fbpx

Elektricien

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Elektricien – Ervaringsniveau: 1e vakman

Werkgebied

Regio Gdańsk

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 29-05-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Nee


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10265.

Elektricien

< Terug naar de zoekresultaten

Beroep: Elektricien – Ervaringsniveau: 2e vakman

Werkgebied

Regio Gdańsk

Ook inzetbaar op andere locaties
Voor Poolse vakmannen hebben wij huisvestiging beschikbaar in o.a. Brabant, Gelderland, Utrecht en Zuid-Holland. Neem contact op of deze vakman inzetbaar is op jouw locatie.

Beschikbaarheid

Vanaf: 29-05-2023

Leeftijd

32

Taal

Pools

Rijbewijs

B

VCA

Nee


Meer informatie over deze vakman

Vraag vrijblijvend het hele profiel aan van deze vakman. Vul het formulier in en je ontvangt het hele profiel direct per email.

Contact

Een vraag over deze kandidaat? Neem contact op met Sabine, bel: 06 52 53 29 18 of stuur een email naar recruitment@jobxion.nl en noem daarbij het ID-nummer: 10266.

Opleiding elektricien

Opleiding elektricien

Lijkt het beroep van elektricien jou wel iets? Of werk je al in dit prachtige vak? Met onze opleidingen en trainingen zet je de eerste of volgende stap binnen het vak van elektricien. Doorloop je de opleiding elektromonteur bij ons met succes? Dan biedt Jobxion de garantie dat jij voor één van onze opdrachtgevers aan de slag kunt.
Onze gratis opleidingen zijn voor iedereen die voor ons wil werken. Wij zorgen voor een opleiding en een Jobxion baan!

De opleiding elektricien bij Jobxion

Na je aanmelding word je uitgenodigd in ons opleidingscentrum in Geldermalsen. Hier geven we verschillende praktische opleidingen en trainingen waaronder de opleiding tot elektricien. Je wordt ontvangen door de docent en de opleidingscoördinator die je begeleiden tijdens de hele opleiding. We beginnen met koffie en uitleg en gaan daarna snel aan de slag.

Je leert de meest voorkomende elektra aan te sluiten in een woonhuis, zoals wandcontactdozen plaatsen, een stoppenkast installeren en draden trekken. Daarnaast nemen we natuurlijk ook de tijd om je kennis te laten maken met het (elektrische) gereedschap en de materialen die je nodig hebt als elektricien. Zo word je snel klaargestoomd voor een project in de elektrotechniek. Afhankelijk van jouw niveau kun je uit de voeten met een korte (ééndaagse) training, of volg je een meerdaagse opleiding.

Waarom een opleiding bij JobXion?

Opleidingsmogelijkheden

Wij vinden het belangrijk dat een opleiding aansluit op jouw niveau en ambities. We kijken daarom altijd met jou hoe we een opleiding of training passend kunnen maken. Dit kan bijvoorbeeld een korte of langere training zijn, we bieden ook de mogelijkheid om je te oriënteren als je nog niet weet of het vak van elektricien iets voor jou is. Kom een dag langs en ontdek in de praktijk of een baan in de elektrotechniek bij je past.

Doelgroep opleiding elektricien

Deze opleiding en trainingen zijn geschikt voor iedereen die elektricien wilt worden en wil werken voor Jobxion. Je bent 18 jaar of ouder. Een diploma of ervaring is niet nodig. Weet je al wat werken in de elektrotechniek inhoudt? Top! Met de juiste motivatie ga je het zeker maken als elektromonteur.

De Docent

De opleiding en trainingen in de elektrotechniek worden gegeven door Jimmy: een vakman met 40 jaar ervaring in de elektro- en installatietechniek. Hij heeft al veel mensen de kneepjes van het vak geleerd en hij wil het jou ook graag leren.

