JobXion DNA

JobXion belooft

Onze belofte? Wij beloven jou een carrière die past. Wij van JobXion zijn trots op deze belofte en doen er alles aan om deze waar te maken. Elke dag zetten wij ons 200% in. Samen met jou bouwen we aan jouw toekomst. Bouw je met ons mee? 

JobXion kernwaarden

Onze belofte sluit naadloos aan op onze kernwaarden. De kernwaarden zijn ons DNA, het kloppende hart van JobXion. 

Professioneel

Professioneel

We zijn oprecht geïnteresseerd in jou en willen niets liever dan jou naar een hoger niveau tillen. Het JobXion team is een goede gesprekspartner, doordat wij meer dan voldoende actuele vakkennis en vaardigheden in huis hebben. 


Betrokken

Betrokken

Onze betrokkenheid laten wij zien door enthousiast en met volle inzet op zoek te gaan naar de juiste baan en je een onvergelijkbaar hoog serviceniveau te bieden. Tijdens de samenwerking staan gastvrijheid en loyaliteit van onze kant voorop en doen wij alles met zorg. 

Ondernemend

Ondernemend

We ondernemen graag actie en zitten niet stil. Alles om jou aan die perfecte baan te helpen. We zijn echte aanpakkers en nemen onze verantwoordelijkheid. Zien we een kans, dan pakken we die met beiden handen aan en delen dit met jou. 


Resultaatgericht

Resultaatgericht

We spannen ons actief in het beste resultaat te behalen. Dit kan een passende baan zijn, maar ook een BBL-traject of een vakgerichte cursus, zodat jij je kan ontwikkelen tot de professional die je wilt zijn. Tegenslagen maken ons sterker en we houden ons gezamenlijke doel voor ogen. We willen dat je meer dan tevreden bent met onze geleverde kwaliteit én doen er alles aan om onszelf te overtreffen. 

Trendsettend

Trendsettend

Wij zetten de trend door buiten de gebaande kaders te denken. We pakken het net even anders aan. We staan open voor innoverende ideeën en voeren deze ook daadwerkelijk uit. Heb jij een trendsettend idee? Deel het en wie weet laten we je versteld staan.


Kun je de vacature die je zoekt niet vinden?

Meld je aan voor een JobAlert en krijg per e-mail bericht zodra de vacature beschikbaar komt!

Top