk komt het erop neer dat je meewerkt aan de meest uiteenlopen projecten bij verschillende bedrijven. Soms voor een week, een maand of voor een langere periode. Is er een echte klik tussen een bedrijf en jou en hebben zij plek om jou vast in dienst te nemen? Dan zullen ze dat zeker doen! Kortom, een baan als elektromonteur bij JobXion, staat gelijk aan een baan waarin je veel ziet, leert en uitvoert. En dan de kans nog om overgenomen te worden natuurlijk. 

Werken als elektromonteur

Werken als elektromonteur is echt niet altijd en overal hetzelfde. Je kunt jouw specialisatie in de installatie, het onderhouden, repareren en/of testen van elektrotechnische installaties en systemen bij verschillende bedrijven inzetten. Denk bijvoorbeeld aan installatiebedrijven, woning- en utiliteitsbouw, industrie of andere elektrotechnische ondernemingen. Werken als elektromonteur via JobXion betekent dat jij jouw ervaring veelal bij diverse bedrijven op verschillende opdrachten in kunt zetten. Wat denk je van een groot nieuwbouwproject? Waar je meterkasten afmonteert of bij een beveiligingsbedrijf waar je o.a. camera’s zal installeren? Je kunt het zo gek niet bedenken of JobXion heeft een elektromonteur vacature die bij jouw wensen en behoeften aansluit. 

Leerling elektromonteur

Ook als je nog geen ervaring hebt als elektromonteur, is JobXion de juiste keuze. Wij bieden namelijk een speciaal opleidingstraject aan, aan leerling elektromonteurs. Met een praktijkbegeleider aan je rechterhand én een opleiding die wij voor je betalen, leer je alle fijne kneepjes van het vak. 

Je start met een maand proeftijd. Deze maand gebruik je om te bepalen of de bouw & techniek én het vak van elektromonteur voor jou is weggelegd. Door deze proeftijd van 1 maand heb jij een goed beeld van het bedrijf en het werk. Ondertussen krijg jij uiteraard een professionele outfit & persoonlijke beschermingsmiddelen van ons. Heb je VCA nodig? Dan regelt JobXion dat. Als je slaagt, dan betaalt JobXion dit. Is het geen succesvolle match tussen jou en de werkgever? Dan gaat JobXion op zoek naar een nieuwe baan. 

Als het bevalt van beiden kanten, gaat het BBL-traject van start. Samen tekenen wij de leerwerkovereenkomst voor de duur van 1 jaar. Wij betalen jouw salaris, school, en boekengeld én zorgen eventueel voor gereedschap en vervoer. Vanuit het bedrijf wordt er een leermeester aan jou toegewezen. Dit is een ervaren vakman die jou alle fijne kneepjes van het vak leert. 

Wat krijg je nog meer van ons

 • Je krijgt een persoonlijke carrièrecoach die jou intensief begeleidt
 •  De carrièrecoach is jouw vertrouwenspersoon, jouw aanspreekpunt en is goed bereikbaar
 • JobXion helpt jou om jezelf in te schrijven op een passende school
 • Op verzoek komt de carrièrecoach langs op de werklocatie
 • De carrièrecoach zorgt voor een persoonlijk ontwikkelplan (POP)
 • JobXion verzorgt een POP map, samen werken we naar bepaalde (leer)doelen
 • Elke 3 maanden volgen evaluaties met jou, de werkgever, leermeesters, ouders/verzorgers en school 

Daar bovenop krijg je ook “gewoon” je salaris en bouw je een schat aan ervaring op bij diverse projecten. Kortom, een werken en leren traject waarin je het vak van elektromonteur eigen maakt én salaris ontvangt. Een win-win-situatie als je het ons vraagt. Bekijk hier de leerling elektromonteur mogelijkheden.

Vacatures in de elektrotechniek, je vind ze bij JobXion

Dus, jij bent op zoek naar vacatures elektrotechniek? Om precies te zijn zoek je werk als elektromonteur… check direct onze openstaande elektromonteur vacatures en solliciteer. Zodra je via ons aan de slag gaat als elektromonteur, beloven wij dat jij: 

 • direct aan de slag kunt als elektromonteur
 • een goed salaris krijgt, wekelijks of maandelijks uitbetaald
 • vanaf dag 1 betaald wordt naar bouw of klein metaal cao en pensioen opbouwt
 • langdurig aan de slag gaat op aansluitende projecten bij jou in de buurt
 • de kans krijgt om overgenomen te worden door het bedrijf
 • eigen vervoer kan krijgen waarmee je privé mag rijden
 • accu gereedschap in bruikleen kan krijgen
 • een professionele outfit en persoonlijke beschermingsmiddelen krijgt
 • ons altijd kan bereiken; we staan voor je klaar
 • een persoonlijke carrièrecoach krijgt
 • kan rekenen op duurzame inzetbaarheid (gezondheid en vaardigheden)
 • gebruik kan maken van ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden (hard en softskills) 

Dus, waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op een van de elektro-vacatures en ga aan de slag! Wij zitten klaar voor jouw sollicitatie ?

Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top