Benieuwd welke banen er zijn als elektricien? Bekijk alle vacatures voor elektromonteurs

Mogelijkheden na de opleiding elektricien

Na het succesvol afsluiten van je trainings- of opleidingstraject kun je aan de slag als elektricien voor Jobxion bij een van onze opdrachtgevers. Samen met jou zoeken wij naar een mooi project bij jou in de buurt. Wij zorgen dat je alles hebt wat nodig is om te starten, zoals werkkleding, top gereedschap en vervoer.

Praktische informatie over de opleiding

  • Locatie opleiding: Geldermalsen
  • Kosten: Gratis
  • Duur opleiding: 1 of 3 dagen, of in overleg
  • Startdatum: in overleg
  • Baangarantie: ja

Interesse of een vraag over de opleiding elektricien?

Ben je benieuwd of de opleiding elektricien wat voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Karolina, de opleidingscoördinator. Zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Sabine jobxion

Interesse of een vraag?

Ben je benieuwd of deze opleiding iets voor jou is of heb je een vraag? Stel hem aan Sabine, zij kan je alles vertellen over de opleiding en de mogelijkheden die er zijn.

Ik zoek een elektricien

Jobxion heeft een elektromonteur voor jouw project

Elektriciens gezocht

Je zoekt een elektricien voor jouw project, tijdelijk of vast, en uiteraard moet hij zijn vak verstaan. In de huidige arbeidsmarkt een hele uitdaging, maar wij kunnen helpen.

Elektriciens van Jobxion

Onze elektriciens installeren en onderhouden elektrotechnische installaties en apparatuur, nemen nieuwe systemen en installaties in bedrijf, lossen storingen zelfstandig op door het maken van analyses en uitvoeren van reparaties en modificaties en voeren testprogramma’s uit. Ze werken met verschillende gereedschappen, zowel hand- als accugereedschap. Onze vakmensen kunnen worden ingezet op een bouwplaats van nieuwbouwwoningen of bedrijfspanden, maar ook voor particulier werk zijn zij beschikbaar.

Wij beloven

Onze werkwijze

Het begint met een gesprek om jullie wensen in kaart te brengen. Aan welke eisen moet een elektricien voldoen, wat voor werkzaamheden moeten er gebeuren en wat kun je vertellen over het bedrijf? Je geeft ook aan hoe je iemand in dienst wilt nemen. Als we alles weten gaan wij direct aan de slag met het vinden van een geschikte kandidaat.

Door onze jarenlange ervaring en grote database met vakmannen is de kans groot dat wij een goede elektricien kennen. Jobxion kent veel vakmannen persoonlijk waardoor we snel een goede match kunnen maken. Soms duurt het wat langer, want ook wij kennen de uitdagingen van de arbeidsmarkt. En vinden wij niemand voor je, dan heb je ook geen kosten. Je kunt dus vrijblijvend een opdracht bij ons uitzetten om jouw ideale vakman te vinden.

Wij hebben een elektricien gevonden

Als wij een geschikte elektricien hebben gevonden voor jouw project / bedrijf dan stellen wij jullie aan elkaar voor. Is er een wederzijdse match dan regelen wij de inzetbaarheid van de kandidaat in het gekozen dienstverband, zodat deze snel aan de slag kan.

Training en selectie vakmannen voor jouw project
Uniek in de uitzendbranche is ons opleidingscentrum. Hier kunnen wij kandidaten specifiek trainen voor jouw project of beoordelen we of ze de juiste vaardigheden hebben. Zo weet je zeker dat je een gemotiveerde én geschikte kandidaat krijgt.

Certificeringen Jobxion

Klant en kandidaat staan bij ons centraal. Om de kwaliteit van ons werk en de belangen van onze uitzendkrachten te waarborgen hebben wij diverse certificeringen. Bekijk ze hier.

Neem contact op

Laat ons helpen om snel een goede elektricien te vinden. Neem vrijblijvend contact op met Leonie om de mogelijkheden te bespreken.

Beroep elektricien

Scroll naar boven